El

El-installationer og service til private 
"

Hos Uggerly Installation installerer og servicerer vi dine opgaver inden for el-installation – ingen opgaver er for små eller for store. Vi hjælper dig for eksempel med installering, vedligeholdelse, reparation, eftersyn og test af anlæg – og hos os er du altid i trygge hænder. 

Vores dygtige og erfarne installatører og montører sørger altid for at finde den løsning, der passer netop til dine behov. Du vil altid blive mødt af professionelle medarbejdere, der vil informere dig om, hvordan opgaven vil blive udført, tidshorisont samt pris.

Vi har altid fokus på effektivitet og høj kvalitet. Fra vores afdelinger i Aalborg, Ringsted og Skovlunde løser vi opgaver i hele Danmark.

El-tavler og eftersyn

El-tavlen er udgangspunktet for dine el-installationer i dit hjem og er derfor en vigtig komponent. El-tavlen indeholder dine sikringer, fejlstrømafbryder (HPFI/HFI) og det er også herfra, forsyningen fra el-nettet kommer ud til dine installationer.

Din sikkerhed
Vi vil være med til at sikre, at sikkerheden er i top hjemme hos dig, hvilket vi kan gøre ved en årskontrol, hvor vi kontrollerer dine el-tavler og HPFI/HFI. Samtidig kan vi hjælpe dig med lynsikring og hjælpe dig med at passe på din elektronik, så den holder længst muligt.

Vi kan også hjælpe dig med at skifte gamle grupper til automatsikring, som er nem at betjene og fritager dig for at udskifte sikringer.

Lovpligtigt eftersyn
Det er lovpligtigt årligt at få foretaget eftersyn af sine el-tavler. Vi er godkendt til at foretage el-eftersyn og du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Lysstyring

Som et led i vores brede vifte af kompetencer installerer vi også lysstyringsanlæg. Lysstyring kan anvendes til mange forskellige formål med dets adskillige funktioner. Vi har kompetencerne til at løse din opgave, uanset om du har brug for et simpelt tænd/sluk-anlæg med PIR-sensor (bevægelsessensor) eller et mere avanceret anlæg med styring af forskellige funktioner.

WiFi

Behovet for en stærk dækning i hele hjemmet bliver mere og mere nødvendigt, hvilket kan være svært med en traditionel router. Det kan derfor være en fordel at få installeret en udvidelse af det trådløse netværk, også kaldet en access point. Et access point er en enhed, der trådløst kan formidle trafikken mellem jeres netværk og dets enheder.

Alarmer

Vi hjælper dig med installation, reperation og vedligehold af fx indbrudsalarm, røgalarm og dørtelefon. Se mere under vores område for svagstrøm.

Ladestandere til el-biler

Ønsket om at køre på el er stødt stigende og vi kan hjælpe dig med at etablere ladestandere til din el-bil. Vi kan håndtere hele processen fra start til slut.

Se vores case fra Krøyers Plads i København HER

Termografering

Termografering er en effektiv måde at lokalisere fejl og defekter i el-tavler og installationer. Termografering sker via et højteknologisk termografikamera, der kan aflæse og registrere termisk energi. Derved kan fejl, der er skjult for det blotte øje, opdages hurtigt og præcist og du undgår for eksempel produktionsstop eller driftsforstyrrelser.

Se vores andre kompetencer

$

VVS

$

Typehuse

$

Entreprise

$

Svagstrøm

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Aalborg

Svenstrup

Ringsted

Glostrup

Døgnservice

Har du en opgave inden for el, der skal udføres? Vores servicevogne står pakket og klar til at løse din opgave døgnet rundt. 

Se vores andre kompetencer

$

VVS

$

Typehuse

$

Entreprise

$

Svagstrøm