Krøyers Plads, så langt er vi nu


Krøyers Plads, så langt er vi nu


På billedet ses hvor langt byggeriet på Krøyers Plads var den 5. oktober 2015.

I det øverste venstre hjørne af billedet ved det lille havnebassin, nederst ud mod vandet ved de grønne plæner, ligger restaurant Noma. Bygningen midt-øverst mod vandet er bygning B med 38 lejligheder som vi afleverede for et år siden, der er tale om eksklusive lejligheder med en pris der selvfølgelig modsvare den unikke beliggenhed.

De 2 blokke som ligger vinkelret på bygning B er bygning C og D, her er vi i den afsluttende fase og inden jul vil bebyggelsen således bestå af yderligere 67 lejligheder, samt flere erhvervslokaler i stuen, tiltænkt cafe, restaurant eller butik. Lejlighederne i de 2 sidste blokke er noget større end i bygning B, dette kombineret med en enestående beliggenhed placere disse boliger i den absolut bedste ende af markedet. Bygning C og D mangler den sidste beklædning med røde tegl og altaner. Derefter skal havneområdet færdiggøres med bådpladser. Under alle 3 blokke ligger bygning A, som også dækker arealet imellem bygningerne, denne skal bruges som privat P-kælder, tekniske installationer og depotrum for beboerne

På den modsatte side af havnekanalen har vi Nyhavn, som langt de fleste har udsigt til. Flere har også udsigt til havneindløbet med bl.a. operaen og skuespilhuset.


Source: UggerlyInterneNyheder

Leave a comment