Montører smager på innovation hos Arla


Montører smager på innovation hos Arla


Vi er en del af mange spændende projekter, og en af dem er Arla Global Innovation Center – et 10.000 kvadratmeter stort globalt udviklings- og forskningscenter i Skejby ved Aarhus. Centeret huser både administrative kontorpladser, forsøgsmejeri, laboratorieafsnit og ca. 120 ansatte.

De første spadestik til byggeriet blev taget tilbage i oktober 2014, hvor byggeriet officielt gik i gang. Vi blev en del af projektet i 2015 og 1,5 år senere står opgaven nu færdig, klar til at udvikle fremtidens smagsoplevelser. Det har været et spændende og anderledes projekt, der har krævet, at vores montører måtte tænke ud af den vanlige boks, hvilket måske er meget passende, når det nu er et innovationscenter!

Hovedfokus for det nyopførte center er innovation, hvilket vores montører fik smagt på allerede under byggeriet! Bygningens konstruktion giver ikke mulighed for mange standardløsninger, så da der skulle trækkes kabler til grundinstallationer, måtte vores montører gøre brug af deres egne innovative løsninger. Især installationen af føringsveje i forsøgsmejeriet bød på udfordringer, da alt blev udført i rustfri stål og det hele skulle koordineres med de mange andre installationer. Men montørerne må være blevet inspireret af det innovative miljø og kom frem til en vellykket løsning!

Udover at fremskynde den innovative tankegang hos montørerne, bød opgaven hos Arla Global Innovation Center også på meget mere end installation af hårde hvidevarer, stikkontakter, el-tavler og belysning. Udover grundinstallationerne, blev der også installeret en bred vifte af tekniske anlæg, herunder pumpebrønde, fulddækkende ABA- og varslingsanlæg, nød- og panikbelysning, automatisk rumslukningsanlæg, netværksinstallationer samt komfortventilation. Det har været et udfordrende og anderledes projekt, men vi er stolte af at have været en del af fremtidens udvikling inden for fødevareindustrien.


Source: UggerlyInterneNyheder

Leave a comment