Uggerly Installation A/S er mere end blot en installationsvirksomhed. Vi er en dynamisk arbejdsplads, hvor godt håndværk, dygtige medarbejdere og gode relationer udgør grundstenene i virksomheden. Vi arbejder målrettet med at skabe gode, langvarige relationer til både kunder og medarbejdere, og gennem vores mange års erfaring i branchen og faglige ekspertise sikrer vi effektive løsninger og tryghed for vores kunder. 

VORES VISION

Med skarpt fokus på den forsatte udvikling af vores ydelser, ekspertise og eksterne relationer, og gennem en målrettet kommunikationsindsats, skal Uggerly Installation A/S være én af Danmarks mest synlige, lønsomme og kundeorienterede installations- og automationsvirksomheder.

Uggerly Installation A/S’ effektive organisering og fortsatte dygtiggørelse af medarbejderstaben skal være med til at sikre, at vi som virksomhed er attraktiv for både kunder og medarbejdere, og derved sikre grundlaget for vores kontinuerlige fremgang.

VORES VÆRDIER

Uggerly Installation A/S ønsker at styrke og værne om vores værdier, da de er en stor del af vores virksomhedskultur og af dagligdagen på tværs af organisationen. Vi brænder for 1. klasses håndværk og god service, og tror på, at troværdighed og tryghed gennem godt udført arbejde, er med til at skabe gode, langvarige relationer til både kunder og medarbejdere.

Det er vigtigt for os, at både kunder og medarbejdere er tilfredse og trives. Derfor vægter vi personlig og faglig udvikling højt, således vores medarbejdere trives og derfor har kompetencerne og motivationen til at levere et godt stykke arbejde for vores kunder.