Reparation af køleskab Aarhus

Hvidevareservice og reparation af køleskab Aarhus og Østjylland

 

Reparation af køleskab Aarhus

Vores afdelingen i Aarhus er specialister i reparation af køleskabe og amerikanske køleskabe, og vores specialuddannede serviceteknikere kan tilbyde dig reparation af dit køleskab, uanset hvilket mærke, type eller alder dit køleskab har.  

Hurtig reparation af køleskab 

Uggerly Installation garantere altid hurtig reparation af dit køleskab. Vi stiller en servicetekniker til rådighed, som hurtigt kan varetage dit problem, når skaden er ude. 

Professionel vurdering

Vi hjælper dig altid med en professionel vurdering af, om det kan betale sig at reparere dit køleskab. Hvis vores tekniker vurdere, at problemet kræver reservedele, bliver der først aftalt en tid, når vi har reservedelen i huset. Så du slipper for at spilde din tid. Vores hvidevareteknikere har mange års erfaring med hvidevareservice i Aarhus og omegn. Vi reparerer alle former for køleskabe, og står altid klar med køleskab reparation Aarhus. 

Hos Uggerly Installation reparerer vi alle former for hvidevare i Aarhus og omegn. Vores montører har mange års erfaring indenfor hvidevareservice i Aarhus, og vi udfører reparation og service på bl.a.:

 

Hvidevareservice i Aarhus

Kontakt vores hvidevareservice-afdeling i Aarhus. Vores hvidevaretekniker Thomas Aagaard Nielsen har mange års erfaring, og står altid klar til at hjælpe.

Se vores andre kompetencer

$

El

$

VVS

$

Entreprise

$

Svagstrøm

Få et uforpligtende tilbud

Hvorfor fryser mit køleskab?

Hvis dit køleskab fryser eller iser til, kan der vare mange forskellige grunde. Det er meget normalt at der dannes en smule is på bagvæggen i køleskabet, når døren åbnes og lukkes.

Hvis der dannes meget is på bagvæggen, er der en række af årsager, som kan skylde fejlen:

  • Fejlen kan skyldes at der er madvare, som ikke er pakket ordentligt ind. Madvarer øger mængden af fugt og rim i køleskabet, som danner mere is.
  • Problemet kan være at madvarer står helt op af bagvæggen, som danner kondens og derved mere is. Sørg derfor for at have en lille mellemrum imellem bagvæg og madvarerne.
  • Fejlen kan være at døren i køleskabet ikke kan lukkes ordentligt. Kontroller om dørhængslerne er beskadiget eller sidder løst. Hvis hængslerne sidder løst, kan du sagtens stramme dem med en skruetrækker, men hvis hængslerne er beskadiget, skal de skiftes med en reservedel. Vi er selvfølgelig altid klar til at udskifte dine hængsler for dig, og kommer med de nødvendige reservedele.
  • Fejlen kan skyldes at kølesystemet eller kompressoren i køleskabet er i stykker. I begge tilfælde vil problemet resultere i, at køleskabet kører uafbrudt, Hvis det er kompressoren der er defekt, vil du kunne mærke at der kommer frostgrader i køleskabet. Derimod hvis problemet er kølesystemet, så vil du ikke kunne mærke frostgrader, og det kan skyldes at kølesystemet er defekt eller tilstoppet. Vores servicetekniker er selvfølgelig altid klar til at hjælpe, og vil samtidigt vurdere om det kan svare sig at udskifte elementerne i køleskabet.
  • Problemet kan være en defekt termostat. Vær sikker på at køleskabet lukker ordentligt, og at køleskabet ikke har problemer med at køle ned til 5 grader. Hvis dette ikke løser problemet, er det sikkert at termostaten er defekt og skal udskiftes.
  • Hvis køleskabet fryser til, kan problemet også skyldes at lyset ikke afbryder. Du vil kunne mærke at pæren er varm, hvilket vil få kompressoren til at køre mere. Hvis fejlen er en defekt lysafbryder, så skal lysafbryderen udskiftes.

 

Køleskab slår HFI/HPFI Relæ fra

Slår dit køleskab dit relæ fra, kan det skyldes at der er en fejl på en elektrisk komponent eller afledning af strøm til jord.

Problemet kan også være at flere apparater er tilsluttet den samme sikringsgruppe, og at de bliver tændt samtidigt. Hvilket kan udløse HFI relæet. Du kan prøve at slukke de andre apparater og starte vaskemaskinen igen. Hvis problemet stadig opstår, kan du prøve at tilslutte maskinen et andet sted.

Hvis problemet stadig opstår, så anbefaler vi at du ringer til os. Vi sender hurtigst muligt en af vores specialuddannede serviceteknikere ud, som hurtigt kan løse dit problem.