Reparation af opvaskemaskine Aarhus

Hvidevareservice og reparation af opvaskemaskine Aarhus

Opvaskemaskine reparation Aarhus

Er din opvaskemaskine gået i stykker, så står vi altid parat til at hjælpe med reparationen. Vi rykker ud i hele Aarhus og Østjylland. Uanset om der er problemer med vaskeevne, vandforbruget, støjniveauet eller noget helt andet, så lover vi en hurtigt servicering af problemet. Vores specialuddannede serviceteknikere giver altid en professionel vurdering af problemet, og hvorvidt reparation af dit køleskab kan svare sig. Vurderer vi at der kræves reservedele ud fra det beskrevne problem, booker vi først en tid når vi har reservedelen på lager. Vi har erfaring med reparation af alle typer og modeller af opvaskemaskiner i Aarhus.

Skulle du have brug for hjælp eller vejledning i forbindelse med udskiftning af din opvaskemaskine, så står vi naturligvis til rådighed og hjælper meget gerne.

Hos Uggerly Installation reparerer vi alle former for hvidevare i Aarhus og omegn. Vores serviceteknikere har mange års erfaring indenfor hvidevareservice i Aarhus, og vi udfører reparation og service på bl.a.:

 

Hvidevareservice i Aarhus

Kontakt i dag vores hvidevareservice-afdeling i Aarhus for at høre mere. Vores hvidevaretekniker Thomas Aagaard Nielsen har mange års erfaring med reparation af alle typer af hvidevarer, og er altid klar til at hjælpe.

Se vores andre kompetencer

$

El

$

VVS

$

Entreprise

$

Svagstrøm

Få et uforpligtende tilbud

Opvaskemaskine vasker ikke rent

De fleste har nok prøvet at deres opvaskemaskine har problemer med at vaske helt rent. Du har sikkert allerede forsøgt at skifte opvaskepulver, salt og hælde mere afspændingsmiddel i opvaskemaskinen, uden det store held. Hvis det er tilfældet, kan der være problemer med varmelegemet. Et tegn på at varmelegemet i din opvaskemaskine er gået stykker, kan være at den tager længere tid end normalt, da den ikke varmer ordenligt. 
Du kan selv tjekke om sikringerne, som befinder sig bag en skærm under fodsparket er i orden. Hvis de alle virker som de skal, kan tyder det meget på at varmelegemet er gået i stykker. Hvis du har problemer med at opvaskemaskinen ikke vasker rent, så kan vi hurtigt og nemt udskifte dit gamle varmelegeme. 

Vand i bunden af opvaskemaskine 

Oplever du vand i bunden af opvaskemaskinen skal du først kontrollere om afløbsvanden løber tilbage ind i maskinen efter brug. 

  •  Afmonter opvaskemaskinens afløbsslange på studsen hvor den er sat på din afløbsinstallation / vandlås
  • Sæt en spand under studsen på vandlåsen
  • Åben for vandhanen i håndvasken over vandlåsen.

Hvis der løber vand ud af studsen, er dit afløb tilstoppet eller din vandlås er defekt og skal repareres eller udskiftes.Se her eksempel med en afløbsinstallation, hvor der er risiko for at, snavset afløbsvand kan løbe tilbage ind i din opvaskemaskinen.

Opvaskemaskine tager ikke vand ind

Har du problemer med at opvaskemaskinen ikke vil tage vand ind, så kan problemet skyldes flere årsager. Sørg for at vandet kan komme igennem både spulearmen og vandtilførslen i opvaskemaskinen, da de kan blive tilstoppet med kalk og snavs over tiden. Det kan også være at slangen til vandtilførslen er bøjet, eller at slangen er blevet tilstoppet. Hvis det ikke er tilfældet, kan det være at der problemer med elektronikken, og vi anbefaler at du ringer til os, så vi kan undersøge problemet.