Reparation af tørretumbler Aarhus

Hvidevareservice og reparation af tørretumbler Aarhus

Tørretumbler reparation Aarhus

Er din tørretumbler stoppet med at virke? Så er Uggerly Installation klar med serviceringen i Aarhus og Østjylland.  Vores afdeling i Aarhus er specialister i hvidevareservice, og vi garantere altid professionel service på din tørretumbler. Uanset om der er problemer med tørring, varmelegeme, tumbleren, eller noget helt andet. Vi står altid klar i hele Aarhus og omegn til at varetage dit problem, og vi kommer altid med vores professionelle vurdering af problemet. Vi sikre dig, at hvis vores servicetekniker vurderer at reparationen kræver reservedele, at vi først booker en tid når det hele er klar.

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for vejledning og hjælp omkring køb, udskiftning eller reparation af din tørretumbler. Så hjælper vi dig bedst muligt at tage den bedste beslutning. 

 Vi har mange års erfaring med hvidevareservice, og vi reparerer og servicerer alle typer og modeller af tørretumblere i Aarhus

Hos Uggerly Installation reparerer vi alle former for hvidevare i Aarhus og omegn. Vores serviceteknikere har mange års erfaring indenfor hvidevareservice i Aarhus, og vi udfører reparation og service på bl.a.:

 

Hvidevareservice i Aarhus

Kontakt i dag vores hvidevareservice-afdeling i Aarhus for at høre mere. Vores hvidevaretekniker Thomas Aagaard Nielsen har mange års erfaring med reparation af alle typer af hvidevarer, og er altid klar til at hjælpe.

Se vores andre kompetencer

$

El

$

VVS

$

Entreprise

$

Svagstrøm

Få et uforpligtende tilbud