Reparation af vaskemaskine Aarhus

Hvidevareservice og reparation af vaskemaskine i Aarhus

Vaskemaskine reparation Aarhus

Er din vaskemaskine gået i stykker og har brug for reparation?

Så er Uggerly Installation klar til at hjælpe i Aarhus og Østjylland. Vi er specialister i hvidevareservice i Aarhus, og vi vil derfor altid garantere dig professionel service af emhætte reparation. 

Hurtig reparation af vaskemaskine

Vi rykker hurtigt ud i hele Aarhus og Østjylland, og vi gør altid en dyd af at løse problemet hurtigst muligt. Vores specialuddannede serviceteknikere kommer altid med deres professionelle vurdering af problemet, og råder dig kun til reparation, hvis det kan betale sig. 

Vi står altid klar i både Aarhus, Randers, Silkeborg og resten af Østjylland til at varetage dit problem, og vi kommer altid med vores professionelle vurdering af problemet. Vi sikre dig, at hvis vores servicetekniker vurderer at reparationen kræver reservedele, at vi først booker en tid når det hele er klar.

Professionel rådgivning af hvidevareservice på vaskemaskine Aarhus

Vi hjælper dig altid med en professionel vurdering af, om det kan betale sig at reparere din vaskemaskine.  Så du slipper for at spilde din tid. 

Hos Uggerly Installation reparerer vi alle former for hvidevare i Aarhus og omegn. Vores montører har mange års erfaring indenfor hvidevareservice i Aarhus, og vi udfører reparation og service på bl.a.:

Hvidevareservice i Aarhus

Kontakt vores hvidevareservice-afdeling i Aarhus. Vores hvidevaretekniker Thomas Aagaard Nielsen har mange års erfaring, og står altid klar til at hjælpe.

Se vores andre kompetencer

$

El

$

VVS

$

Entreprise

$

Svagstrøm

Få et uforpligtende tilbud

Vaskemaskine lækker vand

Lækker din vaskemaskine vand, kan det skyldes flere forskellige ting:

Det kan skyldes at vaskemaskinen er stoppet eller at trevlesien ikke er spændt ordenligt fast.

Sæbeskuffen og brusepladen kan være meget tilkalket og beskidt, hvilket kan gøre at vandet løber ud. Rengør derfor sæbeskuffen og brusepladen.

Utæthed ved fnugfilteret kan også gøre at vandet løber ud. Tag filteret ud, rengør det og tjek om filteret er blevet beskadiget. Hvis filteret stadig er intakt, kan du frit montere det igen og stramme det til.

Vaskemaskines bundbakke er fyldt med vand. Tjek om vaskemaskines bundbakke er fuld, og hvis det er tilfældet, skal du frakoble vaskemaskinen og lægge et håndklæde bag vaskemaskinen. Herefter tipper du vandet ud, tørrer op og tilkobler vaskemaskinen igen.

 

 

Vaskemaskine slår HFI/HPFI Relæ fra

Hvis den vaskemaskine slår dit relæ fra, kan det skyldes at der er en fejl på en elektrisk komponent eller tilslutningen af vaskemaskinen. Ofte skyldes problemet et defekt varmelegeme, hvilket du kan teste ved at vaske koldt vand, da varmelegemet ikke bliver brugt til kold vask. Hvis vaskemaskinen gennemføre programmet uden problemer, har man med stor sandsynlighed fundet fejlen.

Problemet kan også være at flere apparater er tilsluttet den samme sikringsgruppe, og at de bliver tændt samtidigt. Hvilket kan udlæse HFI relæet. Du kan prøve at slukke de andre apparater og starte vaskemaskinen igen. Hvis problemet stadig opstår, kan du prøve at tilslutte maskinen et andet sted.

Hvis dette ikke løser problemerne, anbefaler vi at du ringer til os. Vi sender en af vores specialuddannede serviceteknikere ud, som hurtigt kan løse problemet.