Rullende toiletter og to-hovedet sumobrydere!


Rullende toiletter og to-hovedet sumobrydere!


Uggerly Installation, rullende toiletter og to-hovedet sumobrydere – nej…det er ikke en VVS-opgave, der er løbet helt af sporet! Derimod var det en del af den årlige sommerfest for funktionærer, som løb af stablen sidste fredag i Funcenter i Aalborg!

Aftenen startede blødt ud med lidt fællesspisning for at fylde energidepoterne op, og bød derefter på fire forskellige aktiviteter, heriblandt ræs på motoriserede toiletter og forhindringsløb med oppustelige sumodragter. Udover at komme hinanden godt nær i sumodragterne, blev den indre cowboy og cowgirl kanaliseret på den mekaniske tyr, hvilket for nogen så mere yndefuldt ud end for andre. De kyndige fodboldben nåede også lige at blive testet på den menneskelige bordfodboldbane, hvor niveauet nærmest bar præg af, at kommende stjerner på niveau med Messi og Ronaldo sagtens kunne findes i Uggerly Installation. I hvert fald blev alle aktiviteterne gennemført med en intens kampgejst, der kunne sidestilles med den af elitesportsudøvere under OL.

Mestrene, af de knap så Olympiske Lege, blev ved slutningen af arrangementet kåret, og her var det Michael, Lars, Lone, Claus og Per Jakob, der blev det stolte vinderhold. Til trods for, at alle deltog i aktiviteterne med samme gejst som var det Real Madrid mod Barcelona i Champions League finalen, blev der dog ikke meldt nogle arbejdsskader mandag morgen – der blev dog ytret et par enkelte kommentarer om 3. dags tømmermænd og lidt små-rifter.


Source: UggerlyInterneNyheder

Leave a comment