El Gruppen A/S og Amagerelektrikeren er opkøbt af Uggerly Installation

El Gruppen og Amagerelektrikeren udfører håndværksmæssigt arbejde inden for el-Installationer, data-løsninger, adgangskontrol samt grøn energi i form af energioptimering af installationer, solcelleanlæg og varmepumper med base i Storkøbenhavn. El Gruppen og Amagerelektrikeren har i mange år været drevet som en god og sund forretning af ejeren John Møllegaard.

El Gruppen og Amagerelektrikeren blev officielt en del af Uggerly Installation pr. 1. november 2019. Virksomhederen vil supplere hinanden med stærke kompetencer fra flere sider i samme branche og der er ikke tvivl om, at både kunder og medarbejdere vil få glæde af samarbejdet.

I Skovlundes el service- og entrepriseafdeling vil man fremover finde John Møllegaard som afdelingsleder for El Gruppen og Amagerelektrikeren.

Stadig samme gode service
Målsætningen i El Gruppen A/S og Amagerelektrikeren har altid været at udføre et håndværksmæssigt korrekt arbejde i overensstemmelse med branchens høje krav til den teknologiske udvikling – og målsætningen er stadig den samme.

Vi arbejder ud fra devisen:

  • Vi gør det vanskelige enkelt
  • Høj moral, teamwork og loyalitet
  • Vi leverer altid kvalitet og faglig dygtighed
  • En aftale er en aftale
  • Vi sikrer, at kunden altid er tilfreds

Vores vigtigste ressource er vores dygtige og autoriserede elektrikere og medarbejdere samt en kvalitetsbevidst udførsel af opgaverne, med et meget højt reaktions- og serviceniveau.

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for et fx et tilbud, rådgivning eller status på en igangværende opgave – vi står altid til rådighed.

John Møllegaard
Afdelingsleder, El

Mail: jmo@el-gruppen.dk

Mobil: 23 31 12 20