VI BRÆNDER FOR MERE END GODT HÅNDVÆRK!

Det er vigtigt for os at støtte op om lokale organisationer, kultur og sport og derfor samarbejder vi med mange forskellige idrætsforeninger, elitesportsudøvere, kulturbegivenheder og støttefonde.


Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse er en sygdomsbekæmpende forening, der kæmper for, at mennesker ramt af kræft bliver hørt. De kæmper for, at færrest muligt får en kræftsygdom, at flest muligt overlever kræft, og at mennesker ramt af kræft får de bedste betingelser for, at livet efter kræften bliver bedst muligt. Følg med i deres arbejde på deres hjemmeside.

 


Lions Club Aalborg

Lions Club er en støtteorganistaion, som både yder støtte globalt, regionalt og lokalt. Deres primære formål er at hjælpe vanskeligt stillede mennesker. Globalt arbejder de sammen med Lions International, hvor fondens midler bliver bevilget til at hjælpe hvor som helst på kloden der måtte opstå behov. Læs mere om Lions Club Aalborg på deres hjemmeside.

 


Dansk Handicap Forbund

Dansk Handicap Forbund er en landsdækkende organisation, der kæmper for at forbedre levevilkårene for mennesker med bevægelseshandicap både i Danmark og i udlandet. Deres vision er at give mennesker med handicap samme muligheder i samfundet som mennesker uden handicap. Læs mere på deres hjemmeside.

 


DINNødhjælp

DINNødhjælp er en frivillig humanitærfond, hvor alle donationer går 100 % ubeskåret til deres børnehjems-projekt i Nigeria. Børnehjemmet hjælper børn, der bliver beskyldt for at være hekse, ved at give dem mad, uddannelse mm. I anledning af Uggerly Installations 25 års fødselsdag var DINNødhjælp en af de 5 organisationer, som modtog mere end 25.000 kr. Læs mere om projektet på organisationens hjemmeside.

 


The Back To Life Project

The Back To Life Project er en organisation, som hjælper mennesker, hvis liv pga. fysiske skader (f.eks. volds- og trafiksofre) har ændret sig drastisk. De hjælper disse mennesker ved at rådgive og assistere, dem, der har brug for råd, sparring og vejledning. The Back To Life Project var med ved receptionen for Uggerly Installations 25 års fødselsdag, hvor de modtog mere end 25.000 kr. Læs mere om organisationen på deres hjemmeside.

 


Foreningssamarbejdet 9220

Foreningssamarbejdet 9220 er et samarbejde mellem idrætsforeninger og uniformerede korps i Aalborg Øst. Samarbejdet har en vision om at skabe en aktiv fritid for alle børn og unge i området og har derfor sat sig en målsætning, som lyder på at alle børn og unge i Aalborg Øst skal være medlem af mindst en forening. Organisationen var til stede ved receptionen for Uggerly Installations 25 års fødselsdag. Her modtog de mere end 25.ooo kr. Læs mere på deres hjemmeside.