Undersøgelse om el-ulykker

Læger og forskere ved Arbejdsmedicinsk Regionshospitalet Herning er gået i gang med en undersøgelse omhandlende el-ulykker.

Fra den 1. oktober til d. 6. november er der mulighed for at deltage i undersøgelsen. Man starter ud med at svare på et spørgeskema, som er blevet udsendt pr. e-mail. Derefter skal der svares på en ugentlig SMS i de næste 26 uger. På denne måde kan lægerne og forskerne opnå viden om hvad der sker af el-ulykker, og hvad følgerne er for den enkelte elektriker. Materialet vil selvfølgelig blive behandlet fortroligt.

Det tager under et kvarter at udfylde spørgeskemaet og få minutter at svare på den ugentlige SMS, som vil blive sendt ud hver onsdag kl. 11:00. Onsdagen efter besvarelsen af spørgeskemaet vil du modtage den første SMS og som nævnt tidligere 26 uger frem.

I kan læse mere om undersøgelsen her: www.elulykker.dk

Hvis ikke du har modtaget et spørgeskema eller en SMS, er du velkommen til at kontakte Kent J. Nielsen på elulykker@rm.dk

NB: Vær opmærksom på, at en eventuel elulykke ikke bliver lovpligtigt anmeldt, når du oplyser om den til denne undersøgelse.