VVS-SERVICE

Som kunde hos Uggerly Installation vil du aldrig modtage ekstra regninger eller blive pålagt ekstra gebyrer efter afsluttet opgave. Vores dygtige og imødekommende montører løser din VVS-opgave effektivt og altid til aftalt tid – og til gode priser.

GOD SERVICE OG GODE RELATIONER

Vi har lige siden virksomhedens spæde start i 1993 haft vokseværk og derfor kan vi i dag fra vores 5 afdelinger tilbyde at løse VVS-opgaver i hele Danmark. Som kunde hos Uggerly Installation kan du altid være sikker på, at din VVS-opgave udføres af engagerede, dygtige montører. Du kan derfor altid forvente at være i trygge hænder hos os. Vores medarbejdere har mange års erfaring i branchen, og faktisk, har hele tre medarbejdere modtaget Dronningens Fortjenstmedalje for lang og tro tjeneste. Det er derfor ikke bare ord, når vi siger, at én af grundstenene i vores virksomhed er at skabe gode, langvarige relationer til både kunder og medarbejdere.

EFFEKTIV OG ERFAREN VVS-MONTØR

Har du opgaven, har vi evnerne. Vi løser alle former for VVS-opgaver inden for både fagentreprise, storentreprise og teknikentreprise. Vores dygtige, erfarne montører står altid klar til at rådgive dig om den løsning, der passer til netop dine behov, og du er altid velkommen til at stille spørgsmål vedrørende opgaven. Når du vælger Uggerly Installation som partner på din VVS-opgave, tager vi dig med gennem hele processen og forklarer, hvad der skal gøres, og hvorfor det er nødvendigt.

DØGNSERVICE

Har du en VVS-opgave, der skal udføres? Vores servicevogne står pakket og klar til at løse din opgave alle timer i døgnet! Ring til vores døgnvagt på tlf. 98 13 88 88

Vi udfører alle former for VVS-installationer og opgaver til både private og erhverv – lige fra dryppende vandhaner til installation af jordvarmeanlæg.

Vores servicevogne står altid pakket og klar. Alle vogne er udstyret med materialer og værktøj, der sørger for, at vi kan varetage alle former for serviceopgaver. Vores dygtige medarbejdere udfører dagligt opgaver i hele landet og i forskellige typer af bygninger, heriblandt boliger, kontorer og industri. Dertil, løser vi også opgaver i forbindelse med nybyggeri og renovering.

På vores værksted i Aalborg forarbejder vi en lang række af de materialer, vores blikkenslagere skal bruge for at udføre opgaverne på byggepladserne.

Vi udfører alle former for blikkenslagerarbejder over hele landet, bl.a.:

♦  Tagrender og nedløb i zink og kobber
♦  Kvist inddækninger i zink og kobber
♦  Facade- og tagdækning
♦  Skifferarbejde – naturskiffer og eternitskiffer

Vi udfører køleanlæg i forbindelse med større bygningskomplekser, heriblandt kontorer, industriejendomme samt mindre byggerier i form af parcelhuse. Vi indkøber kølemaskiner hos et autoriseret kølefirma, der leverer maskinen og laver opstart på anlægget. Vi udfører derefter alle nødvendige installationer – også inden for både el og VVS. Ofte er køleanlæggene koblet sammen med ventilationssystemer og/eller intelligent bygningsautomatik (IBI og/eller CTS). Vi leverer også køleanlæg, der anvender den omlæggende undergrund som kølekilde – disse anlæg kan i vissetilfælde kobles sammen med et jordvarmeanlæg.

Vi har gennem de sidste par år leveret tæt på 100 gaskedelløsninger i gennemsnit om året. Vi har derfor de nødvendige kompetencer og erfaring inden for området til at kunne rådgive vores kunder om den mest optimale løsning – både ved nybygning og renovering.

Vi har gennem årene opnået stor ekspertise inden for alternative energikilder som f.eks. jordvarmeanlæg, hvortil vi samarbejder med nogle af de førende producenter af jordvarmeløsninger.

Efter en del prognoser om, hvordan fremtidens energipriser vil være, er jordvarme uden tvivl et godt alternativ til “normale” opvarmningsformer, og dertil har det en fornuftig tilbagebetalingstid på investeringen.

I forbindelse med jordvarmeanlæg, skal der til et normalt parcelhus på 150 m2, afhængigt af jordbundsforholdene, være mulighed for nedgravning af 400 meter jordvarmeslange. På de nyeste anlæg kan der laves en sammenkobling mellem jordvarmeanlægget, komfortventilation og køling, dog sidst nævnte med visse begrænsninger i kølekapaciteten, hvis der skal være rentabilitet i investeringen.

Hos Uggerly Installation har vi mange års erfaring med varmegevindingsanlæg (luft-til-luft opvarming). Varmegenvindingsanlæggene skal i de fleste tilfælde kobles sammen med en anden energikilde, da der i de koldeste perioder ikke er tilstrækkelig mulighed for at udvinde energi med denne løsning. Dette forhold betyder dog ikke, at løsningen er mindre komfortabel, en dårlig investering eller en kortsigtet løsning. Der er meget energi at udvinde og den samlede driftsøkonomi og investering giver store besparelser.

Sammen med vores hovedsæde i Aalborg ligger vores eget moderne smedeværksted, hvor vi producerer mange forskellige specialprodukter til kunder over hele landet. Vores værksted arbejder både i rustfri og almindeligt sort stål, samt udfører en række specialsvejsninger. Vi har bl.a. gennem en årrække udført arbejde som underleverandør til Alfa Laval A/S i Aalborg (tidligere Aalborg Industries).