Fjernvarme installation - Uggerly Installation

Fjernvarme installation og fjernvarmeservice

Spar penge ved at skifte til fjernvarme

 Der kan være mange penge at spare, ved at skifte et gammelt olie eller gasfyr ud med et mere energivenlig fjernvarmeanlæg. Selvom at fjernvarme kan virke som en stor investering lige nu og her, så vil det på sigt være en rigtig god investering, som årligt vil spare dig mange penge. Der er flere årsager, men det skyldes blandt andet at fjernvarme bruger spildvarme eller kraftvarme til opvarmningen af husstanden. 

Uggerly Installation kan hjælpe dig med alle former for installation, reparation og vedligeholdes af fjernvarmeanlæg. Vi løser mange forskellige opgaver inden for fjernvarme, der hjælper med at styrke energioptimering af din husstand. 

Få serviceeftersyn af dit fjernvarmeanlæg

Vi er en del af Fjernvarmens Serviceordning, så vi kan altid sikre dig kvalitetssikrede serviceeftersyn af dine fjernvarmeanlæg. Det vil sige for at fastholde kvaliteten, er vores servicemontører uddannet og certificeret indenfor eftersyn af fjernvarmeanlæg.

Vores andre VVS-kompetencer

Hos Uggerly Installation tilbyder vi alle former for VVS-installationer og blikkenslagerarbejde i Nordjylland. Vores montører har mange års erfaring indenfor VVS, og vi udfører installation, reparation og service på bl.a.:

  • Vandinstallationer
  • Varmeinstallationer
  • Fjernvarme
  • Varmepumper
  • Blødgøringsanlæg
  • Gasfyr
  • Lækagesporing
  • Blikkenslager- og smedeværksted

Fjernevarme installation med garanti

Uggerly Installation er medlem af TEKNIQs forsikringsordning. Så hvis du vælger os til at installere dit nye fjernvarmanlæg, er du altid forsikret. Forsikringsordningen dækker alle eventuelle skader op til 100.000kr. Du kan derved altid vide dig sikker om, at du er i gode hænder, uanset omstændighederne, når du vælger fjernvarme hos os.

Akut Fjernvarme døgnservice

Vi håndtere alle akutte vvs problemer, også på fjernvarmeanlæg. Er uheldet ude? Så ring nu på nummeret nedenfor, så sender vi hurtigt en servicevogn afsted i din retning.

Se vores andre kompetencer

$

El

$

VVS

$

Entreprise

$

Svagstrøm

Få et uforpligtende tilbud

Hvad er fjernvarme?

 Ved at installere fjernvarme, får du lokal varme distribueret til din bolig. I Danmark, producerer vi ofte fjernvarme sammen med elproduktionen eller ved afbrænding af fossile brændstoffer. Fjernvarme er en miljøvenlig energikilde sammenlignet med f.eks. olie- eller gasvarme, da kraftvarmeværket kun skal fyres én gang til mange husstande. 

Mangler du et alternativ til fjernvarme, kan en varmepumpe være en god løsning til mange husstande. 

Fjernvarmeanlæg pris

Prisen på et fjernvarmeanlæg afhænger om installationen er i em boligforening eller et parcelhus. Du kan typisk forvente at installationerne vil koste omkring 40-45.000kr for et parcelhus. Du kan dog søge om tilskud, da fjernvarme er ansat som en miljøvenlig opvarmningsmetode.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Aalborg

Svenstrup

Ringsted

Glostrup