Vil du være lærling hos Uggerly Installation?

Vi vil være med til at forme og gøre en forskel for fremtidens montører inden for el og VVS. Vi er med til at uddanne fremtidens arbejdskraft og derfor bestræber vi os på, at vores lærlinge skal være blandt de bedste i Danmark inden for deres fag.

Derfor sætter vi en ære i at tage lærlinge ind, da de ikke blot gør en forskel for os som virksomhed, men også skaber værdi for hele fremtidens installationsbranche.

Som lærling hos Uggerly Installation vil du blive introduceret til arbejdet i installationsbranchen. Du kommer blandt andet rundt til vores forskellige arbejdsområder – heriblandt entreprise, service og typehus-arbejde.

Som lærling hos os kan vi tilbyde dig…

$

mulighed for at køre ud på selvstændige opgaver, når du er dygtig nok

$

lærlingeansvarlige og lærlingementorer, der altid står klar til at hjælpe dig

$

en virksomhed med fokus på arbejdsglæde

$

en virksomhed med højt tempo og høje forventninger

Vi forventer samtidigt, at du…

$

er stabil og kan møde velsoigneret og forberedt til tiden

$

er engageret og tager ansvar for din uddannelse og dit arbejde

$

viser, at du gerne vil lære, hjælpe og indgå i fællesskabet

$

altid overholder dine aftaler med kollegaer og kunder

$

respekterer de regler, der er på arbejdspladsen

Elektrikerlærling
– overvejer du en uddannelse som elektriker?

Hos Uggerly Installation kan vi tilbyde dig en spændende uddannelse med gode fremtidsmuligheder, hvor der både er plads til faglig og personlig udvikling. Du skal som minimum have afsluttet folkeskolens afgangseksamen med et tilfredsstillende resultat. Vi forventer, at du enten går på G2 eller har gennemført og bestået grundforløbet G2 med et tilfredsstillende resultat inden for strøm, styring og IT.

Som lærling ved Uggerly Installation kommer du til at arbejde med alt inden for el-faget: nybyggeri, service, reparation, vedligeholdelse og ombygning.

Læs mere om uddannelsen på  www.elektrikeruddannelsen.dk eller www.evu.dk

Lyder det som noget for dig? Vi tager løbende nye lærlinge ind, så send din uopfordrede ansøgning, CV og eksamenspapirer til , eller kom forbi et af vores kontorer og få en snak med vores lærlingeansvarlige.

VVS-lærling
– drømmer du om en uddannelse som VVS’er?

I Uggerly Installation oplærer vi lærlinge, som ønsker en god uddannelse med gode fremtidsmuligheder inden for VVS og energiteknik.

Hos os får du masser af muligheder for at bruge din styrke, både fysisk og mentalt, når du kommer rundt i alle vores arbejdsområder.

Inden du kan starte hos os, skal du have afsluttet folkeskolens afgangseksamen og have bestået grundmodulet på VVS- og energiuddannelsen med et tilfredsstillende resultat.

Du kan læse mere om uddannelsen her.

Lyder det som noget for dig? Vi tager løbende nye lærlinge ind, så send din uopfordrede ansøgning, CV og eksamenspapirer til , eller kom forbi et af vores kontorer og få en snak med vores lærlingeansvarlige.