Vil du være lærling hos os?

Vi vil være med til at forme og gøre en forskel for fremtidens montører inden for el og VVS. Vi er med til at uddanne fremtidens arbejdskraft og derfor bestræber vi os på, at vores lærlinge skal være blandt de bedste i Danmark inden for deres fag.

Vi er +350 medarbejdere

Vi sætter en ære i at tage lærlinge ind, da de skaber værdi for hele fremtidens installationsbranche.

Mød en af
vores lærlinge

Som lærling hos os kan vi tilbyde dig…

Som lærling hos Uggerly Installation vil du blive introduceret til arbejdet i installationsbranchen. Du kommer blandt andet rundt til vores forskellige arbejdsområder – heriblandt entreprise, service og typehus-arbejde.

Selvstændighed

Du får mulighed for at køre ud på selvstændige opgaver, når du er dygtig nok

God støtte

Lærlingeansvarlige og lærlingementorer, der altid står klar til at hjælpe dig

Arbejdsglæde

En virksomhed med fokus på arbejdsglæde

Tempo

En virksomhed med højt tempo og høje forventninger

Forventninger til vores lærlinge

Vi søger engageret, ansvarsbevidste og stabile lærlinge – derfor har vi også en række forventninger. Er du begge dele? Så kan du meget vel være vores næste lærling.

Stabilitet

Vi forventer, at du er stabil og kan møde velsoigneret og forberedt til tiden

Engagement

Vi forventer, at du er engageret og tager ansvar for din uddannelse og dit arbejde

Lærevillig

Vi forventer, at du viser, at du gerne vil lære, hjælpe og indgå i fællesskabet

Punktlig

Vi forventer, at du altid overholder dine aftaler med kollegaer og kunder

Respekt

Vi forventer, at du respekterer de regler, der er på arbejdspladsen

Elektrikerlærling eller VVS-lærling?

`Hvad vælger du?

Elektrikerlærling

Overvejer du en uddannelse som elektriker?

Hos Uggerly Installation kan vi tilbyde dig en spændende uddannelse med gode fremtidsmuligheder, hvor der både er plads til faglig og personlig udvikling. Du skal som minimum have afsluttet folkeskolens afgangseksamen med et tilfredsstillende resultat. Vi forventer, at du enten går på G2 eller har gennemført og bestået grundforløbet G2 med et tilfredsstillende resultat inden for strøm, styring og IT.

Som lærling ved Uggerly Installation kommer du til at arbejde med alt inden for el-faget: nybyggeri, service, reparation, vedligeholdelse og ombygning.

Læs mere om uddannelsen på www.elektrikeruddannelsen.dk eller www.evu.dk

Lyder det som noget for dig? Vi tager løbende nye lærlinge ind, så send din uopfordrede ansøgning, CV og eksamenspapirer til job@uggerly.dk, eller kom forbi et af vores kontorer og få en snak med vores lærlingeansvarlige.

Læs mere Vis mindre

VVS-lærling

Drømmer du om en uddannelse som VVS’er?

I Uggerly Installation oplærer vi lærlinge, som ønsker en god uddannelse med gode fremtidsmuligheder inden for VVS og energiteknik.

Hos os får du masser af muligheder for at bruge din styrke, både fysisk og mentalt, når du kommer rundt i alle vores arbejdsområder.

Inden du kan starte hos os, skal du have afsluttet folkeskolens afgangseksamen og have bestået grundmodulet på VVS- og energiuddannelsen med et tilfredsstillende resultat.

Læs mere om uddannelsen på www.vvs-energiuddannelsen.dk

Lyder det som noget for dig? Vi tager løbende nye lærlinge ind, så send din uopfordrede ansøgning, CV og eksamenspapirer til job@uggerly.dk, eller kom forbi et af vores kontorer og få en snak med vores lærlingeansvarlige.

Læs mere Vis mindre