Vi hjælper med svagstrøm

Hos Uggerly Installation er vi kvalificerede og certificeret svagstrømsinstallatør.


325+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Døgnvagt – åben 24/7

+100

Års erfaring

Kvalificerede og certificeret

Hos Uggerly Installation er vi kvalificerede og certificeret svagstrømsinstallatør. Vi er ISO 9001-2015 certificeret til salg, projektering, installering samt servicering af fagområderne ABA, AIA og AVA. Derudover er vi DBI og F&P godkendt.

+350 medarbejdere

Hos os er du altid i trygge hænder

Ingen opgave er for stor eller for lille

Med vores kvalificerede teknikere og servicemontører er ingen opgave for stor eller for lille. Med svagstrøm som del af vores brede kompetencefelt, har vi mulighed for at tilbyde en totalløsning. Vi har erfaring med at gennemføre opgaver for både private såvel som erhverv.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hvad kan vi være til hjælp med?

Uanset din udfordring, står vores installatører klar til at hjælpe.

Hvad mangler
du hjælp til?

Vi er F&P (Forsikring og Pension) godkendt og certificeret til at sælge og servicere indbrudsanlæg. Vores indbrudsalarmanlæg kan fjernstyres fra mobiltelefon eller tablet, hvor man kan til- og frakoble områder og se alarmer med billede/video.

Vi kan installere alt fra et par enkelte kameraer til private og op til flere hundrede kameraer til virksomheder, hvor der er behov for det.

Adgangskontrolanlæg har til opgave at kontrollere og overvåge adgangsveje – fx hoveddøre eller IT-opbevaringsrum. Ved hjælp af personlige koder eller brikker åbner og låser anlægget automatisk indgange, der er tilkoblet systemet.

Automatisk brandalarmeringsanlæg (ABA) har til opgave at opdage en brand, inden den udvikler sig. ABA-anlæg er meget præcise og har indbyggede intelligente røg- og termodetektorer, som løbende analyserer data for at kunne opdage tegn på brand inden, den opstår. Når anlægget udsender en alarm, betyder det, at det har opdaget unormal varme, røgudvikling eller en startet brand. Et brandalarmeringsanlæg videregiver automatisk, gennem sikrede telefonlinjer, alarmer til Beredskabscentrene.

Vi installerer og servicerer AVA-anlæg (automatisk varslingsanlæg) i hele Danmark. AVA-anlæg kobles ofte sammen med ABA-anlæg og alarmerer ved brug af tone- eller talevarsling. AVA-anlæg anvendes ofte i bygninger, hvor mange mennesker er samlet på én gang. Der kan i visse bygninger stilles krav om et AVA-anlæg i henhold til bygningsreglementer eller forskrifter, især bygninger som fx lufthavne, sygehuse og hoteller, hvor det ikke kan forventes, at folk er bevidste om, hvor nødudgangene befinder sig.

Vil du vide mere?

Vi er altid klar på en snak. For at høre mere, så tag fat på Jakob Michelsen – Projektleder Svagstrøm

jm@uggerly.dk