Elektriker Taastrup

Uggerly Installation er en elektriker Taastrup, som betjener alle former for el-opgaver for private kunder og erhvervskunder i Taastrup og København. Kontakt os i dag for et godt og solidt tilbud.


325+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Elektriker fra Uggerly Installation. Elektrikeren står foran en servicebil og en kundes hus i Taastrup
Elektriker med værktøjskasse som står i en kundes køkken. Elektrikeren er fra Uggerly Installation
Elektriker som arbejder på en kundes elinstallation i Taastrup.

Elektriker Taastrup til privat og erhverv

Som autoriseret elektriker Taastrup og el-installatør, er du altid i gode hænder, når vi udfører arbejde for dig.

Vores kompetencer og ekspertise som elektriker Taastrup er bred, og med vores brede vifte af team, er du altid overladt til en ekspert, når vi udfører arbejde for dig. Du er samtidigt også altid forsikret, for op til 100.000kr, når vi udfører elektrikerarbejde for dig, da vi er under TEKNIQ’s garantiordning.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hos os er du altid i trygge hænder

Elektriker med fokus på kvalitet

Uanset størrelse af dit projekt er vi din elektriker Taastrup. Vi løser opgaver både for private kunder og virksomheder. Skal du have nye lamper sat op, energioptimeret din virksomhed eller noget helt tredje? Uggerly installation er din elektriker Taastrup.

Vi har mange glade kunder i hele landet, og det er altid vores første prioritet at løse din elektrikeropgaver på bedste og mest effektive vis. Vi yder altid kvalitet og service i topklasse. Det gælder også på akutte opgaver, hvor vores elektriker Taastrup døgnvagt gælder 24 timer i døgnet.

Mangler du en elektriker Taastrup, er vi altid klar med et godt og uforpligtende tilbud til dig.

Pålidelig Elektriker Taastrup og omegn

Som lokal elektriker i Taastrup, er vi dagligt rundt hos mange kunder i Taastrup og hele København. Vi løser og servicerer el-opgaver for private kunder og erhvervsvirksomheder i hele København og omegn. Blandt andet i Glostrup, Frederiksberg, Ballerup, Østerbro, Nørrebro, Hvidovre, Valby, Amager, Avedøre og Gentofte.

Mangler du en elektriker Taastrup?

Vi har kompetencer som autoriseret elektriker Taastrup og elinstallatør, til at udfører og løse alle elektrikeropgaver. Vores store hold, gør at uanset hvilken opgave du har, har vi haft stor erfaring med opgaven. Vores erfarne elektriker Taastrup har mange års erfaring, og vi kan blandt andet løse disse typer af elektriker-opgaver:

  • Skift eller reparation af gamle stikkontakter
  • Opsætning af lampe
  • Udendørs belysning
  • Installation af hvidevare
  • Ny eltavle
  • Installation eller reparation af alarmer
  • Data og internetinstallationer
  • Ladestander til elbiler
  • El-tjek

Elektriker døgnservice Taastrup

Vores døgntelefon er altid åben. Vi har elektriker døgnvagt Taastrup og hele København. Er problemet akut, bliver din opgave altid prioriteret, og du kan regne med at vi har en elektriker ved dig indenfor en time. Ring til os nu, så rykker vi hurtigt ud til dig.

Elektriker Taastrup skift stikkontakter

Vores elektriker Taastrup tilbyder en masse forskellige serviceopgaver, hvor en af dem er udskiftning af gamle stikkontakter. Vores serviceelektrikere har stor erfaring med fejlsøgning og reparation, så vi hurtigt kan finde fejlen. Hvis en stikkontakt er stoppet med at virke, kan de være en meget simpel fejl, som vi kan løse. Vi kan også sætte nye stikkontakter op, hvis det er ønsket i stedet. Det kræver ingen autoriseret elektriker, for at måtte skifte stikkontakterne i ens eget hjem, men vores elektriker Taastrup kommer meget gerne og gør det, hvis du ønsker en professionel.

Lampe opsætning elektriker Taastrup

Opsætning af lamper, kan være en meget hurtig elektrikeropgave, men kan også være meget tidskrævende. Vores elektriker Taastrup kommer gerne og hjælpe med opsætning af belysning og lamper. Det kan være en god idé at få hjælp til opsætning af nye lamper. Især hvis man skal flytte, kan man med fordel få hjælp til opsætning af alt belysningen, så man ikke ender med at skulle lave det hele om.

Bliv ringet op

* Ved akutte henvendelser, bedes du ringe direkte.
Henvendelser behandles man-fre 07:00-15:00

+100

Års erfaring

En effektiv forbindelse

Hos Uggerly Installation løser vi store og små opgaver og vores dygtige og erfarne elektrikere er altid klar til at rådgive om den rette værdigskabende løsning tilpasset de konkrete behov.

Vi har kapaciteten og kompetencerne og hos os får du en leverandør, der giver dig tryghed. Vi løser altid opgaverne effektivt og i høj kvalitet.

+350 medarbejdere