Elektriker Aalborg – Uggerly Installation

Vi er din elektriker og autoriseret el installatør i Aalborg og Nordjylland med døgnvagt


225+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Elektriker Aalborg foran en servicebil.
Elektriker Aalborg i en kundes køkken
Elektriker Aalborg der arbejder på en el-installation.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Uggerly Installation er en professionel og alsidig autoriseret elinstallatør og elektriker i Aalborg og Nordjylland.

Vi har altid konkurrence dygtige priser, og står altid klar til at hjælpe med døgnvagt 24 timer i døgnet.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hos os er du altid i trygge hænder

El-service i Aalborg og Nordjylland

Vi leverer elservice i Aalborg og hele Nordjylland. Vi varetager alle el-opgaver både for private kunder og virksomheder. Vi giver dig altid et godt tilbud uden skjulte gebyrer. Kontakt os allerede i dag for at få et godt uforpligtende tilbud via email eller telefon.

Elektriker Aalborg foran en servicebil. Elektriker fra Uggerly Installation.

Elektriker Aalborg med stor erfaring

Vi har mange glade kunder i Aalborg og Nordjylland, og med mere end 100 års historie i det nordjyske. Vores store erfaring og brede team af Elektrikere, El-installatører og specialister, gør os til din perfekte elektriker i Aalborg. Vi har erfaring med alle elopgaver.

Professionel Elektriker Aalborg med bred ekspertise

Hos Uggerly Installation udfører vi alle former for elektrikeropgaver i Aalborg og Nordjylland. Vores montører har mange års erfaring som elektrikere og el installatører, og vi udfører installation, reparation og service bl.a. på følgende elektrikeropgaver:

  • Skift eller reparation af gamle stikkontakter
  • Opsætning af lampe
  • Udendørs belysning
  • Installation af hvidevare
  • Ny eltavle
  • Installation eller reparation af alarmer
  • Data og internetinstallationer
  • Ladestander til elbiler

El-Service Aalborg og hele Nordjylland

Vi har afdelinger i hele Nordjylland, og vi servicerer alle typer af elektrikeropgaver opgaver i Aalborg og hele Nordjylland. Vi kører dagligt heriblandt i Aalborg, Svenstrup, Aars, Vodskov, Storvorde, Klarup, Nørresundby.

Elektriker Aalborg med garanti

Uggerly Installation er medlem af TEKNIQ. Du er altid forsikret, når vi udfører arbejde. Uanset størrelsen af skaderne, dækker TEKNIQ skader helt op til 100.000kr. Uanset hvilket arbejde vores elektrikere i Aalborg har udført, er alt forsikret under samme omstændigheder.
Du kan derfor roligt vælge Uggerly Installation som din elektriker Aalborg uden bekymringer.

Elektriker Aalborg døgnservice

Hos Uggerly Installation har vi altid døgnservice, og vi står altid klar ved telefonen. Vi kan altid tilbyde øjeblikkeligt elservice døgnet rundt, alle dage om året. Vi har altid bemanding på, hvor vi altid har en elektriker i Aalborg på vagt. Vores elektrikere på vagt i Aalborg og Nordjylland er altid tæt på, og er sjældent mere end 30 minutter væk. Når strømmen er gået, kan du frit ringe til os på vores akutnummer, så sender vi en elektriker ud med det samme. Er problemet ikke akut og kan godt vente til den efterfølgende dag, bør du vente med at kontakte os i arbejdstiderne. Vi foretager et servicegebyr på alle akutte opgaver, da de foregår uden for arbejdstiden. Du kan altid ringe til os for akutte opgaver, både indenfor den normale arbejdstid, men også efter lukketid.

Ladestander til elbil i Aalborg

Har du skiftet eller overvejer du at skifte til en elbil, så har du brug for ladestander til din nye elbil. Uggerly Installation laver ladestandere både til private og erhverv. Har du brug for en ladeboks på hjemmeadressen i Aalborg, så kan vi hurtigt hjælpe dig i mål. Vi tager højde for alle dine behov, og hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os om dine muligheder for ladestandere. Har din ladestander brug for hurtig opladning? Kan bilen lade sikkert om natten? Skal flere elbiler anvende ladestanderen? Er bare nogle af de spørgsmål vi sammen finder svaret på. Kontakt os i dag for at høre mere.

Vores elektrikerafdeling i Aalborg

Billede af Uggerly installations elektrikerafdelingen i Aalborg.


Vores elektrikerafdeling i Aalborg har altid plads til et besøg. I vores elektrikerafdeling i Aalborg har vi både en stor serviceafdeling og entrepriseafdeling. Vores imødekommende serviceledere og overmontører er altid at finde på lokationen, hvis du skulle have lyst til afgive os et besøg. Vi rådgiver dagligt kunder fra vores afdeling i Aalborg,
I Aalborg kan du finde os på vores adresse: Assensvej 5, 9220 Aalborg Ø.
Kontoret har åbnet fra:
07:00-16:00 – mandag til Torsdag.
07:00-14:00 – Fredag

Vores elektriker-afdelingen i Aalborg har mange kunder i Aalborg og hele Nordjylland. Her servicere vi både private kunder, men har også mange store entrepriser i det private og offentlige. Uanset om du er privatkunde eller virksomhed, kan vi med garanti hjælpe dig godt i mål.

Elopgaver vi udfører som elektriker i Aalborg

vi udfører alle tænkelige elopgaver som elektriker i Aalborg, her i blandt disse:

Eltjek Aalborg

vi fører eltjek i hele Aalborg og omegn. Vi er hurtigt ude, hvor vi udarbejder en grundigt og overskuelig rapport af dine elinstallationer. Skal du købe eller sælge bolig i Aalborg, er det en god idé at få lavet en gennemgang af dine elinstallationer. På den måde sikre du dig, at dine elinstallationer er sikre og lovlige. Hvis du køber en bolig med ulovlige elinstallioner, kan du risikere at være ansvarlig for disse. Din families sikkerhed er også på spil, og ulovlige elinstallationer en af de hyppigste årsager til brand og skader i hjemmet. Når du bestiller et eltjek hos vores elektrikerafdeling i Aalborg, bliver dine elinstallationer grundigt gennemgået, og vi sørger for at de overholder sikkerhedsstyrelsens krav. Vi foretager stikprøver og målinger af installationer og stikdåser, så du kan vide dig sikker, når du får din rapport i hånden.
Finder vi fejl og mangler, vil det fremgå i rapporten, og det er op til dig at tage stilling til en handlingsplan efterfølgende. Har du brug for hjælp til at lovliggøre installationerne, er vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe.

Få hjælp til netværksinstallationer i Aalborg og omegn

Har du brug for et nyt udtag til en netværksinstallation, kan vi trygt hjælpe dig. Vi monterer både store og mindre netværksinstallationer for privatkunder og virksomheder i Aalborg og omegn. Har du problemer med din netværksinstallation, kan vi også hjælpe med fejlfinding.

Få energirådgivning fra en elektriker i Aalborg

Den grønne omstilling er et mål vi er sammen om, og vores elektrikere og elinstallatører i Aalborg har stor erfaring med energirådgivning. Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, er vi altid klar til at hjælpe. Du kan frit ringe til os, eller sende os en email med nogle billeder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Indbrudsalarm og videoovervågning Aalborg

Vi har en stor svagstrømsafdeling i Aalborg, hvor vi har mange dygtige elektrikere og specialuddannet teknikere. Vi kan hjælpe dig med at holde alle uvelkomne gæste ude. Vi er F&P (forsikring og pension) godkendt og godkendt til servicere og sælge indbrudsalarmer. Du kan frit betjene vores indbrudsalarmer fra din smartphone eller tablet, hvor man kan til- og frakoble og se alarmer med video og billede. Vi kan installere kameraer til private og erhverv efter behovet. Om behovet ligger på et par enkelte kameraer eller flere hunderede spiller ingen rolle.

Adgangskontrolanlæg til privat og erhverv

Adgangskontrolanlæg kan både anvendes i private hjem og store virksomheder. I private hjem installere vi små systemer med et par enkelte indgange, som er meget nemme at forstå og anvende. I store virksomheder, kan vi leverer store skræddersyet løsninger som kan overvåge og kontrollere flere hundrede adgangsveje.

Elektriker til nybyggeri i Aalborg

Vi har mere erfaring med elinstallationer i nybyggeri end de fleste, som elektriker i Aalborg. Vi har lavet elinstallationer i mange tusinde nybyggede huse i Aalborg og omegn. I samarbejdet med HusCompagniet, har vi siden 2003 været fast elektriker i Aalborg og Nordjylland, på flere hundrede typehuse. I 2022 opførte vi elinstallationer i 800 nybyggede huse i Nordjylland. Har du derfor nogle spørgsmål til en elektriker omkring nybyggeri, er vi de helt rigtige at spørge. Vi har også været med til at opfører utallige af boligkomplekser og rækkehuse i hele landet.

Ny el-tavle i Aalborg

El-tavlen er hjertet til alt strøm i hjemmet. Derfor er sikkerheden en top prioritet, hvis du ønsker at forebygge ulykker og strømafbrydelse. Vores elektrikere i Aalborg har stor erfaring og specialuddannelse inden for bygning og montering af el-tavler. Vi monterer både el-tavle til private og til erhverv i hele Aalborg og Nordjylland. Udskiftningen af el-tavlen må kun foretages af en autoriseret el-installatør, hvilket vi hos Uggerly Installation er. Har du brug for hjælp eller rådgivning med din el-tavle, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ophængning af lamper i Aalborg

Opsætningen af lamper og lys betyder meget i hjemmet og skaber livet og stemningen. Der er meget der skal tages stilling til, og det kan hurtigt blive en lang og dyr fornøjelse, hvis man senere fortryder placeringen af lys og lamper. Derfor er planlægningen vigtig, og vi kan hjælpe med alt om rådgivning og opsætning af spots og lamper i hjemmet. Vi har stor erfaring med nybyggeri, og vores erfarne elektrikere i Aalborg trækker på alt deres erfaring, når de rådgiver omkring ophængning af lamper og lys. Kom godt i mål med en erfaring elektriker i Aalborg og tag kontakt til Uggerly Installation allerede i dag.

Lysstyring af indendørs og udendørs belysning

Lysstyringsanlæg kan hjælpe dig med at spare penge på din el-regning. Lysstyrtingsanlæg varierer i funktionalitet, og vi laver både simple tænd/sluk anlæg med PIR-sensor (bevægelsessensor) og de mere avanceret løsninger til erhverv. Ved et lysstyringsanlæg betaler man lidt ekstra i form af indkøb og ved lampeopsætning, men betaler sig hurtigt hjem igen. Har du brug for hjælp og rådgivning til dine muligheder omkring lysstyringsanlæg, så står vores Autoriserede el-installatører og elektrikere i Aalborg altid til rådighed.

Bliv ringet op

* Ved akutte henvendelser, bedes du ringe direkte.

Elektriker fra Uggerly Installation der er ved at tage ting ud af sin servicevogn.

+100

Års erfaring

Elektriker fra Uggerly Installation der er ved at tage ting ud af sin servicevogn.
Uggerly installation closeup af logo på en elektrikers bukser.

En effektiv forbindelse

Hos Uggerly Installation løser vi store og små opgaver og vores dygtige og erfarne elektrikere er altid klar til at rådgive om den rette værdigskabende løsning tilpasset de konkrete behov.

Vi har kapaciteten og kompetencerne og hos os får du en leverandør, der giver dig tryghed. Vi løser altid opgaverne effektivt og i høj kvalitet.

+350 medarbejdere