Typehuse i samarbejde med HusCompagniet

Hos Uggerly Installation bygger vi typehuse i samarbejde med HusCompagniet.


325+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Døgnvagt – åben 24/7

+100

Års erfaring

Det hele starter med et kundemøde

For at skabe den bedste løsning inviterer vi til kundemøde, hvor vi gennemgår alle installationerne i typehuset. Dermed sikres en individuel løsning af høj kvalitet, der passer til netop kundens behov.

Forud for mødet sender vi en invitation med informationer omkring, hvad vores kunder skal forholde sig til og tage stilling til, så vi i samarbejde kan nå frem til den bedste og mest optimale løsning efter kundens behov.

Til kundemødet vil vi fx gennemgå El-installationer, hvidevarer, VVS-løsninger, WiFi, udendørsbelysning, Smart Home m.m.

+350 medarbejdere

Hos os er du altid i trygge hænder

Hos Uggerly Installation bygger vi typehuse

Hos Uggerly Installation bygger vi typehuse i samarbejde med HusCompagniet, der har mere end 40 års byggeerfaring, og siden 2013 til og med 2017 er blevet kåret som årets husbygger. I vores samarbejde med HusCompagniet er vi ansvarlige for alle el- og VVS- installationer i typehusene og vi sætter en ære i at hjælpe og guide vores kunder, når drømmehuset skal bygges.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Se vores kataloger

Vores/HusCompagniets Kataloger om hvidevarer, leverandører, teknik m.m.

Kataloger

*Priser vedrørende VVS kan ses i vores showroom

Behovet for en stærk dækning i hele hjemmet bliver mere og mere nødvendigt, hvilket kan være svært med en traditionel router. Det kan derfor være en fordel for jer at få installeret en udvidelse af jeres trådløse netværk, også kaldet et access point. Et access point er en enhed, der trådløst kan formidle trafikken mellem jeres netværk og dets enheder.

For at skabe det perfekte sammenspil imellem bygning og lys, er flere faktorer, der spiller ind. I samarbejde med SG ARMATUREN har vi sammensat en række tilbud til vores kunder.

Med Smart Home l har I muligheden for at styre alle jeres boligs elektriske installationer. Smart Home kan udføre opgaver, som man normalt ikke forbinder med elektriske installationer – fx varmestyring, alarm, ventilation og overvågning.

Vi ved, at der mange ting, man skal tage stilling til, når man skal bygge nyt hus – og vandforbrug og varmt vand er én af dem. Vi vil være med til at skabe den mest optimale løsning for vores kunder – vi har derfor udarbejdet denne guide, så vores kunder bliver klædt godt på til at tage stilling til vandinstallationer og forbrug af varmt vand i jeres kommende hus.