Typehuse

Typehuse i samarbejde med HusCompagniet
"

Hos Uggerly Installation bygger vi typehuse i samarbejde med HusCompagniet, der har mere end 40 års byggeerfaring, og siden 2013 til og med 2017 er blevet kåret som årets husbygger. I vores samarbejde med HusCompagniet er vi ansvarlige for alle el- og VVS- installationer i typehusene og vi sætter en ære i at hjælpe og guide vores kunder, når drømmehuset skal bygges.

Kundemøde

For at skabe den bedste løsning inviterer vi til kundemøde, hvor vi gennemgår alle installationerne i typehuset. Dermed sikres en individuel løsning af høj kvalitet, der passer til netop kundens behov.

Forud for mødet sender vi en invitation med informationer omkring, hvad vores kunder skal forholde sig til og tage stilling til, så vi i samarbejde kan nå frem til den bedste og mest optimale løsning efter kundens behov.

Se vores kataloger og VVS-leverandører herunder.

 

Til kundemødet vil vi fx gennemgå:

$

El-installationer

$

Hvidevarer

$

VVS-løsninger

$

WiFi

$

Udendørsbelysning

$

Smart Home

Se vores andre kompetencer

$

El

$

VVS

$

Entreprise

$

Svagstrøm

Kataloger

WiFi

Behovet for en stærk dækning i hele hjemmet bliver mere og mere nødvendigt, hvilket kan være svært med en traditionel router. Det kan derfor være en fordel for jer at få installeret en udvidelse af jeres trådløse netværk, også kaldet en access point. Et access point er en enhed, der trådløst kan formidle trafikken mellem jeres netværk og dets enheder.

Læs mere om access point her

Udendørsbelysning

For at skabe det perfekte sammenspil imellem bygning og lys, er flere faktorer, der spiller ind. I samarbejde med SG ARMATUREN har vi sammensat en række tilbud til vores kunder.

Læs mere om udendørsbelysning her

Smart Home

Med Smart Home l har I muligheden for at styre alle jeres boligs elektriske installationer. Smart Home kan udføre opgaver, som man normalt ikke forbinder med elektriske installationer – fx varmestyring, alarm, ventilation og overvågning.

Læs mere om Smart Home her

Værd at vide om varmt vand

Vi ved, at der mange ting, man skal tage stilling til, når man skal bygge nyt hus – og vandforbrug og varmt vand er én af dem. Vi vil være med til at skabe den mest optimale løsning for vores kunder – vi har derfor udarbejdet denne guide, så vores kunder bliver klædt godt på til at tage stilling til vandinstallationer og forbrug af varmt vand i jeres kommende hus.

Læs mere her.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Aalborg

Ringsted