EKSPERT I INSTALLATIONER I TYPEHUSE

Hos Uggerly Installation bygger vi typehuse i samarbejde med HusCompagniet, og I er i trygge hænder, når jeres nye drømmehus skal bygges. Vi har den rette ekspertise og erfaring til, at vi i samarbejde med jer kan finde frem til de bedste el- og VVS-løsninger i jeres nye hus.

ERFAREN TYPEHUS-INSTALLATØR

Vi har gennem flere år opbygget en ekspertise i at udføre el- og VVS-installationer i typehuse. Faktisk, så er det gennem årene blevet til flere tusinde huse. I dag bygger vi typehuse i samarbejde med HusCompagniet, der har mere end 40 års byggeerfaring, og siden 2013 til og med 2017 er blevet kåret som årets husbygger. I vores samarbejde med HusCompagniet er vi ansvarlig for alle el- og VVS installationer i typehuse.

KUNDEMØDE

For at skabe den bedste løsning til dig og din familie, gennemgår vi til kundemødet alle installationerne i jeres typehus. Dermed sikres I en individuel tilpasset løsning af høj kvalitet, der passer til netop jeres behov. Et typisk kundemøde varer 2-3 timer og foregår i et af vores tre showrooms:

♦  Assensvej 5, 9220 Aalborg

♦  Tinvej 14, 4100 Ringsted

For at vi i samarbejde kan nå frem til den bedste og mest optimale løsning for jer, er det vigtigt, at I forud for mødet har taget stilling til ønsker og behov til f.eks. el-installationer, hvidevarer, VVS og alarmsystemer. I finder en oversigt over emhætter, alarmer og de mest populære hvidevare-modeller i menuen "Kataloger".

For at få den bedst mulige el-løsning er det en fordel at overveje, hvordan huset skal benyttes og hvor møblerne skal stå. Vi beder jer derfor inden kundemødet at gå hvert rum gennem og overveje hvordan de skal indrettes. I kan med fordel bl.a. overveje følgende tilkøbsmuligheder i forbindelse med jeres el-installationer:

♦ placering af stik til computere, internet og TV
♦  placering af kontakter
♦  lysdæmpning
♦  automatisk lystænding (ude og inde)
♦  IHC – det intelligente hus
♦  belysning

Inden byggeriet går i gang, er det vigtigt, at I sørger for at el-stikledningen er fremført til jeres byggegrund, og at den er synlig. I tilfældet af, at der ikke er fremført en el-stikledning, kan vi være behjælpelige med dette. Dertil, er det vigtigt, at I bliver tilmeldt en el-aftale ved en el-leverandør. Uden denne aftale kan vi ikke få udleveret en måler og derved kan byggeriet blive forsinket. Vi har mulighed for at være jer behjælpelige med valg af el-leverandør via en fuldmagt.

Med IHC Control har I muligheden for at styre alle jeres boligs elektriske installationer. IHC Control kan udføre opgaver, som man normalt ikke forbinder med elektriske installationer f.eks. varmestyring, alarm, ventilation og overvågning. Det er mulighederne for at kombinere disse områder med boligens elektriske installationer, der giver IHC Control dets unikke anvendelsesmuligheder og store komfort i dagligdagen.

IHC systemet er bygget op om IHC controlleren, som er ”hjernen” i installationen. Her behandles de opgaver, som skal udføres afhængig af, hvad systemet er sat op til. Betjeningen internt i huset kan ske på tryk, som typisk placeres ved døren i rummet, bevægelsesdetektorer, m.m. Efter af være behandlet i controlleren sendes der signal ud til de elektriske produkter, som er tilsluttet - lamper, stikkontakter etc.

Læs mere om IHC og de forskellige tilvalg her.

Som mange andre, oplever I sikkert, at I får flere og flere enheder i jeres hjem, der skal tilsluttes samme netværk. Det betyder, at jeres behov for en stærk dækning i hele hjemmet bliver mere og mere nødvendigt, hvilket kan være svært med en traditionel router. Det kan derfor være en stor fordel for jer at få installeret en udvidelse af jeres trådløse netværk, også kaldet en ’access point’. En access point, er en enhed, der trådløst kan formidle trafikken mellem jeres netværk og dens enheder.

Med Ubiquiti UniFi AC Pro access point får I en trådløs forbindelse til ét netværk over hele huset – også steder, hvor jeres normale Wi-Fi-signal ikke dækker*! Det betyder, at I automatisk altid er tilkoblet det stærkeste netværk der, hvor I befinder jer i hjemmet. Enheden er designet til montering på væg eller loft, og er desuden vandtæt, så den kan monteres både indendørs og udendørs. Sammen med access point-enheden giver UniFi 8 Port Switch jer også en lynende hurtig dataoverførselshastighed og med CloudKey er det nemt og enkelt at styre, overvåge og opdatere jeres UniFi netværksprodukter.

*Vi garanterer ikke for 100% dækning i hele hjemmet, da der kan forekomme støj grundet bygningens konstruktion.

Vi leverer som udgangspunkt hvidevarer fra Siemens og Bosch. Vi har god erfaring med deres leveringssikkerhed, produktservice og kvalitet. I vores showroom kan I til kundemødet se et begrænset udvalg af hvidevarer. I finder det fulde produktsortiment på www.siemens-home.dk og www.bosch-home.dk. Bemærk venligst, at priserne hos Bosch og Siemens er vejledende. I vores kataloger over populære modeller (se "kataloger") finder I priser inkl. levering, montering og installation. Bemærk, at priser for emhætter er uden tillæg for ekstra langt skorstensrør og skråskæring af skorstensrøret. Skulle I have andre ønsker til hvidevarer, end I kan finde i vores kataloger, er dette også muligt. Medbring blot varenumre el.lign. til kundemødet, så giver vi et tilbud.

Tænk bl.a. over følgende ved valg af hvidevarer:

♦  kogeplade type
♦  emhætte eller emfang
♦  køl- og fryseskab
♦  ovn (type, størrelse og funktion)
♦  opvaskemaskine (funktioner og støjniveau)
♦  vaskemaskine og tørretumbler

Hvidevarer, der bestilles sammen med huset, inkluderes i den samlede entreprise og er færdiginstalleret ved overdragelsen. Såfremt I selv ønsker at medbringe hvidevarer, kan disse først installeres efter overtagelsen af huset.

I vores showroom er der mulighed for at se et begrænset udvalg af vvs-produkter. Vi leverer som udgangspunkt fra Grohe, da vi har god erfaring med deres leveringssikkerhed, produktservice og kvalitet. Hele Grohe produktsortiment kan ses på www.Grohe.dk. Hvis I har ønsker til andre mærker af sanitet, er dette også muligt. Medbring blot varenumre el.lign. på mødet, så giver vi et tilbud.

Tænk bl.a. over følgende tilkøbsmuligheder ved dine VVS installationer:

♦  Udseende, funktionalitet og montage af armaturer
♦  Placering af f.eks. udendørsvandhane

I finder her en oversigt over vores øvrige VVS-leverandører.

 


HVIDEVARER 


EMHÆTTERNETVÆRK


 


ALARM


 


UDENDØRSBELYSNING