Termografi

Lækagesporing til erhverv og private
"

Termografering er en effektiv måde at lokalisere fejl og defekter i installationer. Kombinationen af en termografioperatør med mange års erfaring inden for området og et højteknologisk termografikamera, der kan aflæse og registrere termisk energi, sikrer, at vi kan opdage eventuelle fejl og defekter hurtigt.

Uggerly Installation råder over avanceret udstyr, der hurtigt og effektivt kan opdage eventuelle fejl i el-komponenter og installationer. Termografiundersøgelser kan nemt udføres overalt, helt uden at forstyrre den daglige drift.

 

Fejl på el-gulvvarme

I det tilfælde, at der opstår en fejl på et elektrisk varmekabel, kan vi nemt og hurtigt lokalisere fejlen med vores avancerede termografiske udstyr. For at reparere gulvvarme er der påkrævet en stor del finesse og dygtige teknikere, der ved, hvad de laver. Vi har mange års erfaring inden for området og vores kunder kan derfor trygt stole på, at vi kan lokalisere fejlen hurtigt og præcist – og derved undgå unødvendig ødelæggelse af fx gulv, således det kan genetableres som før.

Når fejlen er fundet, løftet klinken op og der gulvvarmekablet blotlægges for reparation, efterfølgende lægges klinken ned igen. I 90% af tilfældene tage vi klinken op hel, så den kan genanvendes.

Vi yder 1 års garanti ved reparationer på gulvvarme.

Lækagesporing

Vi råder over dygtige, erfarne teknikere og avanceret udstyr, der med stor nøjagtighed kan finde frem til brud på vand- og varmerør, der ligger skjult – fx under gulve. Vi kan udføre lækagesporing i stort set alle typer af rør og rørsystemer, heriblandt centralvarmeanlæg, gulvvarme og brugsvand. Afhængigt af opgaven foretages lækagesporingen med termografisk udstyr eller formiergas, der er nogle af de meste effektive og præcise metoder til at spore lækager og brud.

Undgå produktionsstop

El-skader på produktionsanlæg, eltavler m.m. kan medføre omkostningsfulde, langvarige driftstop. Det anbefales derfor, at virksomheder jævnligt får gennemført en el-termografering. Derved kan fejl og defekter opdages inden, eventuelle skader opstår.

Se vores andre kompetencer

$

El

$

VVS

$

Typehuse

$

Entreprise

$

Svagstrøm

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi står altid klar til at rykke ud og udføre termografering eller reparationer – hurtigt og effektivt. Kontakt vores el-serviceleder Janni, for at få et tilbud, rådgivning eller svar på spørgsmål. Ellers kan vi kontaktes på vores hovednummer 98138888

Janni Søgaard

Se vores andre kompetencer

$

VVS

$

Typehuse

$

Entreprise

$

Svagstrøm