Din autoriserede elektriker i København

Din elektriker København. Hos Uggerly Installation installerer og servicerer vi alle former for el-installationer i København og omegn.


225+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Elektriker København foran kundens hus
Elektriker København sammen med kunden i køkken.
Elektriker København på kundens badeværelse i gang med en el-installation

Mangler du en elektriker København, er vi klar til at hjælpe dig.

Som elektriker København løser vi alle typer af opgaver for private kunder og virksomheder, og vi står altid klar til at give et uforpligtende og gratis elektriker tilbud.
Ring til os i dag, så vi kan give dig et godt tilbud, eller udfyld formen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hos os er du altid i trygge hænder

Hvorfor skal du vælge os som din næste elektriker København?

Vi har mere end 100 års erfaring som elektriker København. VI har arbejdet mange år i hele landet og i mere end i 10 år som elektriker i Storkøbenhavn og omegn. Gennem vores mange års erfaring og ekspertise, sikre vi dig en effektiv og tryghedsskabende løsning.

Vi sikrer altid vores kunder 1. klasses håndværk. Som autoriseret el installatør og elektriker København, skaber vi altid det bedste resultat og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Du er altid sikret dig garanti, sikkerhed, kvalitet og faglighed hos os. Uggerly Installation er også grantimærket fra TEKNIQ, så du er som forbruger altid kan vide dig tryg og sikker.

El Tjek København

El tjek udføres ofte i forbindelse med salg eller bolig, da det er husejerens ansvar at elinstallationerne er lovlige. Skal du til at sælge eller købe bolig, har du sandsynligvis brug for et el tjek København.

Hvis du har et større renoveringsprojekt, kan du med fordel også foretage et el tjek, så du sikre dig at dit hjem er sikkert fremadrettet. Som autoriseret elektriker København kan vi altid foretage el tjek af din bolig, hurtigt og effektivt. Vi gennemgår elinstallationer i dit hjem, som f.eks. stikkontakter, afbrydere, lampeudtag og eltavle/HFI-relæ.

Vi fremsender dig en liste over alle dine el-installationer, så du kan sikre dig at alt fungerer korrekt. Derved er du sikret dig at din boligs el-installationer er sikre og lovlige. Uanset om du skal sælge eller købe bolig, så er et el tjek fra en autoriseret elektriker København en god investering.

Fejlfinding el

Virker dine stikkontakter ikke som de skal, eller er gulvvarmen på badeværelset forsvundet? Vi er specialister i fejlfinding på el, og har mange dygtige elektrikere og elinstallatører i Storkøbenhavn. Der er mange måde at finde fejlene på elinstallationer, hvis dit HPFI/HFI-relæ slår fra, kunne det skyldes at elinstallationen er utæt, og for at beskytte mod stød, slår HPFI-relæet fra.

Hvis dine sikringer i elvtavlen er gået, kunne det skyldes en overbelastning eller kortslutning i en elinstallation. Hvis strømmen er gået i dele af din lejlighed eller bolig, kunne det også være et tegn på at der er en løs forbindelse, eller at der mangler strøm fra elnettet.

Vi har altid akut elektriker døgnvagt København, og vi står altid klar til at rykke ud med samme i hele døgnet, hvis strømmen går.

El Renovering af køkken København

Skal du have en el renovering af dit køkken i København? Som autoriseret elektriker København og elinstallatør tilbyder vi en fuld gennemgang og opsætning af alt el i dit køkken. Der kan være mange årsager til at renovere dine el-installationer i dit køkken, og der er mange ting man skal være opmærksomme på, når elinstallationer i køkkenet skal skiftes. I køkkenet bruges både køleskab, opvaskemaskine, ovn og et hav af forskellige elektriske køkkenudstyr. Samtidigt med at vi har brug for flere og flere el apparater i køkkenet, er der mange af de elinstallation i ældre køkkener, som ikke lever op til det nye behov. Derfor kan der være behov for at få renoveret ældre boliger og lejligheder.

Vi varetager alle dine bekymringer som autoriseret elektriker København, når vi opsætter nye elinstallationer i køkkenet.

Aflæsning og udskiftning af EL tavler

Som elektriker København og autoriseret elinstallatør kan vi hos Uggerly Installation, med sikkerhed, varetage dine eltavler. Vi hjælper både med aflæsning, udskiftning, opsætning og renovering af eltavler. Eltavlen i dit hjem er din sikring for at alt el kører som det skal. Hvis der opstår problemer med eltavlen kan du risikere brand, fejlstrøm og farligt stød. Det er derfor meget vigtigt, at du ringer til en autoriseret elinstallatør, hvis du oplever problemer med din eltavle. Vi står altid klar ved telefonen og har akut elektriker København døgnvagt.

Elektriker til nybyggeri København

Vi kan hjælpe jer godt på vej, hvis i er i skal bruge el til nybyggeri. Vi har mange års erfaring med at levere elinstallationer til nybyggeri. Ingen opgaver er for store eller for små, vi har både erfaring med at lave andelsboliger, lejlighedskomplekser, rækkehuse og store entrepriser i København og omegn, så du er altid i trygge hænder.

Tyverialarmer og brandalarmer

Har du brug for en ny tyverialarm eller brandalarm i din lejlighed eller virksomhed? Hos Uggerly Installation er vi certificeret svagstrøminstallatør og eksperter i alle former for alarmer. Vi leverer altid komplette installationer med idriftsættelse og test til private eller erhverv i København og omegn.

Vores tyverialarmer til private kunder i København kan fjernstyres fra mobiltelefon eller tablet, og hvor man har mulighed for få opsat alarmer med videoovervågning. Vi er forsikrings og pensions godkendt, så vi er certificeret til at sælge og servicere tyverialarmer.

Automatisk brandalarmeringsanlæg (ABA) er vigtig for at spore brande inden at de opstår. Vores ABA-anlæg, kan ved brug af intelligente røg- og termodetektorer opdage tegn på brand inden den opstår.

Montering af opvaskemaskine

Har du brug for hjælp til montering af din opvaskemaskine i København, så vi altid klar til at hjælpe. Man må selv montere en ny opvaskemaskine med stikprop, og det kræver at der er en stophane på din vandinstallation. Hvis du skal bruge en ny vandinstallation, kræver det en autoriseret VVS’er, som vi selvfølgelig også kan hjælpe dig med.

Skal der laves nye stikkontakter kan vi, som autoriseret elektriker i København, hjælpe dig med at få opsat nye stikkontakter, så dine hvidevarer fungerer korrekt.

El-service København

Vi servicere dagligt kunder i hele København, og her udfører vi alle former for el-installationer. Vi Kører dagligt rundt i hele København, og vi løser blandt andet opgaver i Glostrup, Ballerup, Taastrup, Østrebro, Nørrebro, Valby, Amager og Gentofte. Har du en elektrikeropgave, er vi altid klar til at varetage dit problem. Kontakt os i dag, så finder vi hurtigt en løsning sammen.

El-installatør København

Vi er autoriseret el-installatør i København, og vi du er altid sikret at vores opgaver er tildelt en el-installatør, som vareser sagen. Du har altid mulighed for at ringe direkte til os, hvis du har brug for at snakke med en autoriseret el-installatør i København. Vi udøver altid gratis rådgivning, hvis du har spørgsmål eller problemer med dine el-installationer.
Vi følger med udviklingen, og da vi er en stor virksomhed på landsplan, er du altid sikret dig ekspertviden indenfor alle el-opgaver. Der er sket meget inden for de sidste år i el-branchen, og som autoriseret el-installatør er det vigtigt at gå forest med udviklingen. Det gør vi altid.

Bliv ringet op

* Ved akutte henvendelser, bedes du ringe direkte.

+100

Års erfaring

En effektiv forbindelse

Hos Uggerly Installation løser vi store og små opgaver og vores dygtige og erfarne elektrikere er altid klar til at rådgive om den rette værdigskabende løsning tilpasset de konkrete behov.

Vi har kapaciteten og kompetencerne og hos os får du en leverandør, der giver dig tryghed. Vi løser altid opgaverne effektivt og i høj kvalitet.

+350 medarbejdere