Elektriker København

Din elektriker København. Hos Uggerly Installation installerer og servicerer vi alle former for elinstallationer i København og omegn. Vi er din autoriseret elinstallatør i hele Storkøbenhavn.
Har du brug for hjælp? Vi er altid klar med et godt tilbud på opgaven.


325+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Elektriker København foran kundens hus
Elektriker København sammen med kunden i køkken.
Elektriker København på kundens badeværelse i gang med en el-installation

Mangler du en elektriker København, er vi klar til at hjælpe

Som elektriker København løser vi alle typer af elektrikeropgaver for private kunder og virksomheder, og vi står altid klar til at give et uforpligtende elektrikertilbud.
Ring til os i dag, eller udfyld formen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hos os er du altid i trygge hænder

Hvorfor skal du vælge os som din næste elektriker København?

Vi har mere end 100-års erfaring som elektriker København. VI har arbejdet mange år i hele landet og i mere end i 30 år som elektriker i Storkøbenhavn og omegn. Gennem vores mange års erfaring og ekspertise, sikre vi dig en effektiv og tryghedsskabende løsning.

Vi sikrer altid vores kunder 1. klasses håndværk. Som autoriseret elinstallatør og elektriker København, skaber vi altid det bedste resultat og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

El-service København

Vi servicerer dagligt kunder i hele København, og her udfører vi alle former for elinstallationer. Vi Kører dagligt rundt i hele København, og vi løser blandt andet opgaver Glostrup, Ballerup, Taastrup, Frederiksberg, Østrebro, Nørrebro, Valby, Amager, Avedøre, Rødovre, Hvidovre, og Gentofte. Har du en elektrikeropgave, er vi altid klar til at varetage dit problem. Kontakt os i dag, så finder vi hurtigt en løsning sammen.

Elektriker København med garanti

Du er altid sikret dig garanti, sikkerhed, kvalitet og faglighed hos os. Uggerly Installation er også garantimærket fra TEKNIQ, så du er som forbruger altid kan vide dig tryg og sikker. Det vil sige, når vi udfører arbejde som elektriker København er du altid forsikret på skader op til 100.000kr.

Akut elektriker døgnservice København

Vi sidder altid klar på telefoner. Vores akutte døgnservice har altid en elektriker København til rådighed som tilbyder øjeblikkeligt elservice. Vi har åbent på vagttelefonen alle ugens dage, 24 timer i døgnet. Oftest har vi mulighed for at være på adressen inden for 30 minutter efter vores vagttelefon har modtaget et opkald. Er du i tvivl om hvorvidt du har brug for en akut elektriker København, kan du frit ringe til vores vagttelefon, så vil en af vores autoriserede elektrikere eller elinstallatører hjælpe dig igennem situationen. Her er nogle almindelige situationer som vil kunne være akutte problemer:

  • Strømafbrydelse
  • Kabel er blevet skåret over
  • Boret ind i et strømkabel
  • Sikring bliver ved med at springe
  • HPFI-relæ slår fra hele tiden

Du bør altid nøje overveje om problemet er akut, og vi hjælper også gerne med vurderingen. Vi kaster alt fra os, når vi modtager et vagtopkald, så der forekommer altid et akuttillæg på vores akutte serviceudkald. Hvis du ikke selv er sikker på hvilke opgaver som du selv må varetage, kan vores elektriker København hurtigt rådgive dig. Der kan være alvorlige konsekvenser som stød ved at pille ved elektriske installationer.

En elektriker fra Uggerly Installation som står foran en kundes hus og hans servicevogn.

Som elektriker København løser vi alle problemer

Du kan trygt lade os varetage dit næste projekt, når du har brug for en elektriker i København. Vi har erfaring med alle typer af opgaver, og vores elektrikerafdeling i København er over 100 mandstærk, og vi har en bred trup af elektrikere med kompetencerne i orden. Som elektriker København løser vi alle typer af opgaver, her i blandt disse opgaver:

El-Tjek København

El-tjek udføres ofte i forbindelse med salg eller bolig, da det er husejerens ansvar at elinstallationerne er lovlige. Skal du til at sælge eller købe bolig, har du sandsynligvis brug for et el-tjek København.

Hvis du har et større renoveringsprojekt, kan du med fordel også foretage et el-tjek, så du sikrer dig at dit hjem er sikkert fremadrettet. Som autoriseret elektriker København kan vi altid foretage el tjek af din bolig, hurtigt og effektivt. Vi gennemgår elinstallationer i dit hjem, som f.eks. stikkontakter, afbrydere, lampeudtag og eltavle/HFI-relæ.

Vi fremsender dig en liste over alle dine elinstallationer, så du kan sikre dig at alt fungerer korrekt. Derved er du sikret dig at din boligs elinstallationer er sikre og lovlige. Uanset om du skal sælge eller købe bolig, så er et el-tjek fra en autoriseret elektriker København en god investering.

Fejlfinding på dine elinstallationer i København og omegn

Virker dine stikkontakter ikke som de skal, eller er gulvvarmen på badeværelset forsvundet? Vi er specialister i fejlfinding på el, og har mange dygtige elektrikere og elinstallatører i Storkøbenhavn. Der er mange måde at finde fejlene på elinstallationer, hvis dit HPFI/HFI-relæ slår fra, kunne det skyldes at elinstallationen er utæt, og for at beskytte mod stød, slår HPFI-relæet fra.

Hvis dine sikringer i elvtavlen er gået, kunne det skyldes en overbelastning eller kortslutning i en elinstallation. Hvis strømmen er gået i dele af din lejlighed eller bolig, kunne det også være et tegn på at der er en løs forbindelse, eller at der mangler strøm fra elnettet.

Vi har altid akut elektriker døgnvagt København, og vi står altid klar til at rykke ud med samme i hele døgnet, hvis strømmen går.

El Renovering af køkken København

Skal du have en el renovering af dit køkken i København? Som autoriseret elektriker København og elinstallatør tilbyder vi en fuld gennemgang og opsætning af alt el i dit køkken. Der kan være mange årsager til at renovere dine elinstallationer i dit køkken, og der er mange ting man skal være opmærksomme på, når elinstallationer i køkkenet skal skiftes. I køkkenet bruges både køleskab, opvaskemaskine, ovn og et hav af forskellige elektriske køkkenudstyr. Samtidigt med at vi har brug for flere og flere el-apparater i køkkenet, er der mange af de elinstallationer i ældre køkkener, som ikke lever op til det nye behov. Derfor kan der være behov for at få renoveret ældre boliger og lejligheder.

Vi varetager alle dine bekymringer som autoriseret elektriker København, når vi opsætter nye elinstallationer i køkkenet.

Aflæsning og ny el-tavle København

Vi er en elektriker København og autoriseret elinstallatør som kan vi hos Uggerly Installation, med sikkerhed, varetage dine el-tavler. Vi hjælper både med aflæsning, udskiftning, opsætning og renovering af din el-tavle. El-tavlen i dit hjem er din sikring for at alt el kører som det skal. Hvis der opstår problemer med el-tavlen kan du risikere brand, fejlstrøm og farligt stød. Det er derfor meget vigtigt, at du ringer til en autoriseret elinstallatør, hvis du oplever problemer med din el-tavle. Vi står altid klar ved telefonen og har akut elektriker København døgnvagt.

Elektriker til nybyggeri København

Vi kan hjælpe jer godt på vej, hvis i er i skal bruge el til nybyggeri. Vi har mange års erfaring med at levere elinstallationer til nybyggeri. Ingen opgaver er for store eller for små, vi har både erfaring med at lave andelsboliger, lejlighedskomplekser, rækkehuse og store entrepriser i København og omegn, så du er altid i trygge hænder.

Tyverialarmer og brandalarmer i København

Har du brug for en ny tyverialarm eller brandalarm i din lejlighed eller virksomhed? Hos Uggerly Installation er vi certificeret svagstrøminstallatør og eksperter i alle former for alarmer. Vi leverer altid komplette installationer med idriftsættelse og test til private eller erhverv i København og omegn.

Vores tyverialarmer til private kunder i København kan fjernstyres fra mobiltelefon eller tablet, og hvor man har mulighed for få opsat alarmer med videoovervågning. Vi er forsikrings og pensions godkendt, så vi er certificeret til at sælge og servicere tyverialarmer.

Automatisk brandalarmeringsanlæg (ABA-anlæg) er vigtig for at spore brande inden de opstår. Vores ABA-anlæg, kan ved brug af intelligente røg- og termodetektorer opdage tegn på brand inden den opstår. Det er også muligt at tilkoble et automatisk varslingsanlæg (AVA-anlæg). Et AVA-anlæg afgiver varsling i tilfælde af en kritisk situation, i form af tone eller tale. Et ABA- og AVA-anlæg er tilegnet større bygninger, og manger bygninger har et krav om disse varslingsanlæg.

Montering af opvaskemaskine

Har du brug for hjælp til montering af din opvaskemaskine i København, så vi altid klar til at hjælpe. Man må selv montere en ny opvaskemaskine med stikprop, og det kræver at der er en stophane på din vandinstallation. Hvis du skal bruge en ny vandinstallation, kræver det en autoriseret VVS’er, som vi selvfølgelig også kan hjælpe dig med.

Skal der laves nye stikkontakter kan vi, som autoriseret elektriker i København, hjælpe dig med at få opsat nye stikkontakter, så dine hvidevarer fungerer korrekt.

Smart home til boligen i København

Hos Uggerly Installation tilbyder vi smart home løsningen Wiser. Wiser er et smart home-system som både passer til hus og lejlighed. Vores elektrikere er specialuddannet med oplæring i smart home installationen. Løsningen sammenkobler alle de elinstallationer de ønsker, hvor du har fri mulighed for at kontrollere dem fra din telefon og tablet. Mulighederne er uendelige, og har du spørgsmål kan du frit få rådgivning fra en elektriker København fra Uggerly Installation.

El-installatør København

Vi er autoriseret el-installatør i København, og du er altid sikret at vores opgaver er tildelt en el-installatør, som overser sagen. Du har altid mulighed for at ringe direkte til os, hvis du har brug for at snakke med en autoriseret el-installatør i København. Vi udøver altid gratis rådgivning, hvis du har spørgsmål eller problemer med dine elinstallationer.

Vi følger med udviklingen, og da vi er en stor virksomhed på landsplan, er du altid sikret dig ekspertviden indenfor alle el-opgaver. Der er sket meget inden for de sidste år i el-branchen, og som autoriseret el-installatør er det vigtigt at gå forest med udviklingen. Det gør vi altid.

Hvilke erhvervsopgaver udfører vores El-installatør København?

Vores El-installatører overser alle vores serviceopgaver og større byggeprojekter. Vi foretager mange store renoveringsopgaver og en masse nybyggeri for virksomheder, men har også mindre opgaver og service hos f.eks. boligforeninger, mindre forretninger eller offentlige institutioner. Vi installerer også ny installationer for mange virksomheder, f.eks. store overvågningssystemer og alarmeringssystemer.

Energioptimering til erhverv og industri

El bliver ikke billigere lige i tiden. Derfor handler det om at spare hvor man kan. Har du brug for at få energioptimeret din virksomhed, ejerforening, lejlighedskomplekser eller i andre sammenhæng? Vi kan hurtigt få en el-installatør København ud og beregne på dit energiforbrug. Vi giver dig rådgivning og pris på en eventuel energioptimering. Udskiftning af belysning til LED-pærer/rør, ny varmekilde og andre tiltag, vil hurtigt blive en stor besparing for dig og din virksomhed.

Stor landsdækkende elektriker

Vi er en stor landsdækkende installationsvirksomhed som omspænder meget mere end København.
Vi har vores hovedsæde beliggende i Aalborg og sammen med vores afdeling i Aarhus, varetager afdelingerne sammen hele Jylland. Dette omfatter blandt andet Nørresundby, Aars, Svenstrup.

Vi har også en afdeling i Odense, som varetager alt arbejde på Fyn.

Vi varetager ikke kun elektrikeropgaver, men også VVS-opgaver. Du kan med fordel vælge Uggerly Installation, hvis du har brug for hjælp vedrørende VVS og EL. Vores største VVS-afdeling er beliggende i Aalborg, og de har mulighed for at varetage opgaver i hele landet. i København og på Sjælland kan vi varetage mange VVS-opgaver fra vores Sjællandske afdelinger.


En elektriker fra Uggerly Installation der rådgiver en familie. Alle står i Køkkennet af huset.

Priser og forespørgsel på elektriker København

Vil du gerne modtage en konkret pris eller forespørgsel på en elektriker København? Så kan du frit kontakte os med en beskrivelse af dit projekt. Så kan vi sende dig et tilbud på opgaven. Prisen på en elektriker København kan variere meget alt afhængigt af en række forskellige faktorer. Hvad skal laves, pris af materialet og kørsel spiller alle ind, når der skal udarbejdes en pris.

Alle sektorer har desværre set prisstigninger i den sidste stykke tid, og det er vi hellere ikke undtaget for hos Uggerly Installation. Du kan dog altid regne med at vi tilbyder gode og konkurrencedygtige priser, når du beder om en pris eller forespørgsel på en elektriker København hos os. Vi behandler hurtigt alle vores henvendelser i åbningstiden, og du kan frit kontakte os på telefon eller via vores kontaktformular.

Ofte stillede spørgsmål

Vil du gerne stille et spørgsmål til en af vores elinstallatører eller elektrikere? Så er her nogle spørgsmål vi ofte bliver stillet.

Hvor hurtigt kan i komme ud i hverdagene?

Det er meget periode bestemt. Nogle perioder er vores elektrikere i København og omegn booket ret langt frem, men oftest kan vi finde en tid inden for et par uger eller tidligere, hvis der er åbninger. Du kan dog altid kontakte vores akutte vagttelefon, der har vi altid mulighed for at sende en elektriker København hurtigt ud.

Hvilke ydelser tilbyder i?

Vi tilbyder alt inden for el. Vores elektrikere har alle forskellige kompetencer, og der findes ikke opgaver vi ikke dækker. Det kunne f.eks. være: el-tjek, fejlsøgning, elinstallationer, belysning, renoveringer, tyveri- og brandalarmer og meget andet.

Hvor hurtigt kan man forvente et svar på henvendelser?

Vi har altid bemanding på telefonen i hverdagene i den almindelige arbejdstid. Du kan også kontakte os via email eller vores kontaktformular. De bliver løbende tjekket, men der kan forekomme lidt forskelligt svartid. Vi forsøger altid at svare så hurtigt som muligt. Vores email er kun under opsyn i den almindelige åbningstid. Derudover er vores vagttelefon altid åbent udenfor den almindelige arbejdstid.

Er i en autoriseret elektriker?

Ja Uggerly Installation er autoriseret elinstallatør og elektriker i København og resten af landet. Det vil sige at vi opfylder alle betingelser for at lave autoriseret arbejde i følge installatørloven.

Må jeg selv udføre elektrikerarbejde i hjemmet?

Det kommer meget an på opgaven. Langt de fleste opgaver kræver autorisation fra en elektriker. Der findes små opgaver som at tilslutte køleskab og opvaskemaskine, flytte stikkontakter, skifte en stikprop og at monterer lamper. Er du i tvivl kan du ringe til os, så vil en af vores elektrikere København rådgive dig.

Hvad er et HPFI-relæ?

Et HPFI-relæ har til formål at beskytte mod livsfarlige stød og brande. Et HPFI-relæ er en del af din elinstallation, og virker ved at den stopper alt strøm, hvis der opstår en fejl. Et HPFI-relæ bør regelmæssigt blive gennemgået af en elektriker af sikkerhedsmæssige årsager.

Hvad er et smart-home?

Et Smart home er en masse elektroniske enheder som kan snakke sammen. Det kan f.eks. være i form af belysning der kan styres fra en telefon eller ved stemmestyring. Det er muligt at tilkoble rigtigt meget, f.eks. radiator, belysning, overvågning, vinduer, alarmer, højtalere, robotstøvsugere og en masse andet. Vi tilbyder Wiser-smart Home som smart home løsning.

Hvornår bør jeg få en elektriker til at gennemgå mine elinstallationer?

Hvis du oplever tegn på skader i hjemmet forårsaget af elinstallationer, bør du tage kontakt på en elektriker København. Det kunne f.eks. være løse stikstikkontakter, en brændende lugt, brandmærker, udslag på HPFI-relæet eller at dine sikringer regelmæssigt springer. Det kan også være en god idé, hvis du bor i en ældre bolig med gamle elinstallationer. I visse tilfælde er der behov for at kontakte en elektriker akut.

Hvordan laver i et tilbud?

Er det en mindre opgave kan vores el-installatører hurtigt beregner prisen for opgaven, da der oftest ikke er de store vanskeligheder. Er det en stor erhvervsopgave, skal vi have en el-installatør København forbi og kigge på opgaven. Derefter vil det være muligt at udregne og fremsende et tilbud til kunden.

Hvor I København servicerer I?

Vi servicerer alle steder i København. Du kan se på kortet nedenfor at vores elektrikere servicerer hele København.

Bliv ringet op

* Ved akutte henvendelser, bedes du ringe direkte.
Henvendelser behandles man-fre 07:00-15:00

+100

Års erfaring

En effektiv forbindelse

Hos Uggerly Installation løser vi store og små opgaver og vores dygtige og erfarne elektrikere er altid klar til at rådgive om den rette værdigskabende løsning tilpasset de konkrete behov.

Vi har kapaciteten og kompetencerne og hos os får du en leverandør, der giver dig tryghed. Vi løser altid opgaverne effektivt og i høj kvalitet.

+350 medarbejdere