Din autoriserede elektriker i København – Uggerly Installation

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Din elektriker København. Hos Uggerly Installation installerer og servicerer vi alle former for el-installationer i København og omegn.
Mangler du en elektriker, er vi klar til at hjælpe dig.
Vi løser alle typer af opgaver for private kunder og virksomheder, og vi står altid klar til at give et uforpligtende og gratis elektriker tilbud.
Ring til os i dag, så vi kan give dig et godt tilbud, eller udfyld formen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os:

Mangler du en elektriker i København?

Som autoriseret elektriker i København løser vi alle former for el installationer og serviceopgaver. Vi har en bred vifte af specialister og kompetencer, og løser blandt andet følgende opgaver:

  • Skift eller reparation af gamle stikkontakter
  • opsætning af lampe
  • Udendørs belysning
  • Installation af hvidevare
  • ny eltavle
  • installation eller reparation af alarmer
  • Data og internetinstallationer
  • Ladestander til elbiler

Se alle vores EL kompetencer her

Døgnvagt København

 Vi har altid elektriker døgnvagt i København og omegn på el-opgaver. Har du en opgave inden for el, der skal udføres? Vores servicevogne står pakket og klar til at løse din opgave døgnet rundt. 

Få et uforpligtende elektriker tilbud

7 + 10 =

Hvorfor skal du vælge os som din næste elektriker i København?

Mange års erfaring

Vi har mere end 100 års erfaring som elektriker. VI har arbejdet mange år i hele landet og i mere end i 10 år som elektriker i Storkøbenhavn og omegn. Gennem vores mange års erfaring og ekspertise, sikre vi dig en effektiv og tryghedsskabende løsning.

1. Klasses håndværk

Vi sikrer altid vores kunder 1. klasses håndværk. Som autoriseret el installatør i København, skaber vi altid det bedste resultat og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Altid sikret garanti

Du er altid sikret dig garanti, sikkerhed, kvalitet og faglighed hos os. Uggerly Installation er også grantimærket fra TEKNIQ, så du er som forbruger altid kan vide dig tryg og sikker. 

El Tjek København

El tjek udføres ofte i forbindelse med salg eller bolig, da det er husejerens ansvar at elinstallationerne er lovlige. Skal du til at sælge eller købe bolig, har du sandsynligvis brug for et el tjek København.
Hvis du har et større renoveringsprojekt, kan du med fordel også foretage et el tjek, så du sikre dig at dit hjem er sikkert fremadrettet. Som autoriseret elektriker i København, kan vi altid foretage el tjek af din bolig, hurtigt og effektivt. Vi gennemgår elinstallationer i dit hjem, som f.eks. stikkontakter, afbrydere, lampeudtag og eltavle/HFI-relæ.

Fejlfinding el

Virker dine stikkontakter ikke som de skal, eller er gulvvarmen på badeværelset forsvundet? Vi er specialister i fejlfinding på el, og har mange dygtige elektrikere og elinstallatører i Storkøbenhavn. Der er mange måde at finde fejlene på elinstallationer, hvis dit HPFI/HFI-relæ slår fra, kunne det skyldes at elinstallationen er utæt, og for at beskytte mod stød, slår HPFI-relæet fra.

Hvis dine sikringer i elvtavlen er gået, kunne det skyldes en overbelastning eller kortslutning i en elinstallation. Hvis strømmen er gået i dele af din lejlighed eller bolig, kunne det også være et tegn på at der er en løs forbindelse, eller at der mangler strøm fra elnettet.
VI har altid akut døgnvagt København, og vi står altid klar til at rykke ud med samme i hele døgnet, hvis strømmen går.   

El Renovering af køkken København

Skal du have en el renovering af dit køkken i København? Som autoriseret elinstallatør tilbyder vi en fuld gennemgang og opsætning af alt el i køkken. Der kan være mange årsager til at renovere el i køkkenet, og der er mange ting man skal være opmærksomme på, når elinstallationer i køkken skal skiftes. I køkkenet bruges både køleskab, opvaskemaskine, ovn og et hav af forskellige elektriske køkkenudstyr. Samtidigt med at vi har brug for flere og flere el apparater i køkkenet, er der mange af de elinstallation i ældre køkkener, som ikke lever op til det nye behov.
Vi varetager alle dine bekymringer som autoriseret elektriker i København, når vi opsætter nye elinstallationer i køkkenet.

 

Aflæsning og udskiftning af EL tavler

Som elektriker i København og autoriseret elinstallatør kan vi hos Uggerly Installation varetage dine eltavler. Vi hjælper både med at aflæsning, udskiftning, opsætning og renovering af eltavler. Eltavlen i dit hjem er din sikring for at alt el kører som det skal. Hvis der opstår problemer med eltavlen kan du risikere brand, fejlstrøm og farligt stød. Det er derfor meget vigtigt, at du ringer til en autoriseret elinstallatør, hvis du oplever problemer med din eltavle.

 

Elektriker til nybyggeri København

Vi kan hjælpe jer godt på vej, hvis i er i skal bruge el til nybyggeri. Vi har mange års erfaring med at levere elinstallationer til nybyggeri. Ingen opgaver er for store eller for små, vi har både erfaring med at lave andelsboliger, lejlighedskomplekser, rækkehuse og store entrepriser i København og omegn, så du er altid i trygge hænder.

 

Tyverialarmer og brandalarmer

Har du brug for en ny tyverialarm eller brandalarm i din lejlighed eller virksomhed? Hos Uggerly Installation er vi certificeret svagstrøminstallatør og eksperter i alle former for alarmer. Vi leverer altid komplette installationer med idriftsættelse og test til private eller erhverv i København og omegn.

Vores tyverialarmer til private i København kan fjernstyres fra mobiltelefon eller tablet, og hvor man har mulighed for at alarmer med video. Vi er Forsikring og pension godkendt, så vi er certificeret til at sælge og servicere tyverialarmer.

Automatisk brandalarmeringsanlæg (ABA) er vigtig for at spore brande inden at de opstår. Vores ABA-anlæg, kan ved brug af intelligente røg- og termodetektorer opdage tegn på brand inden den opstår.

 

Montering af opvaskemaskine

Har du brug for hjælp til montering af din opvaskemaskine i København, så vi altid klar til at hjælpe. Man må selv montere en ny opvaskemaskine med stikprop, og det kræver at der er en stophane på din vandinstallation. Hvis du skal bruge en ny vandinstallation, kræver det en autoriseret VVS’er, som vi selvfølgelig også kan hjælpe dig med.

Skal der laves nye stikkontakter kan vi, som autoriseret elektriker i København, hjælpe dig med at få opsat nye stikkontakter, så dine hvidevarer fungerer korrekt.

 

 

Vi har døgnvagt i hele København og omegn

Uggerly Installation har altid elektriker døgnvagt i København. Vores servicevogne står altid klar, og pakket. Vi har døgnservice 24 timer i døgnet, og du kan altid ringe, så skaffer vi hurtigt en elektriker. 

Hvis strømen er gået, så ring til os på:

Erhverv

El-installationer og service til erhverv

$

Privat

El-installationer og service til private

$

En effektiv forbindelse

Hos Uggerly Installation løser vi store og små opgaver og vores dygtige og erfarne elektrikere er altid klar til at rådgive om den rette værdigskabende løsning tilpasset de konkrete behov.

Vi har kapaciteten og kompetencerne og hos os får du en leverandør, der giver dig tryghed. Vi løser altid opgaverne effektivt og i høj kvalitet.