VVS-installationer og service til erhverv

Hos Uggerly Installation installerer og servicerer vi alle former for VVS-opgaver hos landets virksomheder.


325+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Døgnvagt – åben 24/7

+100

Års erfaring

Få en serviceaftale, der skaber tryghed

Med en længerevarende serviceaftale hos os kan du føle dig tryg, da din virksomheds VVS-installationer regelmæssigt vil blive kontrolleret og vedligeholdt, så reparation og renovering reduceres. Dette hjælper ligeledes med at holde vand- og energiforbruget nede.

Vi løser opgaver på tværs af fag og brancher i tæt samarbejde med vores kunder. Vi har kapaciteten og kompetencerne og hos os får du en samarbejdspartner, der giver dig tryghed. Vi løser altid opgaverne effektivt og i høj kvalitet – og sammen er vi med til at udvikle effektiviteten i din virksomhed.

+350 medarbejdere

Hos os er du altid i trygge hænder

Vi løser store og små VVS-opgaver

Vores dygtige og erfarne VVS-installatører og VVS-montører er altid klar til at rådgive om den rette værdiskabende løsning tilpasset de konkrete behov. Vi kan for eksempel hjælpe med installering, vedligeholdelse og reparation.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Én samlet totalløsning – én leverandør

Hos Uggerly Installation løser vi alle opgaver indenfor EL- og VVS-installationer. Du kan med fordel samle alle dine serviceaftaler hos os og få én leverandør, der kender din virksomhed og jeres behov.

Hvad mangler
du hjælp til?

En vandinstallation defineres som en teknisk installation, der bringer vand fra kilde til tapsted – fx vandhane, bruser eller toilet og omfatter både varm og kold vand. Vi er autoriseret VVS-installatør, hvilket sikre dig den bedste kvalitet og garanti. Alt arbejde udføres efter gældende standarder med fokus på kundens ønsker og behov.

Fjernvarme

Hos Uggerly Installation løser vi forskellige former for opgaver inden for fjernvarmeområdet, der er med til styrke energioptimeringen. Det kan fx være opgaver inden for jordledninger, jord- og fjernvarmeanlæg, jord- og rørarbejde, pumpe- og vekslerstationer og anlæg. Vi tilbyder fjernvarmeeftersyn, så du undgår energitab og høje regninger. Vi er medlem af Fjernvarmens Serviceordning, så vi kan tilbyde vores kunder kvalitetssikrede serviceeftersyn af fjernvarmeanlæg.

Varmegenvinding

Vi har mange års erfaring med varmegenvindingsanlæg (luft-til-luft opvarmning). Varmegenvindingsanlæggene skal i de fleste tilfælde kobles sammen med en anden energikilde, da der i de koldeste perioder ikke er tilstrækkelig mulighed for at udvinde energi med denne løsning. Dette forhold betyder dog ikke, at løsningen er mindre komfortabel, en dårlig investering eller en kortsigtet løsning. Der er meget energi at udvinde og den samlede driftsøkonomi og investering giver store besparelser.

Med en varmepumpe kan du spare energi. En varmepumpe er et varmeanlæg, som optager varmeenergi fra varmekilder med et lavt temperaturniveau. På den måde bruger varmepumpen varme fra fx udeluft eller jord og overfører den til radiator eller gulvvarme eller blæser den ind som varm luft. Vi har erfaringen og er klar til at rådgive dig om den rette løsning til dine behov.

Vi kan bl.a. hjælpe med disse varmepumpetyper:

  • Luft-luft
  • Luft-vand
  • Jordvarme

Et blødgøringsanlæg er med til at give dig kalkfrit vand, hvilket giver dig mange fordele. Du vil bruge mindre energi samtidig med, at du slipper for dyre reparationsomkostninger og forlænger levetiden på dine installationer, hvidevarer og husholdningsmaskiner.

En gaskedelinstallering kan være med til skabe energieffektivitet og give dig besparelser og en god langtidsholdbar løsning. Vi har kompetencer og erfaring inden for gaskedelløsninger til at kunne rådgive dig efter dine behov.

Vi udfører lækagesporing i stort set alle typer for rør og rørsystemer – blandt andet centralvarmeanlæg, gulvvarme, brugsvand, og andre former for skjulte rør. Afhængigt af opgaven foretages lækagesporingen med termografisk udstyr eller formiergas, der er nogle af de meste effektive og præcise metoder til at spore lækager og brud.

Sammen med vores hovedsæde i Aalborg ligger vores eget moderne smede- og blikkenslagerværksted, hvor vi producerer mange forskellige specialprodukter til kunder over hele landet. Vores værksted arbejder både i rustfri og almindeligt sort stål samt udfører en række specialsvejsninger.

Vi udfører derudover alle former for blikkenslagerarbejder over hele landet – blandt andet:

  • Tagrender og nedløb i zink og kobber
  • Kvist inddækninger i zink og kobber
  • Facade- og tagdækning
  • Skifferarbejde – naturskiffer og eternitskiffer