Elektriker Ballerup - Uggerly Installation

Vi er din lokale elektriker og autoriseret el installatør i Ballerup og hele København med elektriker døgnvagt

Vi er din lokale elektriker i Ballerup – Hvordan kan vi hjælpe dig med?

Uggerly Installation er dit elektrikerfirma i Ballerup. Vi installerer og servicerer alle former for el-installationer i Ballerup og omegn.
Mangler du en elektriker, er vi klar til at hjælpe dig. Vi er stadig den samme elektrikervirksomhed fra Ballerup, som du kender fra Ballerup Installation.
Vi er blot blevet en del af Uggerly Installation, men har stadig vores rødder plantet i det lokale område.

Kontakt os:

Elektriker i Ballerup med fokus på kvalitet 

Kvaliteten af vores arbejde kommer altid i første række. Vi drager altid ud, for at udføre et stykke verdensklasse arbejde for vores kunder. Du kan derfor altid forvente 
Du kan derfor også altid forvente et solidt og veludført stykke arbejde, hvor vi omhyggeligt og effektivt varetager problemet. Så mangler du en elektriker i Ballerup, så er vi altid klar til at hjælpe, og giver dig altid et godt tilbud på opgaven.

God service og gode relationer

Uggerly Installation startede som en elektrikervirksomhed der byggede på god service og langvarige relationer med vores kunder. Det har vi holdt fast i, og det vægter vi højt. Det gøre også at vi har mange glade kunder i Ballerup og hele København. Med mere 300 mand fordelt over hele landet, og med en historie der spænder tilbage over 100 år, har vi erfaringen til at varetage alle former for elektrikeropgaver i Ballerup og København.

Ingen opgaver er for store eller for små. Vores alsidighed gør os til din ideelle elektriker, og du kan altid vide dig tryg, når vi laver din elektrikeropgave.

Professionel Elektriker med bred ekspertise

Vi udfører alle elektrikeropgaver i Ballerup og København. Vores elektrikere og elinstallatører udfører installation, reparation og service på bl.a. på følgende elektrikeropgaver:

  • Skift eller reparation af gamle stikkontakter
  • Opsætning af lampe
  • Udendørs belysning
  • Installation af hvidevare
  • Ny eltavle
  • Installation eller reparation af alarmer
  • Data og internetinstallationer
  • Ladestander til elbiler

El-Service Ballerup og hele København

Vi servicere dagligt kunder i hele København, og her udfører vi alle former for elektrikeropgaver.  Vi Kører dagligt rundt i hele København, og vi løser blandt andet opgaver i Glostrup, Ballerup, Taastrup, Østrebro, Nørrebro, Valby, Amager og Gentofte.

Mere end blot en elektrikervirksomhed

Uggerly Installation er mere end blot en elektrikervirksomhed i Ballerup og København. Vores store team leverer også VVS i København. Både på store entrepriser og de mindre projekter.

Elektriker døgnservice

Hos Uggerly Installation har vi altid døgnservice, og vi står altid klar ved telefonen. Vi kan altid tilbyde øjeblikkeligt elservice døgnet rundt, alle dage om året. 

Se vores andre kompetencer

$

El

$

VVS

$

Entreprise

$

Svagstrøm

Få et uforpligtende tilbud

Erhverv

El-installationer og service til erhverv

$

Privat

El-installationer og service til private

$

Ballerup Installation bliver en del af Uggerly Installation

Ballerup Installation bliver en del af Uggerly Installation i 2018. Formålet med købet var at stærke Uggerly Installations mandskab i hovedstadsområdet. Her var Ballerup Installation et oplagt købt, og mandskabet fra Ballerup Installation, passede perfekt ind i Uggerlys vision og mission. 

 Ballerup Installations mere end 30 års erfaring som elektriker, beliggenhed og deres brede kompetencer, gjorde virksomheden til en oplagt investering.
Overtagelsen af Ballerup Installation har bragt frugt i hovedstadsområdet, og det var fundamentet for Uggerly Installations stigende aktivitet i Ballerup og København. 

To mænd giver hånd, da Ballerup Installation bliver overtaget af Uggerly Installation.