Elektriker Ballerup – Uggerly Installation

Vi er din lokale elektriker og autoriseret elinstallatør i Ballerup og hele København. Vi har altid døgnvagt 24/7. Har du brug for hjælp med en opgave? Vi kan klare alt inden for EL.


325+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Elektriker Ballerup med servicevogn ved kundes hus.
Elektriker Ballerup fra Uggerly Installation i Køkken
Elektriker Ballerup fra Uggerly Installation i badeværelse

Vi er din lokale elektriker Ballerup – Hvad kan vi hjælpe dig med?

Uggerly Installation er din elektriker Ballerup. Vi installerer og servicerer alle former for elinstallationer i Ballerup og omegn. Ring til os i dag, så vi kan give dig et godt tilbud, eller udfyld formen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mangler du en elektriker, er vi klar til at hjælpe dig. Vi er stadig den samme elektrikervirksomhed fra Ballerup, som du kender fra Ballerup Installation.

Vi er blot blevet en del af Uggerly Installation, men har stadig vores rødder plantet i det lokale område.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hos os er du altid i trygge hænder

Elektriker i Ballerup med fokus på kvalitet

Som elektriker Ballerup kommer kvaliteten af vores arbejde altid i første række. Vi drager altid ud, for at udføre et stykke verdensklasse arbejde for vores kunder. Du kan derfor også altid forvente et solidt og veludført stykke arbejde, hvor vi omhyggeligt og effektivt varetager dit problem. Så mangler du en elektriker i Ballerup, så er vi altid klar til at hjælpe, og giver dig altid et godt tilbud på opgaven.

En elektriker fra Uggerly Installation, der smiler stort foran sin servicebil. Manden har en værktøjstaske på skyldren, og er iført arbejdstøj.

God service og gode relationer

Uggerly Installation startede som en elektrikervirksomhed der byggede på god service og langvarige relationer med vores kunder. Det har vi holdt fast i, og det vægter vi højt. Det gør også at vi har mange glade kunder i Ballerup og hele København. Med mere end 300 mand fordelt over hele landet, og med en historie der spænder tilbage over 100 år, har vi erfaringen til at varetage alle former for elektrikeropgaver i Ballerup og København.

Som elektriker Ballerup er ingen opgaver er for store eller for små. Vores alsidighed gør os til din ideelle elektriker, og du kan altid vide dig tryg, når vi laver din elektrikeropgave.

Professionel Elektriker Ballerup med bred ekspertise

Vi udfører alle elektrikeropgaver i Ballerup og København. Vores elektrikere og elinstallatører udfører installation, reparation og service på bl.a. på følgende elektrikeropgaver:

 • Skift eller reparation af gamle stikkontakter
 • Opsætning af lampe
 • Udendørs belysning
 • Installation af hvidevare
 • Ny eltavle
 • Installation eller reparation af alarmer
 • Data og internetinstallationer
 • Ladestander til elbiler
 • el-tjek

El-Service Ballerup og hele København

Vi servicerer dagligt kunder i Ballerup og hele København, og her udfører vi alle former for elektrikeropgaver. Vi Kører dagligt rundt i hele København, og vi løser blandt andet opgaver i Glostrup, Ballerup, Taastrup, Frederiksberg, Østrebro, Nørrebro, Valby, Amager, Hvidovre, Rødovre, Avedøre og Gentofte.

Mere end blot en elektrikervirksomhed

Uggerly Installation er mere end blot en elektrikervirksomhed i Ballerup og København. Vores store team leverer også VVS i København. Både på store entrepriser og de mindre projekter. Vi dækker hele vejen rundt inden for el og VVS, så har du brug for båden elektriker Ballerup og en VVS-installatør, så er Uggerly Installation din ideelle samarbejdspartner.

Elektriker Ballerup med garanti

Når vi laver elektrikerarbejde for vores kunder, er de altid forsikret. Uggerly Installation er medlem af Tekniq, så skulle der ske et uheld, kan du altid vide dig sikker hos os. Hvis du skal bruge en elektriker Ballerup, kan du med tryghed vælge Uggerly Installation til at varetage dit næste projekt.

Elektriker Ballerup døgnservice

som elektriker Ballerup har vi altid døgnservice, og vi står altid klar ved telefonen. Vi kan altid tilbyde øjeblikkeligt elservice døgnet rundt, alle dage om året. Ved at benytte vores elektriker døgnservice i Ballerup, vil der forekomme et akutgebyr. Vi råder derfor altid kunder om at vente, hvis problemet ikke er akut. Er det dog et akut problem bør du kontakte os med det samme. Er du i tvivl om hvorvidt et problem er akut, er her nogle eksempler på akutte problemer:

 • Strømmen er gået
 • El-kabel er blevet gravet over
 • Sikringer i el-tavlen springer
 • Gnister fra el-installationer
 • Stødt af el
 • Brændende lugt fra el-installationer og kontakter
 • Løse stikkontakter
En autoriseret elektriker som er ved at udføre en termografering af en bolig med et termografisk kamera.

Elektriker Ballerup som udfører alle elektrikeropgaver

Hos Uggerly Installation tilbyder vi alle former for elektrikeropgaver som elektriker Ballerup. Uanset om du har brug for hjælp med renovering, opsætning af nye alarmer og overvågningssystemer, udskiftning af din el-tavle eller en helt anden opgave. Har du spørgsmål vedrørende et projekt, så kan du frit tage kontakt, så kan vi rådgive dig til den bedste løsning. Her er nogle eksempler på nogle af de elektrikeropgaver som vi løser i Ballerup.

Energioptimering i Ballerup

Har du et ønske om at sænke co2-udslippet for din bolig, så kan en elektriker hjælpe dig med energioptimeringen. Som elektriker Ballerup tilbyder vi alt fra analysering til udførelsen af optimeringen, når det kommer til energioptimering. Vi er i stand til at analysere dit energiforbrug, udarbejde en solid optimeringsplan, og eksekvere på den. Der kan være mange tiltag som hurtigt kan hjælpe med energioptimeringen af din bolig. Det kan f.eks. være at skifte til LED-pærer, solceller, dagslysstyring, lyssensorer, smarte elinstallationer, termografiske undersøgelser og udskiftning af gamle armaturer.

El-eftersyn og el-tjek i Ballerup

Står du i forbindelse med en flytning eller et hussalg, bør du på det kraftigste overveje at få en autoriseret elektriker til at lave et el-tjek af din bolig. Uggerly Installation er autoriseret elektriker i Ballerup og omegn, og kan hurtigt hjælpe med eftersynet af boligen. Det er kun en autoriseret elektriker og el-installatør som må udføre et el-tjek. Vi overleverer altid en let overskuelig rapport, som indeholder en detaljeret beskrivelse af eventuelle problemer med dine elinstallationer. Ønsker du at bruge os til at løse disse problemer, så står vi selvfølgelig altid til rådighed.
Læs mere om vores el-tjek.

Udskiftning eller reparation af el-tavle i Ballerup

Vi udskifter hurtigt og effektivt din el-tavle til en ny og moderne el-tavle. Gamle el-tavler er en af de største årsager til brand i hjemmet, og et velfungerende HPFI-relæ er med til at beskytte dig imod brand og skader i hjemmet. Det er et lovkrav at alle boliger er forsynet med et velfungerende HPFI-relæ. Oplever du problemer med din el-tavle kan du frit kontakte os som autoriseret elektriker Ballerup.

Elinstallationer i nybyggeri

Vores elektrikere og elinstallatører har meget stor erfaring med elinstallationer i nybyggeri. Uanset størrelsen af projektet er vi klar på opgaven. Vores erfaring spænder meget bredt, og vi har erfaring med elektrikeropgaver til lejlighedskomplekser, boligkomplekser og parcelhuse. Skal du påbegynde et nybyggeri i Ballerup og mangler en elektriker? Så er Uggerly Installation din oplagte samarbejdspartner.

Udskiftning af gamle og slidte stikkontakter

Mange ældre boliger og lejligheder er desværre ikke altid de mest sikre og moderne stikkontakter. Opdager du tegn på slid eller problemer med dine stikkontakter bør du være meget opmærksom. F.eks. hvis en stikkontakt sidder løs, der slår gnister eller i værste tilfælde at du ser brandmærker. Er dette tilfældet, skal du omgående kontakte en elektriker. Hos Uggerly Installation har vi som elektriker Ballerup akut døgnservice.

Opsætning af lamper og lyskilder

Hos Uggerly Installation opsætter vores elektrikere gerne dine lamper eller andre lyskilder. Skal der opsættes nye spots, kommer vi gerne og borer udtag og installerer dem.

Indbrudsalarm til hjemmet Ballerup

Hos Uggerly Installation er vi F&P (Forsikring og Pension) godkendt og certificeret. Det vil sige at vi kan sælge og servicere alle former for indbrudsalarmer og indbrudsanlæg. En af vores elektriker Ballerup kan hurtigt få dig op og køre med et spritnyt og moderne indbrudsanlæg i din bolig. Vores indbrudsalarmer kan fjernstyres fra din mobil og tablet. Har kan du selv se alarmerne med billede og video.

Termografering af el-tavle Ballerup

Termografering kan bruger til at lokalisere mangle fejl og problemer. Ved at udføre en termografering af din el-tavle, kan vi pin-pointe eventuelle problemer hurtigt. Derved undgår du brand og driftstop. Har du brug for en termografering fra en af vores specialuddannet elektriker i Ballerup eller omegn, så står vi klar til at hjælpe med opgaven.

Hvilke elektrikeropgaver må man selv udføre i hjemmet?

Langt de fleste elektrikeropgaver kræver en autoriseret elektriker, da stød kan have en alvorlig konsekvens. Sikkerhedsstyrelsen har lavet en god artikel med en liste af hvilket elarbejde som ikke kræver autorisation. Der kan du både se en video og guide vedrørende de forskellige elektrikeropgaver. Listen indeholder:

 • Skifte en afbryder
 • Trække ledninger
 • Tilslutte et køleskab
 • Tilslutte komfur, ovn og emhætte
 • Montere lamper
 • Skifte en opvaskemaskine
 • Skifte en stikkontakt
 • Skifte en stikprop
 • Skifte en ventilator
 • Installere vaskemaskine og tørretumbler

Er du usikker på disse elopgaver, så hjælper vi naturligvis gerne som elektriker Ballerup. Vi giver også gerne rådgivning, hvis du skulle mangle information om en bestemt opgave.

En elektriker Fra Uggerly Installation der skifter en stikkontakt i et parcelhus i Ballerup. Foran elektrikeren står hans værktøjskasse med alt hans udstyr.

Information, tilbud og priser på elektriker Ballerup

Priser på en gældende opgave afhænger meget af størrelsen på projektet. Projektets længde, køretiden, udarbejdelse af lovpligtig KLS, tidsforbrug, lokation og erfaring. Kræver opgaven en elinstallatør vil prisen typisk være højere, end hvis opgaven skal udføres af en elektriker. En meget billig elektriker er sandsynligvis ikke forsikret.

Hvordan kan jeg indhente et tilbud fra en elektriker Ballerup?

Vi tilbyder altid et uforpligtende tilbud og overslag på et projekt. Har du brug for et tilbud fra en elektriker i Ballerup, kan du frit kontakte os med en beskrivelse af dit projekt, hvorved vi giver dig et tilbud på opgaven. Udfyld vores kontaktformular eller tag kontakt til afdelingen for at indhente et uforpligtende tilbud.

Er der et tillæg på akut elektriker Ballerup?

Udover vores almindelige timepris forekommer der altid et tillæg, når vi bliver udkaldet som akut elektriker Ballerup. Vi reagerer hurtigt på akutte vagtudkald, og vi kan næsten altid være fremme inden for 30 minutter, når uheldet er ude. Vores vagttelefon er åben døgnet rundt, og vi har altid elektrikere til rådighed i Ballerup. Kræver dit problem ikke en elektriker nu og her, så foreslår vi at du ringer til os for at aftale en tid til et servicebesøg. Vi er ofte ikke de billigste på akutte elektrikeropgaver i Ballerup. Det skyldes dog at vi nægter at gå på kompromis med kvalitet, KLS-forsikringer, service og uddannelse. Det vil sige at du altid er forsikret, og vi kan garantere førsteklasses håndværk og en elektriker i særklasse hos Uggerly Installation.

Bliv ringet op

* Ved akutte henvendelser, bedes du ringe direkte.
Henvendelser behandles man-fre 07:00-15:00

En elektriker fra Uggerly Installation, iført arbejdstøj, der er ved at finde noget i sin servicevogn. Han er parkeret foran et parcelhus.

+100

Års erfaring

En elektriker fra Uggerly Installation, iført arbejdstøj, der er ved at finde noget i sin servicevogn. Han er parkeret foran et parcelhus.
Et nærbillede af et par grå arbejdsbukser, hvor man kan et logo af Uggerly Installation.

Ballerup Installation bliver en del af Uggerly Installation

Ballerup Installation blev en del af Uggerly Installation i 2018. Formålet med købet var at stærke Uggerly Installations mandskab i hovedstadsområdet. Her var Ballerup Installation et oplagt købt, og mandskabet fra Ballerup Installation, passede perfekt ind i Uggerlys vision og mission.

Ballerup Installations mere end 30 års erfaring som elektriker, beliggenhed og deres brede kompetencer, gjorde virksomheden til en oplagt investering.

Overtagelsen af Ballerup Installation har bragt frugt i hovedstadsområdet, og det var fundamentet for Uggerly Installations stigende aktivitet i Ballerup og København.

Et portrætbillede af en medarbejder fra Uggerly Installation. En smilende mand med briller.
Et portrætbillede af en medarbejder fra Uggerly Installation. En smilende mand med lyst hår.
Et portrætbillede af en medarbejder fra Uggerly Installation. En smilende kvinde med sort, langt hår.

+350 medarbejdere