Elektriker Ballerup – Uggerly Installation

Vi er din lokale elektriker og autoriseret el installatør i Ballerup og hele København med elektriker døgnvagt


225+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Elektriker Ballerup med servicevogn ved kundes hus.
Elektriker Ballerup fra Uggerly Installation i Køkken
Elektriker Ballerup fra Uggerly Installation i badeværelse

Vi er din lokale elektriker i Ballerup – Hvad kan vi hjælpe dig med?

Uggerly Installation er dit elektrikerfirma i Ballerup. Vi installerer og servicerer alle former for el-installationer i Ballerup og omegn.Ring til os i dag, så vi kan give dig et godt tilbud, eller udfyld formen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Mangler du en elektriker, er vi klar til at hjælpe dig. Vi er stadig den samme elektrikervirksomhed fra Ballerup, som du kender fra Ballerup Installation.

Vi er blot blevet en del af Uggerly Installation, men har stadig vores rødder plantet i det lokale område.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hos os er du altid i trygge hænder

Elektriker i Ballerup med fokus på kvalitet

Kvaliteten af vores arbejde kommer altid i første række. Vi drager altid ud, for at udføre et stykke verdensklasse arbejde for vores kunder. Du kan derfor også altid forvente et solidt og veludført stykke arbejde, hvor vi omhyggeligt og effektivt varetager problemet. Så mangler du en elektriker i Ballerup, så er vi altid klar til at hjælpe, og giver dig altid et godt tilbud på opgaven.

God service og gode relationer

Uggerly Installation startede som en elektrikervirksomhed der byggede på god service og langvarige relationer med vores kunder. Det har vi holdt fast i, og det vægter vi højt. Det gøre også at vi har mange glade kunder i Ballerup og hele København. Med mere end 300 mand fordelt over hele landet, og med en historie der spænder tilbage over 100 år, har vi erfaringen til at varetage alle former for elektrikeropgaver i Ballerup og København.

Som elektriker Ballerup er ingen opgaver er for store eller for små. Vores alsidighed gør os til din ideelle elektriker, og du kan altid vide dig tryg, når vi laver din elektrikeropgave.

Professionel Elektriker Ballerup med bred ekspertise

Vi udfører alle elektrikeropgaver i Ballerup og København. Vores elektrikere og elinstallatører udfører installation, reparation og service på bl.a. på følgende elektrikeropgaver:

  • Skift eller reparation af gamle stikkontakter
  • Opsætning af lampe
  • Udendørs belysning
  • Installation af hvidevare
  • Ny eltavle
  • Installation eller reparation af alarmer
  • Data og internetinstallationer
  • Ladestander til elbiler

El-Service Ballerup og hele København

Vi servicere dagligt kunder i Ballerup og hele København, og her udfører vi alle former for elektrikeropgaver. Vi Kører dagligt rundt i hele København, og vi løser blandt andet opgaver i Glostrup, Ballerup, Taastrup, Østrebro, Nørrebro, Valby, Amager og Gentofte.

Mere end blot en elektrikervirksomhed

Uggerly Installation er mere end blot en elektrikervirksomhed i Ballerup og København. Vores store team leverer også VVS i København. Både på store entrepriser og de mindre projekter.

Elektriker Ballerup døgnservice

Hos Uggerly Installation har vi altid døgnservice, og vi står altid klar ved telefonen. Vi kan altid tilbyde øjeblikkeligt elservice døgnet rundt, alle dage om året.

Bliv ringet op

* Ved akutte henvendelser, bedes du ringe direkte.

+100

Års erfaring

Ballerup Installation bliver en del af Uggerly Installation

Ballerup Installation bliver en del af Uggerly Installation i 2018. Formålet med købet var at stærke Uggerly Installations mandskab i hovedstadsområdet. Her var Ballerup Installation et oplagt købt, og mandskabet fra Ballerup Installation, passede perfekt ind i Uggerlys vision og mission.

Ballerup Installations mere end 30 års erfaring som elektriker, beliggenhed og deres brede kompetencer, gjorde virksomheden til en oplagt investering.

Overtagelsen af Ballerup Installation har bragt frugt i hovedstadsområdet, og det var fundamentet for Uggerly Installations stigende aktivitet i Ballerup og København.

+350 medarbejdere