VVS Aalborg – Uggerly Installation

Din VVS-installatør og blikkenslager i Aalborg og omegn


225+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Din VVS-installatør og blikkenslager Aalborg – Hvad kan vi hjælpe dig med?

Uggerly Installation er din VVS-installatør og blikkenslager i Aalborg. Vi installerer og servicerer alle former for VVS-installationer i Aalborg og omegn.

Vi har erfaring med alle former for gas-, varme- og vandinstallationer.

Vores blikkenslager afdeling er altid klar med et god tilbud på tagrender, nedløbsrør, inddækning, skifferarbejder eller noget helt andet.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hos os er du altid i trygge hænder

VVS-installatør i Aalborg med stor erfaring

Uggerly Installation har stor erfaring med alle former for Varme-, gas- og vandinstallationer. Vi har vores oprindelse i Aalborg, og med mere end 17 års erfaring med store og små VVS-opgaver, ved vi hvordan vi løser dit problem bedst muligt. Uanset om din håndvask drypper eller om din radiator er gået kold.

Med et stort team af dygtige VVS-installatører og VVS-specialister kan vi hjælpe dig, uanset hvad din VVS-opgave måtte være. Vi har været med på de største VVS-entrepriser, men kører også lokalt rundt i Aalborg, hver eneste dag. Størrelsen af din VVS-opgave spiller ingen rolle. Til gengæld sætter vi en ære i at løse alle opgaver.

Har du en opgave inden for VVS? Så kontakt os allerede i dag, så finder vi sammen den bedste løsning.

Professionel VVS-installatør

Hos Uggerly Installation udfører vi alle former for VVS-installationer og blikkenslagerarbejde i Aalborg og Nordjylland. Vores montører har mange års erfaring indenfor VVS, og vi udfører installation, reparation og service på bl.a.:

VVS Service i Aalborg og hele Nordjylland

Vores VVS-service gælder ikke kun Aalborg. Vi servicerer også alle former for vvs-opgaver i hele Nordjylland. heriblandt Svenstrup, Aars, Vodskov, Storvorde, Klarup. Du er altid velkommen til at tage kontakt eller udfylde vores formular, så vender vi hurtigt tilbage et godt tilbud på din VVS opgave. Fra vores VVS-afdelingerne i Aalborg og Svenstrup er vi i stand til at servicere hele Nordjylland til perfektion. Du kan altid vide dig sikker på at du får første klasses håndværk i Aalborg og hele Nordjylland, når du vælger Uggerly Installation som din VVS-installatør eller blikkenslager.

VVS Aalborg døgnservice

Hos Uggerly Installation har vi VVS døgnvagt for alle akutte vvs-problemer i Aalborg og omegn. Så er et vandrør sprunget eller er radiatoren gået kold? Vores servicevogne står pakket og klar til at løse din opgave døgnet rundt. Mange vandskader skal løses hurtigt, så du undgår store og dyre skader på din bolig. Tøv ikke med at ringe. Vi er altid klar til at vejlede dig igennem problemet indtil vi dukker op på adressen.

Hvad koster en VVS-montør i Aalborg i timen?

Vores timepris i Aalborg for ganske almindelige VVS-montører ligger på 541kr. Derudover er der selvfølgelig tillæg for køb af materiale og kørsel. Størrelsen af projektet påvirker derfor prisen, og hvis der er brug for en VVS-montør Aalborg udenfor normal arbejdstid, forekommer der ekstra tillæg for overtidsarbejde. Priserne er det samme for hele Aalborg, uanset om man er bosat i udkanten af Aalborg Øst eller i det Nordlige Nørresundby. Vi arbejder også i hele Nordjylland, men naturligvis jo længere vi skal køre, bliver priser lidt højere.

Blikkenslager i Aalborg

Vores hovedsæde i Aalborg har en dygtig og erfaren blikkenslagerafdeling. Vi løser alle opgaver inden for blikkenslagerarbejde, bl.a. Tagrende og nedløb, Kvist inddækninger, Face- og tagdækning og Skifferarbejde. Som blikkenslager i Aalborg, er der faktisk ikke det vi ikke kan klare. Vi har også vores eget moderne blikkenslager- og smedeværksted, hvor vi dagligt producere en længe række af special produkter og løsninger til vores mange kunder i Aalborg og omegn. Dette gør os i stand til at varetage alle blikkenslageropgaver til punkt og prikke.

Det danske vejr er ikke altid lige godt, og det regnfulde og blæsende vejr, som man finder i Aalborg, slider hurtigt på boligens facader. Det er vigtigt at din blikkenslager har styr på at få lavet inddækninger og facadebeklædninger på boliggen tætte. Eller risikere du hurtigt at det bliver en kold og våd fornøjelse i dit hjem. Facaderne holder regn og sne ude, og samtidigt holder varmen inden om vinteren.

Vores blikkenslagerafdeling i Aalborg udfører alle former for blikkenslagerarbejde, og du kan blandt andet altid få et godt tilbud på følgende:

  • Tagrender og nedløb i zink og kobber
  • Kvist inddækninger i zink og kobber
  • Facade- og tagdækning
  • Skifferarbejde – naturskiffer og eternitskiffer

Mange års erfaring med blikarbejde i Aalborg

Som blikkenslager i Aalborg har vi fået mange års erfaring. Vi sikre dig altid den højeste kvalitet på alt blikarbejde, og vi sætter en ære i at yde den gode service til alle vores kunder. Skal du have tjekket dine afløbsrør, repareret eller udskiftet dine tagrender, facadebeklædning eller noget helt andet blikarbejde, så er vi klar med en løsning der passer til dig.

Undgå fugtskader og fremtidssikre din bolig

Hvis et hus ikke har funktionelle tagrender og nedløbsrør, vil det på sigt skabe fugtskader inde i huset. Det åbner muligheden for at regnvandet kan trænge ind på murværk og facader. Begynder dine facader at se slidte ud fra regnvand, vil vi anbefale at du får tjekket dine tagrender og afløbsløb af en professionel blikkenslager. Vi reparerer og erstatter dine gamle og slidte tagrender og afløbsrør. Så hvis du har brug for en blikkenslager i Aalborg, er vi altid klar med et godt tilbud. Så er dit hus igen sikret overfor vind og vejr.

Bliv ringet op

* Ved akutte henvendelser, bedes du ringe direkte.

+100

Års erfaring

En effektiv forbindelse

Hos Uggerly Installation løser vi store og små opgaver og vores dygtige og erfarne elektrikere og VVS-installatører er altid klar til at rådgive om den rette værdigskabende løsning tilpasset dine konkrete behov.

Vi har kapaciteten og kompetencerne og hos os får du en leverandør, der giver dig tryghed. Vi løser altid opgaverne effektivt og i høj kvalitet.

+350 medarbejdere