VVS Aalborg

Din VVS-installatør og blikkenslager i Aalborg og omegn. Vi har erfaring med alle former for VVS og blikarbejde. Har du en opgave som skal laves i Aalborg eller omegn, så er vi altid klar til hjælpe.


325+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Din VVS-installatør og blikkenslager i Aalborg

Uggerly Installation er din VVS-installatør og blikkenslager i Aalborg. Vi installerer og servicerer alle former for VVS-installationer i Aalborg og omegn.

Vi har erfaring med alle former for gas-, varme- og vandinstallationer.

Vores blikkenslager afdeling er altid klar med et god tilbud på tagrender, nedløbsrør, inddækning, skifferarbejder eller noget helt andet.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hos os er du altid i trygge hænder

VVS-installatør i Aalborg med stor erfaring

Uggerly Installation har stor erfaring med alle former for Varme-, gas- og vandinstallationer. Vi har vores oprindelse i Aalborg, og med mere end 17 års erfaring med store og små VVS-opgaver, ved vi hvordan vi løser dit problem bedst muligt. Uanset om din håndvask drypper eller om din radiator er gået kold.

Med et stort team af dygtige VVS-installatører og VVS-specialister kan vi hjælpe dig, uanset hvad din VVS-opgave måtte være. Vi har været med på de største VVS-entrepriser, men kører også lokalt rundt i Aalborg, hver eneste dag. Størrelsen af din VVS-opgave spiller ingen rolle. Til gengæld sætter vi en ære i at løse alle opgaver.

Har du en opgave inden for VVS? Så kontakt os allerede i dag, så finder vi sammen den bedste løsning.

Professionel VVS-installatør

Hos Uggerly Installation udfører vi alle former for VVS-installationer og blikkenslagerarbejde i Aalborg og Nordjylland. Vores montører har mange års erfaring indenfor VVS, og vi udfører installation, reparation og service på bl.a.:

 • Vandinstallationer
 • Varmeinstallationer
 • Fjernvarme
 • Varmepumper
 • Blødgøringsanlæg
 • Gasfyr
 • Lækagesporing
 • Blikkenslager- og smedeværksted

VVS Service i Aalborg og hele Nordjylland

Vores VVS-service gælder ikke kun Aalborg. Vi servicerer også alle former for vvs-opgaver i hele Nordjylland. heriblandt Svenstrup, Aars, Vodskov, Storvorde, Klarup. Du er altid velkommen til at tage kontakt eller udfylde vores formular, så vender vi hurtigt tilbage et godt tilbud på din VVS-opgave. Fra vores VVS Aalborg afdeling er vi i stand til at servicere hele Nordjylland til perfektion. Du kan altid vide dig sikker på at du får første klasses håndværk i Aalborg og hele Nordjylland, når du vælger Uggerly Installation som din VVS-installatør eller blikkenslager.

VVS Aalborg døgnservice

Hos Uggerly Installation har vi VVS-døgnvagt for alle akutte vvs-problemer i Aalborg og omegn. Så er et vandrør sprunget eller er radiatoren gået kold? Har du brug for VVS Aalborg døgnservice, står vores servicevogne står pakket og klar til at løse din opgave døgnet rundt. Mange vandskader skal løses hurtigt, så du undgår store og dyre skader på din bolig. Tøv ikke med at ringe. Vi er altid klar til at vejlede dig igennem problemet indtil vi dukker op på adressen.

Hvordan udregnes prisen for en VVS-montør i Aalborg?

Vores timepris i Aalborg er ganske almindelige for VVS-montører. Derudover er der tillæg for køb af materiale og kørsel. Størrelsen af projektet påvirker derfor prisen, og hvis der er brug for en VVS-montør Aalborg udenfor normal arbejdstid, forekommer der ekstra tillæg for overtidsarbejde. Priserne er det samme for hele Aalborg, uanset om man er bosat i udkanten af Aalborg Øst eller i det Nordlige Nørresundby. Vi arbejder også i hele Nordjylland, men naturligvis jo længere vi skal køre, bliver priser lidt højere.

VVS-installatør i Aalborg med garantiordning

Vi er medlem af TEKNIQs garantiordning. Det vil sige at vores VVS-installatører i Aalborg er altid forsikret, når de udfører arbejde. TEKNIQ dækker helt op til 100.000kr i skader, og er gældende på at det VVS-arbejde som vi udfører.
Du kan derfor roligt vælge Uggerly Installation som din VVS-installatør i Aalborg uden bekymringer.

Blikkenslager Aalborg

Vores blikkenslager Aalborg er en dygtig og erfaren afdeling. Vi løser alle opgaver inden for blikkenslagerarbejde, bl.a. Tagrende og nedløb, Kvist inddækninger, Face- og tagdækning og Skifferarbejde. Som blikkenslager Aalborg, er der faktisk ikke det vi ikke kan klare. Vi har også vores eget moderne blikkenslager- og smedeværksted, hvor vi dagligt producere en længe række af special produkter og løsninger til vores mange kunder i Aalborg og omegn. Dette gør os i stand til at varetage alle blikkenslageropgaver til punkt og prikke.

Det danske vejr er ikke altid lige godt, og det regnfulde og blæsende vejr, som man finder i Aalborg, slider hurtigt på boligens facader. Det er vigtigt at din blikkenslager har styr på at få lavet inddækninger og facadebeklædninger på boligen tætte. Eller risikere du hurtigt at det bliver en kold og våd fornøjelse i dit hjem. Facaderne holder regn og sne ude, og samtidigt holder varmen inden om vinteren.

Vores blikkenslagerafdeling i Aalborg udfører alle former for blikkenslagerarbejde, og du kan blandt andet altid få et godt tilbud på følgende:

 • Tagrender og nedløb i zink og kobber
 • Kvist inddækninger i zink og kobber
 • Facade- og tagdækning
 • Skifferarbejde – naturskiffer og eternitskiffer
Kobbertag på Løvvangens Kirkecenter i Nørresundby. Taget er lavet af en blikkenslager fra Uggerly Installation.

Mange års erfaring med blikarbejde i Aalborg

Som blikkenslager Aalborg har vi fået mange års erfaring. Vi sikrer dig altid den højeste kvalitet på alt blikarbejde, og vi sætter en ære i at yde den gode service til alle vores kunder. Skal du have tjekket dine afløbsrør, repareret eller udskiftet dine tagrender, facadebeklædning eller noget helt andet blikarbejde, så er vi klar med en løsning der passer til dig.

Undgå fugtskader og fremtidssikre din bolig

Hvis et hus ikke har funktionelle tagrender og nedløbsrør, vil det på sigt skabe fugtskader inde i huset. Det åbner muligheden for at regnvandet kan trænge ind på murværk og facader. Begynder dine facader at se slidte ud fra regnvand, vil vi anbefale at du får tjekket dine tagrender og afløbsløb af en professionel blikkenslager. Vi reparerer og erstatter dine gamle og slidte tagrender og afløbsrør. Så hvis du har brug for en blikkenslager i Aalborg, er vi altid klar med et godt tilbud. Så er dit hus igen sikret overfor vind og vejr.

VVS-opgaver vi udfører i Aalborg

Vores kompetencer dækker bredt og vidt indenfor VVS. Der findes faktisk ikke en opgave, som vi ikke kan løse. Teamet i Aalborg er klar med svensknøgler, uanset om du har brug for nye tagrender, en varmepumpe eller et nyt badeværelse. Her er et udpluk af de VVS-opgaver vores VVS-installatører i Aalborg ofte laver:

VVS-installationer til nyt badeværelse Aalborg

Badeværelset er fyldt med VVS-installationer. Uanset om du skal bygge et helt nyt badeværelse, eller skal renovere dit nuværende badeværelse, så er vores VVS Aalborg afdeling klar til at hjælpe. Når man går i gang med en renovering, er det vigtigt at komme godt i gang med en solid planlægning. Det er ikke altid nemt at vide, hvilke materialer er bedst at anvende, hvilke armaturer der skal skiftes, eller om der nogle andre komplikationer. Vores VVS-installatører er altid klar med rådgivning og hjælp, og vi hjælper dig naturligvis igennem hele processen, så du kommer sikkert i mål. Der er mange af VVS-installationerne i badeværelset, som kræver en autoriseret VVS-installatør, og her er vi selvfølgelig også klar til at hjælpe med alle dine behov og spørgsmål.

Udskift og reparation af radiatorer

Hvis din radiatorer er begyndt at brumme meget, eller at den ikke varmer længere, så kan det være du skal have udskiftet eller fikset. Du må godt selv udskifte elementer af din radiator, men hvis du skal have en totaludskiftning, så kræver det at en autoriseret VVS-installatør udfører arbejdet. Det er også samme sag, hvis du ønsker at flytte din radiator. Men ved at du benytter dig af en VVS-installatør i Aalborg, så sikrer du dig også at arbejdet bliver udført korrekt. Har du brug for VVS Aalborg hjælp til udskiftning eller reparation af din radiator, kan du altid kigge ringe eller skrive til os, så giver vi dig alt den rådgivning og hjælp, som du har brug for.

Gulvvarme virker ikke – reparation af gulvvarme

Der er intet værre end at træde ud på de kolde klinker på badeværelset, og så det går op for en at gulvvarmen virker ikke. Der er heldigvis hjælp at finde. Vi kan hurtigt hjælpe dig med at finde fejlen på din gulvvarme. Vi har mulighed for at isolere problemet og er der tale om lækage på din gulvvarme, kan vores VVS-installatører og teknikere finde problemet nøjagtigt og i de fleste tilfælde, er det muligt kun at fjerne en enkelt flise og genmonterer samme flise.

Hvor udfører I VVS i Aalborg?

Vi Udfører VVS i hele Aalborg og Nordjylland. Som kan ses på kortet nedenfor. Fra vores afdeling i Aalborg på Assensvej 5, 9220 Aalborg Ø kan vi udføre VVS i Aalborg og hele Nordjylland.

Bliv ringet op

* Ved akutte henvendelser, bedes du ringe direkte.
Henvendelser behandles man-fre 07:00-15:00

+100

Års erfaring

En effektiv forbindelse

Hos Uggerly Installation løser vi store og små opgaver og vores dygtige og erfarne elektrikere og VVS-installatører er altid klar til at rådgive om den rette værdigskabende løsning tilpasset dine konkrete behov.

Vi har kapaciteten og kompetencerne og hos os får du en leverandør, der giver dig tryghed. Vi løser altid opgaverne effektivt og i høj kvalitet.

+350 medarbejdere