Varmepumpe – Uggerly Installation

Få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe


225+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Få et tilbud på en varmepumpe

Varmepumper tilbyder en energieffektiv og vedvarende mulighed for at få en vedvarende energikilde ind i hjemmet. Varmepumper er steget meget i popularitet, og det skyldes især danskernes forøget fokus og interesse i bæredygtig energi. Varmepumper kommer også til at spille en stor rolle i målet om at nå målet om at reducere.

Samtidigt kan en varmepumpe ofte være en god investering, og du kan spare mange penge elregningen om året.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hos os er du altid i trygge hænder

Varmepumper hos Uggerly Installation

Hvis du i dag opvarmer din bolig med enten olie-, gasfyr eller elvarme, kan du spare helt op til 50% med en varmepumpe om året. Størrelsen afhænger selvfølgelig på flere ting baseret ud fra din bolig, men vi står altid klar til at give dig et godt tilbud på en varmepumpeløsning, som passer dit personlige behov.

Hos Uggerly Installation tilbyder vi tre former for varmepumper: luft til vand varmepumpe, Luft til luft varmepumpe og jordvarmepumpe. Du kan altid få et godt tilbud på en varmepumpeløsning, som passer perfekt til dit behov. Vi garanterer altid en god service og med vores døgnservice, er du altid i trygge hænder hos os.

Vores andre VVS-kompetencer

Hos Uggerly Installation tilbyder vi alle former for VVS-installationer og blikkenslagerarbejde i Aalborg og Nordjylland. Vores montører har mange års erfaring indenfor VVS, og vi udfører installation, reparation og service på bl.a.:

 • Vandinstallationer
 • Varmeinstallationer
 • Fjernvarme
 • Varmepumper
 • Blødgøringsanlæg
 • Gasfyr
 • Lækagesporing
 • Blikkenslager- og smedeværksted

Varmepumpe med garanti

Uggerly Installation er medlem af TEKNIQs forsikringsordning. Derved er du altid forsikret og i trygge hænder, når vi installerer din nye varmepumpe. Forsikringen dækker skader helt op til 100.000kr. Din garanti er altid sikret, og hos Uggerly Installation får du altid en autoristret og veludannet VVS-installatør, til at udføre dit arbejde.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er et apparat der bruges til opvarmning eller nedkøling af den indre del af en bygning, og bliver installeret udenfor dit hjem, og bruges hele året rundt som et varmeanlæg til dit hus. I de fleste hjem i Danmark bliver de primært brugt til opvarmning, men kan også fungere som aircondition i de varmeste sommermåneder.

Hvordan virker en varmepumpe?

En varmepumpe, meget simpelt, er et varmeanlæg som tager varmen fra enten luft (luft-luft, luft-vand), jord (jordvarme) eller vand (søvarme) og overfører den til varmeanlægget i hjemmet. Igennem en kompressor i et lukket kredsløb, kan varmen omsættes til enten en højere eller lavere temperatur. Denne temperatur bliver sendt ud i husstanden og bruges til at opvarme eller nedkøle hjemmet.

Enten bliver varmen sendt ud som luft direkte i hjemmet, ellers løber varmen ind i dine radiatorer, gulvvarme og varmtvandsbeholder.

Akut VVS døgnservice på varmepumpe

Vi har altid vvs døgnservice til akutte problemer 24/7. Ring nu, så er vores servicevogn på vej inden for kort tid. Er problemet med dine varmepumpe akut, så ring til os, så sørger vi for at problemet bliver varetaget hurtigt.

Varmepumpe pris

Priserne på varmepumper varierer meget efter størrelse, type og funktionen af pumpen. Det er let at gå ud på nettet og finde den billigste varmepumpe på nettet, men kvaliteten af varmepumpen er alt afgørende på effekten af varmepumpen. Hvis du gerne vil have en varmepumpe som kan varme hele hjemmet op, så starter prisen omkring 100.000 kr. Der er mange faktorer som kan påvirke prisen, hvilke type varmepumpe (Jordvarme, Luft til luft), størrelsen på huset, antallet af personer i husstanden og den nuværende varmekilde. Men hvis det kun er nødvendigt at få opvarmning i et enkelt lokale eller som en supplering af.

Prisen kan godt se høje ud fra første øjekast, men det er vigtigt at tænke på alle fordelene ved en varmepumpe og den store besparing. For de flestes husstande vil varmepumpen have indtjent sig selv i løbet af 8-10 år, da der kan spares omkring 50% på elregningen.

Uanset hvilken varmepumpe du vælger, sikre vi dig et varmepumpeanlæg af højeste kvalitet. Med vores specialister som rådgiver finder vi din personlige skræddersyede løsning. Kontakt os for at høre nærmere.

Hvordan søger man energitilskud på varmepumpe?

Der kan være mange penge at spare, når du vil energirenovere din bolig. I 2021 er håndværkerfradraget fordoblet, ligesom du til udvalgte grønne investeringer kan søge energitilskud og få dækket op til 20% af totalprisen. Du kan søge energitilskud på varmepumper her:

For at få kunne få energitilskud på varmepumper, er det vigtigt at du finder en VE-godkendt virksomhed, som har de rigtige kompetencer til at installere dit varmepumpeanlæg korrekt.

Hos Uggerly Installation er vores medarbejdere efteruddannet og godkendte VE-installatører til at skifte følgende varmepumper:

 • Luft til vand-varmepump
 • Jordvarme
 • Luft til luft-varmepumpe

Hvad er fordelene og ulemperne ved varmepumper?

Selvom at det kan føles som en stor investering at købe en varmepumpe, er der mange fordele ved at anskaffe sig en varmepumpe. Herunder beskriver vi et par af fordelene ved at anskaffe sig en varmepumpe.

 • Kan spare dig omkring 50% af din nuværende varmeregning
 • Du skåner miljøet
 • Anlægget vil oftest være betalt af i løbet af 8-10 år
 • Anlægget kører af sig selv med minimal vedligeholdelse

Hvor meget strøm bruger en varmepumpe?

En varmepumpe bruger elektricitet, så det vil i sidste ende afhænge af dit elselskab. Selvom at elpriserne er stigende, er det stadig en rigtig god investering for mange husstande at anskaffe sig en varmepumpe. For hver enhed elektricitet du bruger, vil du kunne få op til fem gange enheder igen.

Gennemgå Isolering af hjemmet inden køb af varmepumpe

For at en varmepumpe kan fungere ordentlig, er det vigtigt at dit hjem er isoleret korrekt. Det giver sig selv, men hvis hjemmet ikke er isoleret korrekt, vil varmen suse ud, og varmepumpen skal bruge mere strøm og penge på at opvarmehjemmet.

Vi tilbyder en komplet gennemgang af isolering af dit hjem eller virksomhed både til erhverv og privat.

En varmepumpe er miljøvenligt og energieffektivt

Reduceret elforbrug: Varmepumper arbejder med en meget høj virkningsgrad på omkring 400 %, hvilket betyder, at der for hver brugt el-enhed skabes 4 enheder termisk energi. Konventionelle elvarmere er i bedste fald 100 % effektive, så du skal bruge 75% mindre elektricitet til at opvarme dit hjem – elektricitet, der kan være blevet genereret fra kraftværker, der brænder fossile brændstoffer.

Emissionsfri proces: Det smukke ved varmepumpen er, at der ikke afgives skadelige emissioner lokalt i processen.

Kølemiddelvæske: For et par år siden blev der rejst nogle bekymringer over miljøpåvirkningen af ​​kølemiddelvæsken, der bruges i varmepumpen kaldet R404a. Hvis denne kølervæske skulle lække, ville de frigivne hydrofluorcarboner bidrage til den globale opvarmning omkring 100 gange mere end kuldioxid. Heldigvis er der nu adskillige alternativer tilgængelige, som har meget lavere eller endda intet Global Warming Potential (GWP).

Bliv ringet op

* Ved akutte henvendelser, bedes du ringe direkte.
Henvendelser behandles man-fre 07:00-15:00

+100

Års erfaring

Varmepumpeservice

Hos Uggerly Installaton tilbyder vi altid service på varmepumper til en god pris. Varmepumpe service er en vigtig del af vedligeholdelsen, og for at varmepumpen skal kunne fungere rigtig, er det vigtig at få den serviceret regelmæssigt.

Varmepumpeservice er lovpligtigt og skal udføres mindst en gang årlig. Dette skyldes at en varmepumpe indeholder et kølemiddel, som kan være skadeligt for miljøet hvis det begynder at lække. Derudover er det en god idé at få tjekket at din varmepumpe, så du kan sikre dig at den.

+350 medarbejdere