Montering af Varmepumpe

Få et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe. Vi monterer og sælger alle former for varmepumper. Vi tilbyder montering af Luft til Luft varmepumpe, Luft til Vand varmepumpe og Jordvarmeanlæg (jordvarmepumpe).


325+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Varmepumpemontering fra Uggerly Installation. Varmepumpen er monteret af Uggerly Installation på kundens hus.
En VVS-montør fra Uggerly Installation med en værktøjskasse.
Varmepumpemontering fra Uggerly Installation. Varmepumpen er monteret af Uggerly Installation på kundens hus.

Få et godt tilbud på montering af varmepumpe

Du kan altid få en godt tilbud på montering af varmepumpe hos os. Varmepumper tilbyder en energieffektiv og vedvarende mulighed for at få en vedvarende energikilde ind i hjemmet. Varmepumper er steget meget i popularitet, og det skyldes især danskernes forøget fokus og interesse i bæredygtig energi.

Uggerly Installation er godkendt VE-installatør
Uggerly Installation er Godkendt VE-installatør til varmepumper

Varmepumpe montering er oftest en god investering, og du kan spare mange penge elregningen om året.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hos os er du altid i trygge hænder

Spar penge med en effektiv montering af varmepumpe

Hvis du i dag opvarmer din bolig med enten olie-, gasfyr eller elvarme, kan du spare helt op til 50% om året ved at få monteret en varmepumpe. Hvilken slags varmepumpe og størrelsen afhænger af din bolig,
men vi står altid klar til at give dig et godt tilbud på montering af en varmepumpe, som passer dit personlige behov. Vi kan levere alle varmepumpeløsninger, lige fra levering til montering.

Hos Uggerly tilbyder vi varmepumpemontering på tre former for varmepumper: luft til vand varmepumpe, Luft til luft varmepumpe og jordvarmepumpe. Du kan altid få et godt tilbud på en varmepumpeløsning, som passer perfekt til dit behov. Vi garanterer altid en god service og med vores døgnservice, er du altid i trygge hænder hos os.

Varmepumpemontering på en kundes hus. Varmepumpen som er monteret, er en luft til vand varmepumpe.

Varmepumpe montering med garanti

Uggerly Installation er medlem af TEKNIQs forsikringsordning. Derved er du altid forsikret og i trygge hænder, når vi monterer varmepumper. Forsikringen dækker skader helt op til 100.000kr. Din garanti er altid sikret, og hos Uggerly Installation får du altid en autoristret og veluddannet VVS-installatør, til at udføre dit arbejde. Vi er godkendt VE-installatør, også på varmepumper, så vi er godkendt til at lave lovlige og godkendte montering af alle varmepumper (Luft til luft, luft til vand og jordvarme).

Akut VVS døgnservice på varmepumper

Vi har altid døgnservice på akutte VVS-problemer, 24/7. Ring nu, så sender vi en servicevogn inden for kort tid. Er problemet med dine varmepumpe akut, så ring til os, så sørger vi for at problemet bliver varetaget hurtigt. Du kan med fordel kontakte os i vores almindelige åbningstid, da der altid forekommer et gebyr på akutte udkald.

Montering af varmepumpe pris

Priserne på montering af varmepumper varierer meget efter størrelse, type og funktionen af pumpen. Har du allerede købt en varmepumpe, skal du kun betale for monteringen af varmepumpen. Det er let at gå ud på nettet og finde den billigste varmepumpe på nettet, men kvaliteten af varmepumpen er alt afgørende på effekten af varmepumpen. Hvis du gerne vil have en varmepumpe, som kan varme hele hjemmet op, så starter prisen på omkring 100.000kr. Der er mange faktorer som kan påvirke prisen, hvilke type varmepumpe (Luft til luft, Luft til vand og Jordvarme), størrelsen på huset, antallet af personer i husstanden og den nuværende varmekilde. Men hvis det kun er nødvendigt at få opvarmning i et enkelt lokale eller som en supplering af den nuværende varmeløsning, så kan det være en god løsning at få monteret en varmepumpe. Vi kan både hjælpe med rådgivning omkring hvilken varmepumpe passer bedst til jeres behov, anskaffelsen af varmepumpen og montering af varmepumpen.

Prisen kan godt se høje ud fra første øjekast, men det er vigtigt at tænke på alle fordelene ved at få en varmepumpe monteret og den store besparing. For de flestes husstande vil varmepumpen have indtjent sig selv i løbet af 8-10 år, da der kan spares omkring 50% på elregningen.

Uanset hvilken varmepumpe du vælger, sikre vi dig et varmepumpeanlæg af højeste kvalitet. Med vores specialister som rådgiver finder vi din personlige skræddersyede løsning. Kontakt os for at høre nærmere. Har du blot brug for montering af varmepumpen, så er vi også til rådighed.

Tilskud til montering af varmepumpe i 2023

Der forventes at komme tilskudspuljer til varmepumper i løbet af det første halve år i 2023. Du kan holde dig opdateret på Energistyrelsen side, så du er klar når de nye tilskud til varmepumper kommer. Det er først til mølle-princippet, så når tilskudspuljerne er tomme, kan du ikke længere på tilskud til køb og montering af varmepumper.

Hvor monterer I varmepumper?

Vi monterer varmepumper i størstedelen af Danmark. Vi har afdelinger i det mest af landet. Så hvis du befinder dig i Nordjylland, Østjylland, Fyn eller Sjælland, så kan vi hjælpe dig med at få en varmepumpe monteret.

Vores andre VVS-kompetencer

Hos Uggerly Installation tilbyder vi alle former for VVS-installationer og blikkenslagerarbejde i Aalborg og Nordjylland. Vores montører har mange års erfaring indenfor VVS, og vi udfører installation, reparation og service på bl.a.:

 • Vandinstallationer
 • Varmeinstallationer
 • Fjernvarme
 • Blødgøringsanlæg
 • Gasfyr
 • Lækagesporing
 • Blikkenslager- og smedeværksted

Montering af varmepumper er miljøvenligt og energieffektivt

Reduceret elforbrug ved at montere en varmepumpe

Du kan spare mange penge på din elregning ved at få monteret en varmepumpe. Varmepumper arbejder med en meget høj virkningsgrad på omkring 400%, hvilket betyder, at der for hver brugt el-enhed skabes 4 enheder termisk energi. Konventionelle elvarmere er i bedste fald 100 % effektive, så du skal bruge 75% mindre elektricitet til at opvarme dit hjem – elektricitet, der kan være blevet genereret fra kraftværker, der brænder fossile brændstoffer.

En varmepumpe er emissionsfri

Det smukke ved at få monteret en varmepumpe er, at der ikke afgives skadelige emissioner lokalt i processen. Du kan derfor have god samvittighed ved at få monteret en grønnere varmeløsning i form af en ny og moderne varmepumpe.

Ingen skadelig kølemiddelvæske i moderne varmepumper

For et par år siden blev der rejst nogle bekymringer over miljøpåvirkningen af ​​kølemiddelvæsken, der bruges i varmepumpen kaldet R404a. Hvis denne kølervæske skulle lække, ville de frigivne hydrofluorcarboner bidrage til den globale opvarmning omkring 100 gange mere end kuldioxid. Heldigvis er der nu adskillige alternativer tilgængelige, som har meget lavere eller intet Global Warming Potential (GWP).

Spørgsmål vi ofte får i forbindelse med montering af varmepumper

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er et apparat der bruges til opvarmning eller nedkøling af den indre del af en bygning, og bliver installeret udenfor dit hjem, og bruges hele året rundt som et varmeanlæg til dit hus. I de fleste hjem i Danmark bliver de primært brugt til opvarmning, men kan også fungere som aircondition i de varmeste sommermåneder.

Hvordan virker en varmepumpe?

En varmepumpe, meget simpelt, er et varmeanlæg som tager varmen fra enten luft (luft-luft, luft-vand), jord (jordvarme) eller vand (søvarme) og overfører den til varmeanlægget i hjemmet. Igennem en kompressor i et lukket kredsløb, kan varmen omsættes til enten en højere eller lavere temperatur. Denne temperatur bliver sendt ud i husstanden og bruges til at opvarme eller nedkøle hjemmet.

Enten bliver varmen sendt ud som luft direkte i hjemmet, ellers løber varmen ind i dine radiatorer, gulvvarme og varmtvandsbeholder.

Hvilken varmepumpe passer bedst til min husstand?

Hvilken varmepumpe som passer bedst til din husstand, vil afhænge af dit behov. Skal du have hule huset opvarmet, vil en luft-til-vand varmepumpe eller jordvarme måske være den rette til dig. Skal du blot opvarme enkelte rum eller et sommerhus, så kan en luft-til-luft varmepumpe passe fint til dig.

Hvordan søger man energitilskud på montering af varmepumpe?

Der kan være mange penge at spare, når du vil energirenovere din bolig. Du kan søge energitilskud til montering af varmepumper her.

For at få kunne få energitilskud på montering af varmepumpe, er det vigtigt at du finder en VE-godkendt virksomhed, som har de rigtige kompetencer til at installere dit varmepumpeanlæg korrekt.

Hos Uggerly Installation er vores medarbejdere efteruddannet og godkendte VE-installatører til at skifte og udføre montering på følgende varmepumper:

 • Luft til vand-varmepumpe
 • Jordvarme (jordvarmeanlæg)
 • Luft til luft-varmepumpe

Hvad er fordelene ved at få monteret en varmepumpe?

Selvom det kan føles som en stor investering at købe en varmepumpe, er der mange fordele ved at anskaffe sig en varmepumpe. Herunder beskriver vi et par af fordelene ved at anskaffe sig en varmepumpe.

 • Kan spare dig omkring 50% af din nuværende varmeregning
 • Du skåner miljøet
 • Anlægget vil oftest være betalt af i løbet af 8-10 år
 • Anlægget kører af sig selv med minimal vedligeholdelse

Hvor meget strøm bruger en varmepumpe?

En varmepumpe bruger elektricitet, så det vil i sidste ende afhænge af dit elselskab. Selvom elpriserne er stigende, er det stadig en rigtig god investering for mange husstande at anskaffe sig en varmepumpe. For hver enhed elektricitet du bruger, vil du kunne få op til fem gange enheder igen.

Skal hjemmet være godt isoleret inden man monterer en varmepumpe?

For at en varmepumpe kan fungere ordentlig, er det vigtigt at dit hjem er isoleret korrekt. Det giver sig selv, men hvis hjemmet ikke er isoleret korrekt, vil varmen suse ud, og varmepumpen skal bruge mere strøm og penge på at opvarme hjemmet.

Hvem skal montere min varmepumpe?

Det vil altid være en af vores VVS-montører, som er godkendt VE-installatør til at montere varmepumper. Har du lyst til at høre lidt om vores VVS-montører, er her en video med en af vores VVS-montører, Tim, som fortæller lidt om sit arbejde.

Bliv ringet op

* Ved akutte henvendelser, bedes du ringe direkte.
Henvendelser behandles man-fre 07:00-15:00

+100

Års erfaring

Varmepumpeservice

Hos Uggerly Installation tilbyder vi altid service på varmepumper til en god pris. Varmepumpe service er en vigtig del af vedligeholdelsen, og for at varmepumpen skal kunne fungere rigtig, er det vigtig at få den serviceret regelmæssigt.

Varmepumpeservice er lovpligtigt og skal udføres mindst en gang årlig. Dette skyldes at en varmepumpe indeholder et kølemiddel, som kan være skadeligt for miljøet hvis det begynder at lække. Derudover er det en god idé at få tjekket at din varmepumpe, så du kan sikre dig at den.

+350 medarbejdere