Elektriker Nørresundby – Uggerly Installation

Vi er din elektriker og autoriseret el installatør i Nørresundby og hele Nordjylland med døgnvagt


225+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi er altid klar til at hjælpe dig. Uggerly Installation er elektriker og autoriseret el-installatør, som varetager en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver som elektriker i Nørresundby og Nordjylland.

Vi sørger altid for at have konkurrence dygtige priser, og med døgnvagt 24 timer i døgnet, står vi altid klar til at hjælpe.

Ring nu for at høre nærmere, og modtag et godt og uforpligtende tilbud.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hos os er du altid i trygge hænder

Elektriker i Nørresundby med fokus på kvalitet

Kvaliteten af vores arbejde er vores første prioritet. Du kan derfor også altid forvente et solidt og veludført stykke arbejde, hvor vi omhyggeligt og effektivt varetager problemet. Så mangler du en elektriker i Nørresundby, så står vi altid klar til at hjælpe, eller give dig et godt tilbud på opgaven.

God service og gode relationer

Vi har bygget vores virksomhed på vores gode service og langvarige relationer med vores kunder. Det gøre også at vi har mange glade kunde i Nørresundby og hele Nordjylland. Uggerly Installation bærer på mere end 100 års historie, og har vokset til en virksomhed på over 300 mand, men vi sætte stadig en stor ære i at varetage alle opgaver med samme omhug og ekspertise.

Vores størrelse gør os til en alsidig og professionel virksomhed, og med en bred vifte af eksperter, er dit projekt altid i sikre hænder.

Professionel Elektriker med bred ekspertise

Hos Uggerly Installation udfører vi alle former for elektrikeropgaver i Nørresundby og Nordjylland. Vores elektrikere og elinstallatører udfører installation, reparation og service på bl.a. på følgende elektrikeropgaver:

  • Skift eller reparation af gamle stikkontakter
  • Opsætning af lampe
  • Udendørs belysning
  • Installation af hvidevare
  • Ny eltavle
  • Installation eller reparation af alarmer
  • Data og internetinstallationer
  • Ladestander til elbiler

El-Service Nørresundby og hele Nordjylland

Vi servicere dagligt kunder i hele Nordjylland, hvor vi laver alle typer af elektrikeropgaver opgaver. heriblandt i Aalborg, Svenstrup, Aars, Vodskov, Storvorde, Klarup.

Elektriker døgnservice

Hos Uggerly Installation har vi altid døgnservice, og vi står altid klar ved telefonen. Vi kan altid tilbyde øjeblikkeligt elservice døgnet rundt, alle dage om året.

Bliv ringet op

* Ved akutte henvendelser, bedes du ringe direkte.

+100

Års erfaring

En effektiv forbindelse

Hos Uggerly Installation løser vi store og små opgaver og vores dygtige og erfarne elektrikere er altid klar til at rådgive om den rette værdigskabende løsning tilpasset de konkrete behov.

Vi har kapaciteten og kompetencerne og hos os får du en leverandør, der giver dig tryghed. Vi løser altid opgaverne effektivt og i høj kvalitet.

+350 medarbejdere