Elektriker Odense

Har du brug for en elektriker Odense eller elinstallatør, så står vi klar til at hjælpe. Vores servicevogne står pakket og klar og er klar til at køre ud i Odense og på hele Fyn. Kontakt os i dag for et godt, uforpligtende tilbud på alt EL.


325+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Elektriker Aalborg foran en servicebil.
Elektriker Aalborg i en kundes køkken
Elektriker Aalborg der arbejder på en el-installation.

Mangler du en elektriker i Odense? -Hvordan kan vi hjælpe?

Uggerly Installation er en professionel og alsidig autoriseret elinstallatør og elektriker i Odense og på hele Fyn.
Vi har altid kompetencerne til at hjælpe. Uanset om du står og mangler en elektriker til el i nyt køkken, eller mindre opgaver som skift af stikkontakter.

Vi har altid konkurrencedygtige priser, og står altid klar til at hjælpe med 24-timers døgnvagt.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hos os er du altid i trygge hænder

Elektriker Odense der har
el-service på hele Fyn

Som elektriker Odense servicerer vi ikke blot Odense, men har kapaciteten til at servicere hele Fyn. Vi er selv lokalelektriker i Odense, men har mange også kunder på resten af Fyn.

Vi varetager alle el-opgaver både for private kunder og virksomheder. Vi giver dig altid et godt tilbud uden skjulte gebyrer. Kontakt os allerede i dag for at få et godt, uforpligtende tilbud.

Elektriker Odense fra Uggerly Installation, der står foran en servicebil.

Elektriker i Odense med stor erfaring

Vi har været en del af Fyn i mange år. Vores afdeling på Fyn startede for over 20 år siden, og er ny flyttet ind i Odense, hvor vi nu er lokalelektriker.
Vores store erfaring og brede team af Elektrikere og El-installatører, gør os din perfekte samarbejdspartner. Skal du have hjælp, så kontakt os allerede i dag.

Elektriker Odense med gode og fornuftige priser

Vores mål som elektriker Odense er altid at have gode og fornuftige priser i Odense og på Fyn. Vi går ind for vores håndværk, og du kan stole på, at det ikke forekommer nogen skjulte gebyrer eller dårlig service, når du vælger Uggerly Installation som din elektriker. Har du en specifik el opgaver, er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om vores priser, og hvilke muligheder du har.

Professionel Elektriker Odense med bred ekspertise

Hos Uggerly Installation udfører vi alle former for elektrikeropgaver i Odense og på Fyn. Vi kalder os selv eksperter, og det mener vi. Vi kan rådiggive dig omkring alle dine elinstallationer, og vores elektrikere giver gerne et uforpligtende råd. Vores montører har mange års erfaring som elektrikere og elinstallatører, og vi udfører installation, reparation og service bl.a. på følgende elektrikeropgaver:

  • Skift eller reparation af gamle stikkontakter
  • Opsætning af lampe
  • Udendørs belysning
  • Installation af hvidevare
  • Ny eltavle
  • Installation eller reparation af alarmer
  • Data og internetinstallationer
  • Ladestander til elbiler
  • El-tjek

El-Service i Odense og på hele Fyn

Vores afdeling i Odense er stor, og vi varetager dagligt mange kunder på hele Fyn. Vores elektrikere Odense har el-service på alle typer af opgaver, og du kan altid roligt kontakte os. Så uanset om du bor i Odense, Ringe, Svendborg, Middelfart eller et andet sted på Fyn, så er vi en elektriker, der kan hjælpe dig godt i mål.

Elektriker i Odense med fuld garanti

Uggerly Installation er medlem af TEKNIQ. Det vil sige at du altid er forsikret på alt det arbejde vi udfører. Forsikringen dækker skader helt op til 100.000kr. Størrelsen på projektet er ligegyldigt. Skal du have bygget nyt hus, eller skiftet køleskab og stikkontakter, så er du altid forsikret.
Du kan derfor roligt vælge Uggerly Installation som din elektriker i Odense uden store bekymringer.

Elektriker Odense døgnservice

Hos Uggerly Installation har vi altid elektriker Odense døgnservice, og vi står altid klar ved telefonen. Vi kan altid tilbyde øjeblikkeligt el-service døgnet rundt. Vagtelefonen er åben alle dage. Har du brug for akut elektriker hjælp i Odense eller omegn, skal du kontakte os direkte på vores vagtnummer. Timeprisen på vores vagtservice er en smule højere end vores almindelige montørtimer. Så er dit problem ikke akut, kan du frit vente med at ringe eller udfylde vores formular, så vender vi tilbage den efterfølgende arbejdsdag. Derudover fremkommer et tillæg på alle vagtudkald, da vi smider alt vi har i hænderne for at varetage akutte problemer.

Eksperter i nybyggeri og typehuse

Vi er eksperter når det kommer til alt inden for elfaget i nybyggeri. Vi har i mange år været fast samarbejdspartner med HusCompagniet, så vi ved hvordan elinstallationerne i et nybygget hus skal være. Fra start til slut. Vi kan hjælpe med alle dine udfordringer i hjemmet. Mangler du installationer til udendørsbelysning, udskift af dit HPFI-relæ, eller hjælp med den helt store ombygning? Vi kan det hele.

Bygger du selv hus, og mangler en elektriker i Odense eller på Fyn, vil vi altid gerne hjælpe dig godt i mål med dit nye hus. Ring til os i dag, så kan vi tage en uforpligtende snak om dine el-opgaver og elinstallationer i hjemmet.

Uforpligtende rådgivning fra din lokale elektriker i Odense

Vores elektriker Odense er vant til at rådgiver vores kunder dagligt. Vi afholder mange ugentlige rådgivningsmøde for alle vores kunder som bygger nye huse. Det vigtigste for os, er at vores kunder får vores ærlige og faglige holdning. Det betyder at den rådgivning, du får hos os, er altid vores holdning til den bedste løsning. Ikke den er giver mest i kassen. Dit behov er alt afgørende for os, og vores el-installatører og elektrikere giver altid gerne til godt tilbud eller uforpligtende rådgivning. Kontakt os i dag, så kan vi sammen finde den bedste løsning for dig.

Vi dækker hele Danmark som elektriker

Vi laver ikke kun arbejde i Odense og på Fyn, vi har mange elektrikere på landsplan.

Vores hovedsæde i Aalborg varetager hele Nordjylland, heriblandt: Nørresundby, Aars, Svenstrup.
Vi har også en afdeling i Aarhus, som varetager Østjylland og meget af det Midtjyske.

Vores afdeling i København bestående af over 100-mand, hvor vi b.la. har mange serviceopgaver i Valby, Ballerup, Amager, Taastrup, Glostrup, og på Frederiksberg.

Vi skaber tryghed med vores totalløsninger i EL og VVS

Uggerly Installation er ikke blot en elinstallatør. Vi er en landsdækkende installationsvirksomhed, som laver mange totalløsninger i EL og VVS.

Har du derfor brug for en løsning som skaber tryghed, så har vi erfaringen til at hjælpe med alt. Vi laver meget VVS og fra vores hovedsæde i Aalborg kan vi håndtere både private serviceopgaver og entrepriseopgaver.

Besøg vores afdeling i Odense

Fronten af Uggerly Installations elektrikerafdeling i Odense. En sort bygning med et stort firmaskilt.

Du er altid velkommen til at besøge vores afdeling i Odense. Vi er klar til en snak om dine ønsker, og sammen finder vi den bedste løsning på dit problem. Vores elektrikere er autoriseret og serviceminded, så uanset størrelsen på dit problem, er vi klar til at hjælpe.

Har du brug for en elektriker eller el-installatør, så kan du finde os på
adresse: Energivej 4D, 5260, Odense S
Kontoret har åbnet fra:
til – mandag til fredag.

Vores elektriker afdeling i Odense beskæftiger sig dagligt med mange elinstallationer i nybyggeri, hvor vi også kører meget service i Odense og på hele Fyn. Vores brede team af elektrikere og el-installatører skal nok varetage dit problem, når uheldet er ude.

El-installatør Odense

Mangler du en autoriseret el-installatør i Odense, så er Uggerly Installation klar. Vi har mange dygtige el-installatører i hele landet, som altid kan varetage dit problem.

Forskellen på vores elektrikere og elinstallatører Odense

Forskellen på vores elektrikere og elinstallatører i Odense er først og fremmest længden af uddannelsen. En elinstallatør har ekstra uddannelse, hvor de har til ansvar at følge særlige regler. Dette gælder for mange typer af arbejde, især stærkstrøm. Det er således ofte at elinstallatøren leder opgaverne, og en elektriker udfører det praktiske arbejde. Derfor har elinstallatøren til ansvar, at alle regler og krav bliver overholdt, og at installationerne bliver udført korrekt af elektrikerne.

Hvad laver en elinstallatør?

Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, men oftest sidder en elinstallatør i en lederrolle, hvor det er muligt at uddelegerer arbejde. Det er også tilfældet hos os, hvor vi har en fast elinstallatør Odense, som varetager ansvaret for alle projekter. En elinstallatør kan også arbejde som beregner og projektleder. I Uggerly Installation har vi mange elinstallatører som udelukkende beskæftiger sig med dette. Dette er især gældende på de store entrepriser.

Vi opfylder lov og krav om autorisation

Som elinstallatør Odense opfylder vi alle love og krav omkring dine installationer. Du er forpligtet at alle dine elinstallationer er lovlige og udført korrekt. Ved at vælge en autoriseret elinstallatør, er du på den gode side af loven og sikret at dine elinstallationer er sikre. Faktisk må en uautoriseret elektriker ikke udfører meget arbejde af sikkerhedsmæssige årsager. Du bør derfor altid vælge en autoriseret elinstallatør.

El-arbejde vi udfører som elektriker Odense

Vores elektrikere i Odense løses alle typer af opgaver. Uanset størrelsen på dit næste projekt, kan du vide dig sikker at Uggerly Installation har erfaringen og kompetencerne. Som elektriker Odense løser vi blandt andet disse opgaver

Ny eltavle i Odense

Som autoriseret elektriker Odense har vi selv alle de nødvendige kompetencer til at bygge og opsætte nye eltavler. Både hvis du har behov for at udskifte din eltavle, eller at der skal udskiftes et HPFI-relæ. Oplever du ofte fejl på dine sikringer, kan det være en god idé at få en elektriker Odense til at gennemgå problemet. Hvis sikringer springer fra ofte, er det et tegn på at der er problemer med en elinstallation eller eventuelt din eltavle.

Elinstallationer til boligen

Vi udfører alle typer af elinstallationer til boligen i Odense. Skal der renoveres i køkkenet, skal der installeres smart-home eller nogle mindre installationer, vil en af vores dygtige elektrikere Odense være klar på opgaven.

Akutte elektrikeropgaver i Odense

Vi tager altid imod akutte opgaver på elektrikerarbejde. Vi har altid en elektriker Odense til rådighed, som kan hjælpe dig med et akut problem. Tag fat i vores vagtnummer, hvis du har brug for hjælp omgående. Vi står altid til rådighed på diverse akutte opgaver 24 timer i døgnet. Vi forsøger altid at være fremme ved problemet inden 30 minutter, og kan 9/10 gange overholde dette.

Fejlsøgning på elinstallationer

Med over 100-års historie og over 400 medarbejdere ansat, så har Uggerly Installation oplevet mange ting igennem årene. Vores elektrikere i Odense har meget erfaring når det kommer til fejlfinding og fejlsøgning på elinstallationer i alle typer af bygninger. Driller en elinstallation, og du ikke kan lokalisere problemet, så er vi altid behjælpelige på opgaven. Alt afhængigt af problemet vil vi vores elektriker oftest kunne finde problemet inden for en til tre timer. I særtilfælde er problemet svært at lokaliserer, og vi vil derefter genoverveje problemet grundigt inden vi handler igen.

Alarmsystemer til private boliger og erhverv

Vi tilbyder skræddersyet løsninger af alarmsystemer til alle vores kunder i Odense. Uanset om du ejer en forretning eller er privatejer, så er det en rigtig god investering. Hvis man har en tyverialarm der virker, er det anslået at det mindsker risikoen med op til 70% for indbrud. Vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe dig med at stoppe indbrudstyvene med vores moderne alarmsystemer. Du har mulighed for at tilkoble områder og se video direkte i øjeblikket fra din tablet eller telefon. Har du brug for et nyt alarmsystem kan vi hurtigt få en elektriker Odense til at installere et af vores systemer for dig. Du kan vide dig sikker ved at vi er Forsikring og pensions godkendt, så vi har autoriteten til at sælge og servicere alarmsystemer i Danmark.

Brandalarmeringsanlæg og varslingsanlæg til erhverv i Odense

Et ABA-anlæg (Automatisk brandalarmeringsanlæg) opdager brande inden de når at sprede sig. Når et ABA-anlæg opdager unormale temperaturer eller røgudvikling, bliver der sendt et automatisk signal til brandvæsnet gennem sikrede telefonlinjer. ABA-anlægget er meget præcist med deres indbygget intelligente røg- og termodetektorer, som kontakt er på udkig efter ændringer og opstået brande. Det er også muligt at tilkoble et AVA-anlæg (automatisk varslingsanlæg), som alarmerer ved brug af tone- eller talesvarsling, hvis en kritisk situation opstår.
Vi har specialuddannet elektrikere i hele landet som er eksperter i at installere disse alarmeringsanlæg.

Overvågningskameraer til alle typer af bygninger

Vi kan lave en skræddersyet løsning til privat og erhverv. Vi kan installere en fuldskalerbar løsning med mulighed for at tilkoble og afkoble enkelte kameraer. Overvågningskameraer hjælper med at forbedre sikkerheden af din bolig eller forretning og skaber tryghed for dig og dine ansatte. Uggerly installations elektriker Odense kan hjælpe dig med en løsning der passer bedst til dig. Prisen på overvågningssystemer og kvaliteten går hånd i hånd. Spørg din elektriker Odense omkring dit behov, så de bedst muligt kan rådgive dig.

Elektriker Odense til opsætning af lys og lamper

Har du brug for en elektriker Odense som kan hjælpe med opsætningen af diverse lyskilder eller lamper? Hos Uggerly Installation har vi en elektriker til rådighed som nemt kan hjælpe dig med problemet. Uanset om det er loftslamper, spots eller udendørs belysning. Vores elektrikere kan også hjælpe med rådgivning af belysning og placering af lyskilderne.

Hvor servicere jeres elektrikere?

Vores elektrikere servicerer hele Odense og omegn. Vi har også meget arbejde i omliggende byer. Vi dækker også størstedelen af Fyn som elektriker.

Bliv ringet op

* Ved akutte henvendelser, bedes du ringe direkte.
Henvendelser behandles man-fre 07:00-15:00

Elektriker fra Uggerly Installation der arbejder ved sin servicevogn.

+100

Års erfaring

Elektriker fra Uggerly Installation der arbejder ved sin servicevogn.
Elektriker fra Uggerly Instalaltions bukser med et close up af logoet.

En effektiv forbindelse

Hos Uggerly Installation løser vi store og små opgaver og vores dygtige og erfarne elektrikere er altid klar til at rådgive om den rette værdigskabende løsning tilpasset de konkrete behov.

Vi har kapaciteten og kompetencerne og hos os får du en leverandør, der giver dig tryghed. Vi løser altid opgaverne effektivt og i høj kvalitet.

Elektriker fra Uggerly Installation, Per Jacob.
VVS-installatør fra Uggerly Installation, Mads.
Teknisk tegner fra Uggerly Installation, Aviaja.

+400 medarbejdere