Elektriker Odense – Uggerly Installation

Har du brug for en elektriker eller el-installatør i Odense, så står vi klar til at hjælpe. Vores servicevogne står pakket og klar og er klar til at køre ud i Odense og på Fyn.


225+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Elektriker Aalborg foran en servicebil.
Elektriker Aalborg i en kundes køkken
Elektriker Aalborg der arbejder på en el-installation.

Mangler du en elektriker i Odense? -Hvordan kan vi hjælpe?

Uggerly Installation er en professionel og alsidig autoriseret elinstallatør og elektriker i Odense og på hele Fyn.
Vi har altid kompetencerne til at hjælpe. Uanset om du står og mangler en elektriker til el i nyt køkken, eller mindre opgaver som skift af stikkontakter.

Vi har altid konkurrence dygtige priser, og står altid klar til at hjælpe med 24-timers døgnvagt.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hos os er du altid i trygge hænder

El-installatør i Odense og på Fyn

Vores elektrikere og el-installatører levere service på hele Fyn. Vi er selv lokalelektriker i Odense, men har mange også kunder på resten af Fyn.

Vi varetager alle el-opgaver både for private kunder og virksomheder. Vi giver dig altid et godt tilbud uden skjulte gebyrer. Kontakt os allerede i dag for at få et godt, uforpligtende tilbud.

Elektriker i Odense med stor erfaring

Vi har været en del af Fyn i mange år. Vores afdeling på Fyn startede for over 20 år siden, og er ny flyttet ind i Odense, hvor vi nu er lokalelektriker.
Vores store erfaring og brede team af Elektrikere og El-installatører, gør os din perfekte samarbejdspartner. Skal du have hjælp, så kontakt os allerede i dag.

Elektriker med gode og fornuftige priser

Vores mål som elektriker er altid at have gode og fornuftige priser i Odense og på Fyn. Vi går ind for vores håndværk, og du kan stole på, at det ikke forekommer nogen skjulte gebyrer eller dårlig service, når du vælger Uggerly Installation som din elektriker. Har du en specifik el opgaver, er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om vores priser, og hvilke muligheder du har.

Professionel Elektriker Odense med bred ekspertise

Hos Uggerly Installation udfører vi alle former for elektrikeropgaver i Odense og på Fyn. Vi kalder os selv eksperter, og det mener vi. Vi kan rådiggive dig omkring alle dine elinstallationer, og vores elektrikere giver gerne et uforpligtende råd. Vores montører har mange års erfaring som elektrikere og el installatører, og vi udfører installation, reparation og service bl.a. på følgende elektrikeropgaver:

  • Skift eller reparation af gamle stikkontakter
  • Opsætning af lampe
  • Udendørs belysning
  • Installation af hvidevare
  • Ny eltavle
  • Installation eller reparation af alarmer
  • Data og internetinstallationer
  • Ladestander til elbiler

El-Service i Odense og på hele Fyn

Vores afdeling i Odense er stor, og vi varetager dagligt mange kunder på hele Fyn. Vi har el-service på alle typer af opgaver, og du kan altid roligt kontakte os. Så uanset om du bor i Odense, Ringe, Svendborg, Middelfart eller et andet sted på Fyn, så er vi en elektriker, der kan hjælpe dig godt i mål.

Du er altid forsikret på elarbejde

Uggerly Installation er medlem af TEKNIQ. Det vil sige at du altid er forsikret på alt det arbejde vi udfører. Forsikringen dækker skader helt op til 100.000kr. Størrelsen på projektet er ligegyldigt. Skal du have bygget nyt hus, eller skiftet køleskab og stikkontakter, så er du altid forsikret.
Du kan derfor roligt vælge Uggerly Installation som din elektriker i Odense uden store bekymringer.

Elektriker Odense døgnservice

Hos Uggerly Installation har vi altid døgnservice, og vi står altid klar ved telefonen. Vi kan altid tilbyde øjeblikkeligt elservice døgnet rundt. Vagtelefonen er åben alle dage. Har du brug for akut elektriker hjælp, skal du kontakte os direkte på vores vagtnummer. Timeprisen på vores vagtservice er en smule højere end vores almindelige montørtimer. Så er dit problem ikke akut, kan du frit vente med at ringe eller udfylde vores formular, så vender vi tilbage den efterfølgende arbejdsdag.

Eksperter i nybyggeri og typehuse

Vi er eksperter når det kommer til alt inden for elfaget i nybyggeri. Vi har i mange år været fast samarbejdspartner med HusCompagniet, så vi ved hvordan el-installationerne i et nybygget hus skal være. Fra start til slut. Vi kan hjælpe med alle dine udfordringer i hjemmet. Mangler du installationer til udendørsbelysning, udskift af din hpfi-relæ, eller hjælp med den helt store ombygning? Vi kan det hele.

Bygger du selv hus, og mangler en elektriker i Odense eller på Fyn, vil vi altid gerne hjælpe dig godt i mål med dit nye hus. Ring til os i dag, så kan vi tage en uforpligtende snak om dine elopgaver og elinstallationer i hjemmet.

Uforpligtende rådgivning fra din lokale elektriker i Odense

Vi er vant til at rådgiver vores kunder dagligt. Vi afholder mange ugentlige rådgivningsmøde for alle vores kunder som bygger nye huse. Det vigtigste for os, er at vores kunder får vores ærlige og faglige holdning. Det betyder at den rådgivning, du får hos os, er altid vores holdning til det bedste løsning. Ikke den er giver mest i kassen. Dit behov er alt afgørende for os, og vores el-installatører og elektrikere giver altid gerne til godt tilbud eller uforpligtende rådgivning. Kontakt os i dag, så kan vi sammen finde den bedste løsning for dig.

Besøg vores afdeling i Odense

Du er altid velkommen til at besøge vores afdeling i Odense. Vi er klar til en snak om dine ønsker, og sammen finder vi den bedste løsning på dit problem. Vores elektrikere er autoriseret og serviceminded, så uanset størrelsen på dit problem, er vi klar til at hjælpe.

Har du brug for en elektriker eller el-installatør, så kan du finde os på
adresse: Energivej 4D, 5260, Odense S

Vores elektriker afdeling i Odense beskæftiger sig dagligt med mange el-installationer i nybyggeri, hvor vi også kører meget service i Odense og på hele Fyn. Vores brede team af elektrikere og el-installatører skal nok varetage dit problem, når uheldet er ude.

Bliv ringet op

* Ved akutte henvendelser, bedes du ringe direkte.

+100

Års erfaring

En effektiv forbindelse

Hos Uggerly Installation løser vi store og små opgaver og vores dygtige og erfarne elektrikere er altid klar til at rådgive om den rette værdigskabende løsning tilpasset de konkrete behov.

Vi har kapaciteten og kompetencerne og hos os får du en leverandør, der giver dig tryghed. Vi løser altid opgaverne effektivt og i høj kvalitet.

+350 medarbejdere