Elektriker Aarhus

Lokal autoriseret elektriker og elinstallatør i Aarhus. Vores elektrikere løser alle udfordringer og opgaver inden for EL. Har du brug f.eks. brug for en akut elektriker i Aarhus, et servicebesøg eller noget helt andet? Så er vi altid klar til at hjælpe.


325+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Elektriker fra Uggerly Installation, som står foran en servicevogn med sit værktøj og smiler.

Mangler du en elektriker i Aarhus?

Uggerly Installation er din elektriker Aarhus.

Vi har mange års erfaring, og vi servicerer og installerer alle former for elinstallationer i Aarhus og omegn.
Din lokale elektriker i Aarhus, Viby, Risskov og Brabrand.
Vores servicevogne er altid klar til at rykke ud, når uheldet er ude.

Vi løser alle typer af opgaver for private kunder og virksomheder, og vi står altid klar til at give et uforpligtende og gratis elektriker tilbud.
Ring til os i dag eller udfyld kontaktformen, så giver vi dig et godt tilbud.

Hurtig service

Ingen opgave er ens, men hos os er du altid sikret den samme hurtige og affektive service.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hos os er du altid i trygge hænder

Ydelser vi tilbyder som elektriker i Aarhus

Som autoriseret elektriker og el-installatør Aarhus løser vi alle former for elinstallationer og serviceopgaver. Med vores mange års erfaring er der ingen installationsopgaver vi ikke kan løse. Vi har en bred vifte af specialister og kompetencer. og løser blandt andet følgende opgaver:

  • Skift eller reparation af gamle stikkontakter
  • Opsætning af lampe
  • Udendørs belysning
  • Installation af hvidevare
  • Ny eltavle
  • Installation eller reparation af alarmer
  • Data og internetinstallationer
  • Ladestandere til elbiler
  • El-tjek

Akut elektriker i Aarhus (døgnservice)

Vi kan altid sende en akut elektriker ud til dig i Aarhus, hvis et akut problem opstår.
Hos Uggerly Installation har vi altid døgnservice, og vi står altid klar ved telefonen. Vi kan altid tilbyde øjeblikkeligt el-service døgnet rundt, alle dage om året. Vi tilbyder døgnservice i hele Aarhus og omegn. Er strømmen gået? Så ring til os, så sender vi hurtigt en elektriker ud til dig.
Der forekommer altid et udkaldstillæg ved døgnservice og akutte opkald, så er problemet ikke akut, kan det være fordelsagtigt at hende sig i vores normale åbningstid.

Elektriker i Aarhus med stor erfaring

Vores historie som elektriker er meget lang, og strækker sig over 100 år. Vi har udført elektrikerarbejde for kunder på landsplan og gør det også som lokal elektriker Aarhus.
Vores store erfaring og brede team af Elektrikere, El-installatører og specialister, gør os til det perfekte valg af elektriker i Aarhus. Vi har erfaring med alle el-opgaver, og har du brug for rådgivning eller råd, kan du altid henvende dig til os.

Professionel Elektriker Aarhus med specialkompetencer

Vores elektrikere i Aarhus har specialkompetencer inden for alle tænkelige områder. B.la. elinstallationer, belysning, ladestandere, energioptimering, lysstyring, svagstrøm, nybyggeri, typehuse, termografering, data- og internetinstallationer, Alarmer og overvågning og meget andet.
Vores medarbejdere har mange års erfaring som elektrikere og elinstallatører, og vi udfører installation, reparation og service på alle elinstallationer.

Elektriker i Aarhus med garanti

Uggerly Installation er medlem af TEKNIQ. Derfor er du altid forsikret på det arbejde vi udfører i Aarhus og omegn. TEKNIQ dækker op til 100.00kr af skaderne, så du er altid i gode og sikre hænder hos os.

Besøg vores elektrikerafdeling i Aarhus

Facaden af Uggerly Installations afdeling i Aarhus på adressen: Holmstrupgårdvej 248B, 8210 Aarhus V.


Du kan frit besøge vores afdeling i Aarhus, hvor du altid vil kunne træffe en el-installatør eller elektriker. I Aarhus har vi både en entreprise afdeling og en serviceafdeling, hvor vores mange elektrikere opererer under.

I Aarhus kan du finde os på vores adresse: Holmstrupgårdvej 248B, 8210 Aarhus V.
Kontoret har åbnet fra:
til – mandag til torsdag.
til – fredag.

Elektriker der servicerer hele Aarhus

Vi servicerer hele Aarhus og omegn. Du kan se på kortet at vi dækker hele Aarhus, men vi dækker også alle de rundt liggende områder: Aarhus, Aarhus C, Århus N, Århus V, Tilst, Brabrand, Åbyhøj, Risskov – Risskov Ø, Egå, Viby, Højbjerg, Odder.

Din landsdækkende elektriker

Vi er en stor landsdækkende installationsvirksomhed med afdelinger i størstedelen af Danmark. Vi er ikke blot elektriker i Aarhus og Østjylland.
Vores største afdeling, Aalborg, kan varetage hele Nordjylland og mere til, b.la.: Nørresundby, Aars, Svenstrup.
Vi har også en afdeling i Odense, som varetager al vores aktivitet på Fyn.

Vi er også meget aktive som elektriker i København, og vi har b.la. mange serviceopgaver i Valby, Ballerup, Amager, Taastrup, Glostrup, og på Frederiksberg.

Totalleverandør af EL og VVS

Uggerly Installation er ikke blot din lokale elektriker i Aarhus. Vi er en landsdækkende installationsvirksomhed, som løser alle opgaver af EL og VVS.

Har du derfor brug for en løsning som spænder over både EL og VVS, så har vi størrelsen til at varetage opgaven. Vi laver meget VVS og fra vores hovedsæde i Aalborg kan vi håndtere både private serviceopgaver og entrepriseopgaver.

Bliv ringet op

* Ved akutte henvendelser, bedes du ringe direkte.
Henvendelser behandles man-fre 07:00-15:00

+100

Års erfaring

En effektiv forbindelse

Hos Uggerly Installation løser vi store og små opgaver og vores dygtige og erfarne elektrikere er altid klar til at rådgive om den rette værdigskabende løsning tilpasset de konkrete behov.

Vi har kapaciteten og kompetencerne og hos os får du en leverandør, der giver dig tryghed. Vi løser altid opgaverne effektivt og i høj kvalitet.

+350 medarbejdere