Entreprise

Tilpassede totalløsninger til byggeri
"

Hos Uggerly Installation installerer og servicerer vi alle former for el-installationer og VVS-opgaver. Vi løser både små og store opgaver inden for både fagentreprise, storentreprise og teknikentreprise – og vi tager hånd om opgaven fra idé til afslutning.

Vores dygtige og erfarne entrepriseledere, installatører og montører er altid klar til at rådgive om den rette værdiskabende løsning og vi skræddersyr altid løsningerne ud fra den enkelte kundes behov.

Vi har et bredt kompetencefelt og har mulighed for at tilbyde totalløsninger. Vi har kapaciteten og kompetencerne, så hos os får du en samarbejdspartner, der trygt tager dig med gennem hele processen. Vi løser altid opgaverne effektivt og i høj kvalitet og sætter en ære i fejlfri aflevering til aftalt tid.

Vi tager ansvar

Hos Uggerly Installation har vi altid fokus på at skabe et godt og trygt arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Vi ønsker samtidig at tage samfundsmæssigt ansvar og at agere så bæredygtigt som muligt. Sammen med vores samarbejdspartnere og kunder vil vi skabe energioptimering, kvalitetsbevidste samt langtidsholdbare løsninger mens, vi påvirker miljø og natur mindst muligt. 

Se vores andre kompetencer

$

El

$

VVS

$

Typehuse

$

Svagstrøm