Certificeringer

Hos Uggerly Installation er vi certificeret inden for nedenstående områder, hvilket er med til at sikre dig den bedste service og værdiskabende løsninger.

TEKNIQ – Garanti

Vi har garantimærket fra TEKNIQ, hvilket er et bevis på, at du får du garanti for sikkerhed, kvalitet og faglighed hos os.

TEKNIQ Kvalitet

Vi er godkendt som autoriseret installatør hos TEKNIQ kvalitet, hvilket sikre dig 1. klasses håndværk.

ISO 9001:2015

Vi er ISO 9001:2015 certificeret til salg, projektering, installering samt servicering af fagområderne ABA, AIA og AVA.

Godkendt VE-installatør

Vi er godkendt som VE-installatør, hvilket betyder, at vi er specialuddannet og godkendt af Energistyrelsen indenfor installation af vedvarende energi.

Eliteleverandør 2020

I 2020 er vi blevet kåret som eliteleverandør af UdbudsVagten, da vi er blandt de største leverandører til det offentlige.

Termografering

Vi er DBI certificeret inden for termografering, hvilket er med til, at vi opnår den størst mulige sikkerhed og kvalitet i vores arbejde.

KNX-partner

Vi er KNX-partner, hvilket gør, at vi er med til at bane vejen for fremtidens intelligente og bæredygtige bygningsdrift.

Kvalitetssikret fjernvarme

Vi er medlem af Fjernvarmens Serviceordning, så vi kan tilbyde dig kvalitetssikrede serviceeftersyn af dine fjernvarmeanlæg.

WelcomeBob

Vi er certificerede leverandører af WelcomeBob dørtelefoni løsninger til kontorfællesskaber, boligforeninger og erhvervsejendomme.