Elektriker Glostrup

Uggerly Installation er dit elektrikerfirma i Glostrup. Vi er din lokale elektriker Glostrup, og vores afdeling i Glostrup har mange dygtige elektrikere og autoriseret el-installatører, som altid er klar til at varetage dit problem.


325+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

En elektriker Glostrup fra Uggerly Installation med sin værktøjskasse og firmabil
En elektriker Glostrup fra Uggerly Installation med sin værktøjskasse hjemme hos en kunde
En elektriker Glostrup fra Uggerly Installation, der arbejder på en el-installation.

Din lokale elektriker Glostrup

Vi er en god og pålidelig autoriseret elinstallatør, der kører rundt i Glostrup og hele København. Vi laver udfører alle elektrikeropgaver i Glostrup og omegn, store og små. Har du en opgave? Eller har du brug for akut elektriker? Så ring til os, så er vi altid klar med et godt tilbud og en hurtig.

Uggerly installation installerer og servicerer alle former for el-installationer på Glostrup og omegn. Mangler du en elektriker Glostrup, er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os nu for at få et godt tilbud.

Elektriker fra Uggerly Installation. Elektrikeren står foran en servicebil og en kundes hus i Taastrup

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hos os er du altid i trygge hænder

Professionel Elektriker Glostrup og hele København

Vi er overalt at finde i hele København. Vi kører dagligt rundt som elektriker Glostrup og omegn. Vi servicerer dagligt mange private kunder og virksomhed, blandt andet i Glostrup, Ballerup, Taastrup, Østrebro, Hvidovre, Nørrebro, Valby, Amager, Avedøre og Gentofte.

Mangler du en elektriker Glostrup?

Som autoriseret elektriker Glostrup kan vi løser alle former for el-opgaver. Vi har erfaring med alle typer af el-installationer og serviceopgaver. Vores erfarne elektriker Glostrup team har en bred vifte af specialister og kompetencer. Med vores mange års erfaring
Vi har en bred vifte af specialister og kompetencer, og løser blandt andet følgende opgaver:

  • Skift eller reparation af gamle stikkontakter
  • Opsætning af lampe
  • Udendørs belysning
  • Installation af hvidevare
  • Ny el-tavle og HPFI-relæ
  • Installation eller reparation af alarmer
  • Data og internetinstallationer
  • Ladestander til elbiler
  • EL-tjek

Elektriker døgnservice Glostrup

Vi har altid elektriker døgnvagt i Glostrup og omegn på el-opgaver. Vi prioritere altid akutte opkald, og hvis du har brug for akut hjælp i Glostrup eller omegn, kan du ringe direkte til os.
Er strømmen gået? Så ring til på nummeret nedenfor. Vores elektriker Glostrup er altid klar til at rykke ud og løse din opgave døgnet rundt.
Der forekommer dog altid et tillæg på akutte opgaver, så hvis det ikke er kritisk, så kan du med fordel vente med at ringe til os, den følgende arbejdsdag. Så planlægger vi et sammen en tid, hvor vi kan komme forbi og hjælpe.

Elektriker Glostrup med sikkerheden i orden

Vores elektrikere og elinstallatører tager altid sikkerheden meget alvorligt, når vi udfører elarbejde. Vi arbejder konstant med sikkerheden og arbejdsmiljøet, således at alle arbejdsskader er minimale, og at vi konstant har et optimalt arbejdsmiljø.
Uanset hvilken elektriker Glostrup, du har ude på din sag, kan du vide dig sikker på at de helt opdateret med sikkerheden af installationer, og at alle medarbejdere er en del af vores Sikkerhed- og samarbejdsudvalg (SSU). Vores elektrikere og elinstallatører er altid uddannet, og vi sørger altid for løbende udvikling og uddannelse, så de altid har de nødvendige certificeringer, som arbejder kræver.

Besøg vores afdeling i Glostrup

Billede af Uggerly Installations el-afdeling i Glostrup. Der befinder sig på adressen: Langagervej 74, 2600 Glostrup.

Du er altid velkommen til at besøge os på vores el-afdeling i Glostrup. Vores flinke afdelingsleder, Kasper, og resten af holdet vil altid tage godt i mod dig. Du kan finde os på vores adresse: Erhvervsvej 18, 2600 Glostrup.
Kontoret har åbnet fra:
07:00-16:00 – mandag til Torsdag.
07:00-14:00 – Fredag

Vores elektriker-afdelingen i Glostrup beskæftiger så både med private serviceopgaver, men har også mange store entrepriser. Uanset om du er privatkunde eller virksomhed, kan vi med garanti hjælpe dig godt i mål.

Elektriker i Glostrup med garanti

Alle vores elektrikere i Glostrup, og resten af Uggerly Installation, er alle omfattet af TEKNIQs garantiforsikring. Det vil sige at som udgangspunkt, er du allerede forsikret for omkostninger op til 150.000kr. Du kan derfor vide dig tryg, uanset opgavens størrelse. Vi er en stor virksomhed med stor ekspertise og alsidighed i Glostrup, og du er altid garanteret at vores elektrikere har de nødvendige certificeringer.

Elektriker i Glostrup med over 100-års erfaring

Uggerly Installation er en virksomhed med over 100-års erfaring inden for elektrikerfaget. Denne erfaring har vi taget med i alle vores afdelinger, og det gør sig også gældende i Glostrup.

Ladestander til elbil I Glostrup og omegn

Den teknologiske udvikling i el-branchen har været stor i det sidste årti. I Glostrup og København generelt, ser vi en meget stor efterspørgsel på ladestandere til elbiler. Vi opsætter mange ladebokse og standere i Glostrup i denne tid, og vi ved at udviklingen er stor på dette område, da flere og flere går med ønsket om at skifte til en elbil. Går du også med et ønske om at skifte, kan du kontakte os i dag, så hjælper vi dig med leveringen og installationen af en ny ladeboks. Har du selv anskaffet dig en ladeboks som du ønsker monteret. Så klarer vi også den uden problemer. Som autoriseret el-installatør, er vi autoriseret til at montere alle former for landestandere og bokse.

Se her vores case, hvor vi har opsat ladestandere for en boligforening i København.

Bliv ringet op

* Ved akutte henvendelser, bedes du ringe direkte.
Henvendelser behandles man-fre 07:00-15:00

+100

Års erfaring

En effektiv forbindelse

Hos Uggerly Installation løser vi store og små opgaver og vores dygtige og erfarne elektrikere er altid klar til at rådgive om den rette værdigskabende løsning tilpasset de konkrete behov.

Vi har kapaciteten og kompetencerne og hos os får du en leverandør, der giver dig tryghed. Vi løser altid opgaverne effektivt og i høj kvalitet.

+350 medarbejdere