El-Tavle og HFI-Relæ

Eftersyn og installation af ny El-tavle og HFI-relæ


200+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Skal din el-tavle udskiftes?

Skal din gamle el-tavle skal udskiftes, eller skal du have foretaget et eftersyn af din nuværende el-tavle? Som autoriseret el-installatør er vi uddannet til at foretage udskiftning og eftersyn af el-tavler og HFI-relæ. Har du brug for hjælp? Kontakt os i dag for at høre nærmere.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hos os er du altid i trygge hænder

Montering af el-tavle

Har du brug for hjælp til montering af en ny el-tavle, så kan vi som autoriseret el-installatør altid hjælpe med opgaven. Det kræver nemlig en autoriseret el-installatør at udskifte og montere en el-tavle, da det kun er en el-installatør som har adgang til mastesikringerne. Hvis du selv forsøger at udskifte el-tavlen, risikere du at livsfarlige stød. Derfor er det kun en autoriseret el-installatør som kan udskifte el-tavlen lovligt.

Gammel el-tavle

Der er mange grunde til at udskifte en gammel el-tavle. Gamle el-tavle kan være meget farlige at have i husstanden. På de gamle typer af el-tavler, er der ofte fejl på fejlstrømafbrydere, også kaldet et RCD HPFI relæ. De helt gamle el-tavler kan være til stor fare for dig og hele bygningen, og samtidigt slipper du for at skulle skifte sikringer.

Kvalificeret El-tavle eftersyn

Det er lovpligtigt at få lavet et eftersyn af din el-tavle i husstande, som skal tegne en ejerforsikring. Eftersynet må kun udføres af en autoriseret el-installatør som os. Desuden er et jævnligt serviceeftersyn af din el-tavle og el-installationer vigtigt for din egen sikkerhed, men også for at forlænge el-tavlens levetid. Eftersynet sikre at du undgår kostlige strømsvigt i din hustand eller i værste tilfælde brand.

Alle vores el-installatører og teknikere er fuldt oplært i alle de gældende standarder ved et eftersyn af el-tavler, og hvordan en el-tavle overholder standarder og regler.

Andre opgaver i forbindelse med eftersyn af el-tavle

Vi tilbyder alle former for installation, service og reparation af elektrikeropgaver. Så har du andre opgaver der skal foretages i forbindelse med et eftersyn af din el-tavle, er vi altid klar med et godt og konkurrencedygtigt tilbud. Vi udfører b.la.:

  • Skift eller reparation af gamle stikkontakter
  • Opsætning af lampe
  • Udendørs belysning
  • Installation af hvidevare
  • Ny eltavle
  • Installation eller reparation af alarmer
  • Data og internetinstallationer
  • Ladestander til elbiler

Døgnservice El-tavle

Er strømmen gået? Hos Uggerly Installation kan vi altid garantere døgnservice. Vi står altid klar, og er kun et hurtigt opkald væk. Ring nu, hvis du har brug for vores døgnservice, så sender vi en servicevogn med det samme.

Bliv ringet op

* Ved akutte henvendelser, bedes du ringe direkte.
Henvendelser behandles man-fre 07:00-15:00

+100

Års erfaring

En effektiv forbindelse

Hos Uggerly Installation løser vi store og små opgaver og vores dygtige og erfarne elektrikere er altid klar til at rådgive om den rette værdigskabende løsning tilpasset de konkrete behov.

Vi har kapaciteten og kompetencerne og hos os får du en leverandør, der giver dig tryghed. Vi løser altid opgaverne effektivt og i høj kvalitet.

+350 medarbejdere