Ledige stillinger

Ledige stillinger

$

Elektriker, Aarhus

Vi søger lige nu en dygtig elektriker til et byggeriprojekt på 68 lejligheder med tilhørende fællesområder i Aarhus. Arbejdet kommer blandt andet til at omfatte installation af belysning, tavler, føringsveje, dørtelefonanlæg samt verifikation og kvalitetssikring.

Læs mere om stillingen her

$

VVS-installatør, Ringsted

Vi søger lige nu en VVS-installatør til vores typehusafdeling i Ringsted. Har du en baggrund som VVS-installatør og har du erfaring med mindre entrepriser, så er det måske dig, vi søger.

Læs mere om stillingen her

$

VVS-servicemontør, Aalborg

Er dit værktøjsbælte altid fyldt med høj faglighed og glade, tilfredse kunder? Så er det måske dig, vi leder efter. Vi søger lige nu en dygtig VVS-servicemontør til at varetage opgaver i Aalborg og omegn.

Læs mere om stillingen her

$

VVS-servicemontør, Ringsted

Har du en høj faglighed og går du op i kvalitet og tilfredse kunder? Så er det måske dig eller en, du kender, vi leder efter. Vi søger lige nu en dygtig VVS-servicemontør til at varetage opgaver på Sjælland.

Læs mere om stillingen her

$

Elektrikere til byggeprojekt i Aarhus

Hos Uggerly Installation søger vi lige nu dygtige elektrikere, evt. som sjak, til byggeriprojektet Forum på Aarhus Universitetshospital. Arbejdet kommer blandt andet til at omfatte installation af lys- og kraftinstallationer, forsyningsskinner og føringsveje, tavler samt ur- og ABA-anlæg.

Læs mere om stillingen her

Står dit drømmejob ikke på listen? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@uggerly.dk.

Ønsker du at blive lærling hos Uggerly Installation?