Ledige stillinger

Ledige stillinger

$

Kunderådgiver til typehusafdeling - El og VVS, Ringsted

Indrykket: 09. juli 2021

1 ledig stilling

Er du kvalitetsbevidst og går op i at have glade, tilfredse kunder? Så er det dig, vi leder efter. Vi mangler lige nu en dygtig kunderådgiver til at holde salgsmøder, give rådgivning i showroom, lave tekniske tegninger og udarbejde tilbud til vores kunder.. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Læs mere om stillingen her

$

VVS-montører til akkordarbejde, Glostrup

Indrykket: 29. juni 2021

2 ledige stillinger

Har i en teknisk baggrund inden for VVS og erfaring med typehuse? Så kan det være jer vi mangler i Uggerly Installation. Vi mangler to personer til et rækkehus projekt på Midt/Nordsjælland. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Læs mere om stillingen her

$

El-Servicemontør, Aalborg

Indrykket: 23. juni 2021 

1 ledig stilling

Er du en dygtig og faglært elektriker, der har fokus på kvalitet og god service? Så er det måske dig vi leder efter til vores serviceteam i Aalborg. Vi står lige nu og mangler en elektriker til at udfører service og mindre projektopgaver hos vores kunder i Aalborg og omegn. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Læs mere om stillingen her

$

Serviceleder, Aalborg

Indrykket: 7. juni 2021

1 ledig stilling

Er du servicemindet, kvalitetsbevidst og har du en el-teknisk baggrund? Besidder du evnen til at lede og fordele ressourcer på en effektiv måde samtidig med, at du bidrager til udviklingen i en velrenommeret og veldrevet virksomhed? Tiltrædelse hurtigst muligt.

Læs mere om stillingen her

$

VVS-servicemontør, Ringsted

Indrykket: 26. maj 2021

1 ledig stilling

Har du en høj faglighed og går du op i kvalitet og tilfredse kunder? Så er det måske dig, vi leder efter. Vi søger lige nu en dygtig VVS-servicemontør til at varetage opgaver på Sjælland. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Læs mere om stillingen her

Står dit drømmejob ikke på listen? Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@uggerly.dk.

Ønsker du at blive lærling hos Uggerly Installation?