VVS-installationer og service til private

Hos Uggerly Installation installerer og servicerer vi dine opgaver inden VVS – ingen opgaver er for små eller for store.


325+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Døgnvagt – åben 24/7

+100

Års erfaring

Vi hjælper med installering og vedligeholdelse

Hos Uggerly Installation installerer og servicerer vi dine opgaver inden for VVS – ingen opgaver er for små eller for store. Vi kan for eksempel hjælpe dig med installering, vedligeholdelse, reparation – og hos os er du altid i trygge hænder.

Vores dygtige og erfarne installatører og montører sørger altid for at finde den løsning, der passer netop til dine behov. Du vil altid blive mødt af professionelle medarbejdere, der vil informere dig om, hvordan opgaven vil blive udført, tidshorisont samt pris.

+350 medarbejdere

Hos os er du altid i trygge hænder

Stor effektivitet og høj kvalitet

Vi har altid fokus på effektivitet og høj kvalitet. Fra vores afdelinger i Aalborg, Svenstrup, Ringsted og Glostrup løser vi opgaver i hele Danmark.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hvad kan vi være til hjælp med?

Uanset din udfordring, står vores installatører klar til at hjælpe.

Hvad mangler
du hjælp til?

En vandinstallation defineres som en teknisk installation, der bringer vand fra kilde til tapsted – fx vandhane, bruser eller toilet og omfatter både varm og kold vand. Vi er autoriseret VVS-installatør, hvilket sikre dig den bedste kvalitet og garanti. Alt arbejde udføres efter danske standarder med fokus på dine ønsker og behov.

Hos Uggerly Installation kan vi hjælpe dig med installering, reparation eller vedligeholdelse af alle former for varmeinstallationer. Det kan fx være radiatorer, håndklædetører, gulvvarmeanlæg med mere. Vores dygtige og erfarne installatører og montører sørger altid for at finde den løsning, der passer netop til dine behov.

Vi løser forskellige former for opgaver inden for fjernvarmeområdet, der er med til styrke energioptimeringen i dit hus. Det kan fx være opgaver inden for jordledninger, jord- og fjernvarmeanlæg, jord- og rørarbejde, pumpe- og vekslerstationer og anlæg. Vi tilbyder fjernvarmeeftersyn, så du undgår energitab og høje regninger.

Vi er medlem af Fjernvarmens Serviceordning, så vi kan tilbyde dig kvalitetssikrede serviceeftersyn af dine fjernvarmeanlæg.

Læs mere om vores Fjernvarme installationer.

Med en varmepumpe kan du spare energi. En varmepumpe er et varmeanlæg, som optager varmeenergi fra varmekilder med lavt temperaturniveau. På den måde bruger varmepumpen varme fra fx udeluft eller jord og overfører den til radiator eller gulvvarme eller blæser den ind som varm luft. Vi har erfaringen og er klar til at rådgive dig om den rette løsning til dine behov. Vi kan bl.a. hjælpe med disse varmepumpetyper:

  • Luft-luft
  • Luft-vand
  • Jordvarme

Læs mere om vores varmepumpe installation.

Et blødgøringsanlæg er med til at give dig kalkfrit vand i dit hjem, hvilket giver dig mange fordele. Du vil bruge mindre energi samtidig med, at du slipper for dyre reparationsomkostninger og forlænger levetiden på dine installationer, hvidevarer og husholdningsmaskiner. Derudover giver kalkfrit vand dig fx renere flisere og overflader samt blødt og lækkert vasketøj, der holder længere på farven og bliver mindre slidt ved vask.

En gaskedelinstallering kan være med til skabe energieffektivitet og give dig besparelser og en god langtidsholdbar løsning. Vi har kompetencer og erfaring inden for gaskedelløsninger til at kunne rådgive dig efter dine behov.

Læs mere om vores Gasfyr installationer.

Vi udfører lækagesporing i stort set alle typer for rør og rørsystemer – blandt andet centralvarmeanlæg, gulvvarme, brugsvand, og andre former for skjulte rør. Afhængigt af opgaven foretages lækagesporingen med termografisk udstyr eller formiergas, der er nogle af de meste effektive og præcise metoder til at spore lækager og brud.

Sammen med vores hovedsæde i Aalborg ligger vores eget moderne smede- og blikkenslagerværksted, hvor vi producerer mange forskellige specialprodukter til kunder over hele landet. Vores værksted arbejder både i rustfri og almindeligt sort stål samt udfører en række specialsvejsninger. Vi udfører derudover alle former for blikkenslagerarbejder over hele landet – blandt andet:

  • Tagrender og nedløb i zink og kobber
  • Kvist inddækninger i zink og kobber
  • Facade- og tagdækning
  • Skifferarbejde – naturskiffer og eternitskiffer