Fjernvarme installation – Uggerly Installation

Fjernvarme installation og fjernvarmeservice.


325+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Elektriker Aalborg foran en servicebil.
Elektriker Aalborg i en kundes køkken
Elektriker Aalborg der arbejder på en el-installation.

Spar penge ved at skifte til fjernvarme

Der kan være mange penge at spare, ved at skifte et gammelt olie eller gasfyr ud med et mere energivenlig fjernvarmeanlæg. Selvom at fjernvarme kan virke som en stor investering lige nu og her, så vil det på sigt være en rigtig god investering, som årligt vil spare dig mange penge. Der er flere årsager, men det skyldes blandt andet at fjernvarme bruger spildvarme eller kraftvarme til opvarmningen af husstanden.

Uggerly Installation kan hjælpe dig med alle former for installation, reparation og vedligeholdes af fjernvarmeanlæg. Vi løser mange forskellige opgaver inden for fjernvarme, der hjælper med at styrke energioptimering af din husstand.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hos os er du altid i trygge hænder

Få serviceeftersyn af dit fjernvarmeanlæg

Vi er en del af Fjernvarmens Serviceordning, så vi kan altid sikre dig kvalitetssikrede serviceeftersyn af dine fjernvarmeanlæg. Det vil sige for at fastholde kvaliteten, er vores servicemontører uddannet og certificeret indenfor eftersyn af fjernvarmeanlæg.

Vores andre VVS-kompetencer

Hos Uggerly Installation tilbyder vi alle former for VVS-installationer og blikkenslagerarbejde i Aalborg og Nordjylland. Vores montører har mange års erfaring indenfor VVS, og vi udfører installation, reparation og service på bl.a.:

  • Vandinstallationer
  • Varmeinstallationer
  • Fjernvarme
  • Varmepumper
  • Blødgøringsanlæg
  • Gasfyr
  • Lækagesporing
  • Blikkenslager- og smedeværksted

Fjernevarme installation med garanti

Uggerly Installation er medlem af TEKNIQs forsikringsordning. Så hvis du vælger os til at installere dit nye fjernvarmanlæg, er du altid forsikret. Forsikringsordningen dækker alle eventuelle skader op til 100.000kr. Du kan derved altid vide dig sikker om, at du er i gode hænder, uanset omstændighederne, når du vælger fjernvarme hos os.

Akut Fjernvarme døgnservice

Vi håndterer alle akutte vvs-problemer, også på fjernvarmeanlæg. Er uheldet ude? Så ring nu på nummeret nedenfor, så sender vi hurtigt en servicevogn afsted i din retning.

Hvad er fjernvarme?

Ved at installere fjernvarme, får du lokal varme distribueret til din bolig. I Danmark, producerer vi ofte fjernvarme sammen med elproduktionen eller ved afbrænding af fossile brændstoffer. Fjernvarme er en miljøvenlig energikilde sammenlignet med f.eks. olie- eller gasvarme, da kraftvarmeværket kun skal fyres én gang til mange husstande.

Mangler du et alternativ til fjernvarme, kan en varmepumpe være en god løsning til mange husstande.

Bliv ringet op

* Ved akutte henvendelser, bedes du ringe direkte.
Henvendelser behandles man-fre 07:00-15:00

+100

Års erfaring

Fjernvarmeanlæg pris

Prisen på et fjernvarmeanlæg afhænger om installationen er i em boligforening eller et parcelhus. Du kan typisk forvente at installationerne vil koste omkring 40-45.000kr for et parcelhus. Du kan dog søge om tilskud, da fjernvarme er ansat som en miljøvenlig opvarmningsmetode.

+350 medarbejdere