Elektriker Frederiksberg

Vi er din autoriseret elektriker Frederiksberg. Du kan altid modtage et godt og uforpligtende tilbud på alle elektrikeropgaver i Frederiksberg og omegn. Vi er en autoriseret elinstallatør på Frederiksberg og omegn.


325+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Elektriker Frederiksberg fra Uggerly Installation. En glad og smilende elektriker foran sin servicevogn.
Elektriker Frederiksberg fra Uggerly Installation. En glad og smilende elektriker, der står i et køkken hos en kunde.
Elektriker København på en kundes badeværelse, som er ved at pille ved en installation.

Er du på udkig efter en autoriseret elektriker Frederiksberg?

Hvis du mangler en autoriseret elektriker Frederiksberg, så er Uggerly Installation dit sikre valg. Vi har mange års erfaring og har flere hundrede elektrikere ansat med hver deres kompetencer og specialer.
Ring til os i dag, eller udfyld kontaktformen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hos os er du altid i trygge hænder

Elektriker Frederiksberg med de rigtige kvalifikationer

Som elektriker Frederiksberg og omegn, finder du ikke et elektrikerfirma med bedre kvalifikationer. Vi har en historie inden for EL der strækker sig over 100 år tilbage. Vi besidder et mandskab på over 400-mand på landsplan, hvor 100 af dem arbejder på Frederiksberg og København. Der findes ikke det vi ikke kan varetage, og alle vores elektrikere værdsætter deres faglige stolthed og vores kunders behov.
Som autoriseret elektriker Frederiksberg og elinstallatør, kan du altid vide dig sikker på at vi har den rigtige og godkendte autorisation til at løse alle elektrikeropgaver.

Hurtig og effektiv service på Frederiksberg

Hos Uggerly Installation forstår vi, at problemer med EL og elinstallationer kan være en stor udfordring, og vi arbejder derfor altid hurtigt og effektivt for at løse dem. Vores elektrikere på Frederiksberg og omegn vil sørge for, at alle opgaver bliver udført så hurtigt som muligt, uden at går på kompromis med kvaliteten af ​​arbejdet.

Serviceaftale til private kunder og erhverv

Serviceaftaler er mest tilegnede erhverv og boligforeningen, men vi tilbyder også muligheden for at få en serviceaftale i privat regi, hvis det giver mening for begge parter.

Til erhverv og boligforeningen tilbyder vi muligheden for at skrive en serviceaftale på elinstallationer eller på akutte opgaver. Hvis du har skrevet en serviceaftale med os, vil du altid have rådighed at få en elektriker Frederiksberg forbi, som kan hjælpe med problemet. Serviceaftalerene varierer i størrelse og behov, så kontakt os for at høre nærmere omkring dine muligheder for en serviceaftale. Det kunne være en fordel at skrive en serviceaftale, hvis du varetager en forretning, større virksomhed, produktionsanlæg, boligforening eller andet, hvor problemer skal varetages hurtigt og har brug for servicebesøg ofte.

Vi tilbyder service overalt som elektriker Frederiksberg

Som elektriker dækker vi selvfølgelig hele Frederiksberg og omegn. Vores elektrikere arbejder mange forskellige steder dagligt, og kører blandt andet rundt som elektriker København. Du finder os i alle nærområderne som Taastrup, Ballerup, Valby, Amager, Østerbro, Nørrebro, Gentofte og Glostrup. Har du en elektrikeropgave, er vi altid klar på at løse opgaven. Kontakt os i dag, så finder vi sammen den rette løsning på dit problem.

Elektriker Frederiksberg med garanti

Hvis vi udfører elektrikerarbejde, er alle vores kunder forsikret. Hos Uggerly Installation har vi garantimærke fra TEKNIQ, og alle skader op til 100.000kr er forsikret. Du kan derfor altid trygt bruge os næste gang du mangler en elektriker Frederiksberg.

Kundetilfredshed er vores topprioritet

Som elektriker Frederiksberg sætter vi en ære i at sikre, at vores kunder er tilfredse med vores tjenester. Vores dedikerede team arbejder hårdt for at levere service i verdensklasse, og vi vil gå langt for at sikre, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse.

Kontakt os i dag og book en tid eller få et godt tilbud

Hvis du har brug for en elektriker Frederiksberg, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores team af erfarne elektrikere står klar til at hjælpe dig med at løse alle dine elektriske udfordringer. Kontakt os i dag for at få et godt tilbud eller book en tid i vores kalender.

Akut elektriker Frederiksberg der ankommer hurtigt

Bestil en akut elektriker Frederiksberg nemt og hurtigt. Akutte problemer skal løses hurtigt. Det ved vi hos Uggerly Installation. Derfor har vi altid elektrikere til rådighed, som kommer når skaden er sket. Vi har altid en serviceleder eller operatør på telefonen, som kan hurtigt kan hjælpe med at få sendt en elektriker ud til din lokation. Vores vagttelefon er tilgængelig alle ugens dage 24 timer i døgnet. Vi sørger altid for at ankomme hurtigt, og oftest kan vi ankomme inden for 30 minutter. Der er dog faktorer som kan påvirke ankomsttiden som f.eks. trafikken i København. Har du brug for assistance over telefonen er der altid en autoriseret el-installatør som kan guide dig indtil vi ankommer. Hvis du ikke aner om dit problem er kritisk, og om du burde tilkalde en akut elektriker Frederiksberg, så er nogle el-problemer, som ofte kan være akutte:

 • Sikring bliver ved med at springe
 • HPFI-relæ slår fra
 • Boret ind i et strømkabel
 • Strømafbrydelse
 • Kabel er blevet skåret over
 • Blottede ledninger og kabler

Du bør altid nøje overveje om problemet er akut, og vi hjælper også gerne med vurderingen. Vi kaster alt fra os, når vi modtager et vagtopkald, så der forekommer altid et akuttillæg på vores akutte serviceudkald. Hvis du ikke selv er sikker på hvilke opgaver som du selv må varetage, kan vores elektriker København hurtigt rådgive dig. Der kan være alvorlige konsekvenser som stød ved at pille ved elektriske installationer.

En elektriker fra Uggerly Installation som står foran en kundes hus og hans servicevogn.

Hvordan vi kan hjælpe dig som elektriker Frederiksberg

Erfaring er en ting som elektriker, men at være indstillet på at lave fremragende håndværk og være løsningsorienteret og åben, er det som vi vægter højest. Vi løser alle problemer og det behov, som du har til en elektriker Frederiksberg. Vores mange specialuddannede elektrikere og el-installatører kan løse alle forespørgsler på EL. Vores afdeling er bestående af over 100 stærke folk med stor erfaring. Som elektriker Frederiksberg løser vi b.la. disse opgaver for vores kunder:

El-Tjek Frederiksberg – Gennemgang af EL i din bolig

Et el-tjek er en grundig undersøgelse af din elektriske installation, hvor vi sender en elektriker Frederiksberg forbi, som tjekker alt fra stikdåser til sikringer. Det er en god idé at investere i et el-tjek, hvis du:

 • Skal sælge eller købe en ejendom
 • Har ældre installationer, der trænger til en opdatering
 • Ønsker at sikre dig mod brand og elektrisk stød
 • Strømafbrydelse
 • Vil have en energieffektiv installation

Et el-tjek giver dig ro i sindet og sikrer, at din installation lever op til alle krav og forskrifter. Derudover kan et el-tjek også spare dig for mange penge på længere sigt, da en effektiv installation kan reducere dit energiforbrug og dermed spare dig for penge på din elregning. Vi ser ofte at køleskabe eller andre elinstallationer bruger for meget strøm på grund af en fejl, som suger en masse ekstra strøm til sig.

Hos Uggerly Installation tager vi el-tjek seriøst. Vi ved, at det er vigtigt for dig, at din installation er sikker og effektiv, og vi gør alt for at sikre dette. Vores autoriseret elektriker Frederiksberg gennemgår dine installationer grundigt og tjekker alt fra stikdåser til sikringer. De sørger for at reparere eller udskifte eventuelle defekte dele, og giver dig en detaljeret rapport med deres fund og anbefalinger.

Skift og flytning af dine stikkontakter

Du må gerne selv skifte dine stikkontakter, men flytning af en stikkontakt kræver en autoriseret elektriker Frederiksberg. Kravet for at skifte en stikkontakt er at den nye stikkontakt passer på dåsen som stikkontakten sidder på. Hvis du gerne vil have flyttet din stikkontakt, er det at lave en ny elinstallation, og det vil kræve en autoriseret elinstallatør Frederiksberg, før det er en lovlig installation.

Fejlsøgning af elinstallationer på Frederiksberg

Hvis man ikke ved hvor eller hvordan man skal lede, kan det være meget svært at finde problemet med elinstallationer. Vi er specialister i fejlsøgning på el, og skal nok finde problemet. Har du f.eks. problemer med dit HPFI-relæ, kan det skyldes at installationen er utæt. En overbelastning af en elinstallation kan resultere i at dine sikringer springer. Sikringerne springer for at mindske risikoen for brand og stød, og derfor handler det om sikkert at finde fejlen.
Det kan også være at der mangler strøm i hele bolig. Dette problem er meget mere kompliceret at fejlsøge, og vi anbefaler derfor at ringe efter en elektriker Frederiksberg.

Vi kommer altid gerne for at hjælpe, og hvis problemet er akut, så er vores elektriker døgnvagt Frederiksberg, ikke længere end et opkald væk.

Montering af lamper og lyskilder

Lamper må en hver person skifte og montere, men vil du gerne have flyttet eller tilføjet et lampeudtag, skal du have fat i en autoriseret elektriker Frederiksberg. Alt afhængigt hvor mange lamper eller lyskilder som skal skiftes, kan det være en stor opgave. Installation af spots er ikke altid lige til. Det kan være en stor opgave, og det er ikke sikkert at der er lavet installation og plads til dem. Vi kommer gerne og hjælper, uanset om du bare skal have monteret en enkelt lampe eller 30 spots.

Renovering og udskiftning af el-tavle på Frederiksberg

El-tavler er en afgørende del af ethvert elektrisk system i en privat bolig. De bruges til at fordele strøm til alle elektriske enheder i huset, såsom lamper, stikkontakter og husholdningsapparater. Det er en god investering at udskifte en gammel el-tavle, da sikkerheden i hjemmet er risikabel, hvis man har en ældre el-tavle i sin bolig. Vi kan lave en skræddersyet el tavle efter dit behov. Du har også mulighed for at få tilføjet en ny gruppe i din el-tavle, hvilket kan være nødvendigt hvis der skal bruges mere strøm i hjemmet. Har du f.eks. et ønske om en ladestander, skal der nok tilføjes en ekstra gruppe til din el-tavle. Så får vi en elektriker Frederiksberg ud for at løse problemet.

Udskiftning af afbryder Frederiksberg

Har du lyst til at skifte en afbryder i hjemmet, så gør du bare det, men ligesom med alle andre installationer i hjemmet, så må du ikke flytte den eller lave noget nyt. Vil du derfor gerne have flyttet din afbryder skal du ringe til en autoriseret elektriker Frederiksberg, som kan hjælpe med opgaven. Hos Uggerly Installation hjælper vi med alle renoveringsopgaver i hjemmet. Både stor og små.

Få hjælpe af en elektriker til nybyggeri på Frederiksberg

Skal du bygge nyt hus eller lejlighed, så ved vi hvad opgaven indebærer. Vi ved at der er mange ting som holdes styr på, og vi rådgiver dig gennem hele processen. Det kan meget hurtigt blive en dyr og kedelig sag, hvis man ikke har gennemtænkt elinstallationerne, når man bygger nyt. Der er rigtig mange valgmuligheder, og det er vigtigt at få tegnet en ordentlig plan fra starten. Snak med os omkring de installationer du ønsker vores elektriker Frederiksberg skal lave, og så kan sammen finde den bedste løsning.

Vi arbejder ud fra dit budget og sammen til et kundemøde, snakker vi om placeringen af alle elinstallationer i boligen. Der er mange ting som man skal være opmærksom på og tage stilling til, som f.eks. Hvordan skal boligen benyttes? Hvor er der brug for stik? Er der behov for antenne og data? Hvilket stik bruger jeres kommende internetudbyder? Ønsker I udvidet netværk? Hvilke eventuelle udendørs installationer skal I bruge? Skal der installeres smarthome teknologi? Og meget andet.

Som bygherrer gælder det om at ramme så tæt på rigtigt første gang, og vi gør alt i vores magt for at det lykkes. Men skulle der være behov for ændringer, kan vi selvfølgelig også have en elektriker Frederiksberg klar til at hjælpe.

Installation af smarthome teknologi i hus og lejlighed

Smarthome teknologi er kommet for at blive. En smarthome-løsning kan gøre livet i hjemmet mere bekvemt og hyggeligt. Mulighederne er uendelige, og hos Uggerly Installation tilbyder vi en løsning fra Schneider Electrics, som hedder Wiser. Løsningen kan tilpasses både hus og lejlighed, og der er et utal af muligheder.

har du spørgsmål om Wiser, kan vi hurtigt give dig rådgivning fra en elektriker Frederiksberg fra Uggerly Installation.

Hvor på Frederiksberg servicerer I?

Vi kommer langt omkring, og vi servicerer hele Frederiksberg. Du kan se på kortet nedenfor, hvor vores elektrikere dækker på Frederiksberg.

Tips fra en elektriker Frederiksberg til at stoppe indbrudstyven

Et overvågningskamera som er monteret på et hus ved siden af vinduet.

Indbrudstyve findes over det hele, og Frederiksberg er desværre hellere ikke undtaget. Der findes et hav af forskellige tiltag som man kan selv kan gøre. Tiltag har forskellige effekter. I rapporten Hvad virker? Viden om indbrud bliver der nævnt en masse forskellige måde at mindske risikoen for indbrud. Det kan f.eks. være overvågning, alarmer, lysstyring og indbrudssikre døre og vinduer. Her kommer vi med hvordan vi, som elektriker Frederiksberg, kan hjælpe med at skabe et mere indbrudssikkert hjem.

Overvågning af din bolig på Frederiksberg

Der findes mange grund til at opsætte overvågningskamera i eller uden for din bolig. Har du brug for overvågningskameraer til din bolig, har vi flere forskellige løsninger, alt efter behov. Det kan være at du gerne vil holde øje med matriklen, holde ubudne gæster væk, eller hvis du er væk i længere perioder. Overvågningskameraer giver dig en bedre nattero, og er med til at skræmme indbrudstyve væk.
Vores løsninger afhænger af behovet, og vores elektriker Frederiksberg kan sætte alt fra et enkelt kamera op til en større løsning som dækker hele matriklen. Alle kamera kan nemt og hurtigt tilgås fra din telefon, hvor du også har mulighed for at få notifikationer omkring bevægelse på kameraerne.

Tyverialarmer til hus og lejlighed på Frederiksberg

Et andet led i at bekæmpe indbrudstyven, er ved at få installeret en tyverialarm. Hos Uggerly Installation er vi forsikrings og pensions godkendt, hvilket vil sige at vi har den rette autorisation til at sælge og servicerer tyverialarmer. Mange indbrudstyve bliver afskaffet af en kombination af tyverialarmer og kamera. Har du brug for har du brug for en tyverialarm til dit hus eller lejlighed på Frederiksberg, Kan du trygt vælge os som din udbyder. Vi installerer og servicere hele anlægget for dig, og kan fjernstyres fra din telefon.

Indendørs og udendørs lyssensorer

Lyssensorer kan virke afskrækkende for indbrudstyve, men tiltaget virker bedst i kombination med andre tiltag. Lyssensorer som alene tiltag vil ikke gøre meget, vil i forbindelse med f.eks. overvågning og sikre vinduer, vil være en stor opgave for mange indbrudstyve, som derfor vælger at holde sig væk. Vores elektriker Frederiksberg kan hurtigt installere lyssensorer og timestyret lys alle steder i boligen.

Elinstallatør Frederiksberg

Som autoriseret elinstallatør Frederiksberg har vi muligheden og kompetencerne til at varetage alle opgaver inden for el. Vi har altid en elinstallatør tilkoblet vores projekter som enten projektleder, serviceleder eller beregner. De har derfor ansvaret for at alt udfører korrekt af vores elektrikere. Har du brug for sparring, har vi også altid en elinstallatør Frederiksberg klar til at rådgive dig om dit projekt.
Vores elinstallatører er altid opdateret på de nyeste viden, og vi sørger for at ofte kommer på kurser, så de kan holde sig opdateret på branchen.
Udviklingen inden for elfaget er altid fremskridende, og det er derfor vi går forest inden for ny og moderne teknologi.

Energioptimering din bolig på Frederiksberg

Energioptimering er et omdrejningspunkt for mange husstande og virksomhed. Prisen på el har set en stejl prisstigning den i 2022 og 2023, og mange ønsker derfor at mindske elregningen så meget som muligt. Har du brug for en elinstallatør Frederiksberg til at beregne strømforbruget i din bolig? Vi kan hurtigt få dig på rette kurs, og vores elinstallatør giver dig altid ærlig rådgivning.
At skifte til LED-pærer/rør, ny varmekilde eller andre tiltag, kan sagtens være en stor besparing for husstanden.

Hvilken slags opgaver udfører vores Elinstallatør Frederiksberg?

En elinstallatør er meget sjældent selv ude og udføre arbejdet. Det er vores elektrikere på Frederiksberg som er ude og installere og servicere hos kunderne. Dog er det vores elinstallatører som har ansvaret for alle projekter og serviceopgaver. Derfor kan vi udføre alle slags opgaver inden for el. Helt konkret vil en elinstallatør Frederiksberg enten være en serviceleder eller entrepriseleder. De har så ansvaret for f.eks. store nybyggeri, renoveringer, beringener og handleplanen for projekterne. Det er gældende uanset om det er mindre kundeopgaver eller store entrepriser.

Er der forskel på en autoriseret elektriker og en autoriseret elinstallatør?

Nej der er ikke forskel på en autoriseret elektriker og en autoriseret elinstallatør. De er 100% det samme. Grunden til at rigtigt mange vælger at skrive autoriseret elektriker, er at ikke alle ved hvad en el-installatør er. For at en virksomhed kan have autorisation kræver det at virksomheden har en autoriseret el-installatør ansat.

Vi er en landsdækkende installationsvirksomhed

Uggerly Installation er ikke blot aktiv i Hovedstadsområdet og på Frederiksberg. Vi er en landsdækkende installationsvirksomhed, som har afdelinger på tværs af landet.

Vores største elektrikerafdeling befinder sig i Aalborg og sammen med vores afdeling i Aarhus, varetager afdelingerne sammen hele Jylland. Dette omfatter blandt andet Nørresundby, Aars, Svenstrup.

Vi har også en afdeling i Odense, som varetager alt arbejde på Fyn.

Vi varetager også VVS-opgaver, så du kan med fordel bruge Uggerly Installation, hvis du har brug ydelser inden for VVS og EL. Vores største VVS-afdeling laver VVS i Aalborg, og de har mulighed for at varetage opgaver i hele landet. På Sjælland kan vi varetage VVS-opgaver fra vores Sjællandske afdelinger.

Priser på tilbud og elektriker Frederiksberg

Du har altid muligheden for at få et tilbud på en opgave du har på hænderne. Prisen bliver påvirket af bl.a. størrelsen, hvilke typer af opgave, pris på materialer fra grossist, timeløn og kørsel. Det er derfor svært at give en bestemt pris, men hvis du sender os en henvendelse, så kan vi give dig et godt tilbud på opgaven.

Vi sørger altid for at have gode og konkurrencedygtige priser, trods de mange prisstigninger som ses overalt i denne tid. Vi stræber altid på at behandle alle vores henvendelser hurtigt og effektivt. Kontakt os i dag, hvis du står og mangler en elektriker Frederiksberg med en konkret opgave.

Udtalelser fra tidligere kunder

Vi har haft mange glade kunder igennem årene hos Uggerly Installation. Vi har her taget et udpluk af nogle af de rigtig fine udtalelse vi har fået på vores arbejde på Frederiksberg og omegn.

Mere end aftalt

Jeg vil gerne give Uggerly mine bedste anbefalinger. Jeg har fået en fantastisk oplevelse, hvor jeg faktisk fik mere for pengene end aftalt. Den søde elektriker kom faktisk og lavede lidt ekstra kvit og frit, som ikke var aftalt på forhånd.
Jeg havde brug for en ny opvasker, men da vi skal til at renovere i den nærmeste fremtid, gav det ikke meget mening at købe en ny vaskemaskine, der snart ville skulle skiftes. Jeg fik derfor et forslag om at købe en demomodel til en virkelig god pris og da regningen kom, var den endnu billigere end lovet… Flere gange har de foreslået mig at købe mine varer billigere andre steder, så de blot skulle have en elektriker til at stå for installationen.
Mona Birkerød Hansen
Tidligere kunde

Bliv ringet op

* Ved akutte henvendelser, bedes du ringe direkte.
Henvendelser behandles man-fre 07:00-15:00

En elektriker fra Uggerly Installation, som er ved at finde noget i sin Firmabil. Han er pareret i en kundes indkørsel.

+100

Års erfaring

En elektriker fra Uggerly Installation, som er ved at finde noget i sin Firmabil. Han er pareret i en kundes indkørsel.
Et closeup af et logo på en elektrikers arbejdsbukser.

En effektiv forbindelse

Hos Uggerly Installation løser vi store og små opgaver og vores dygtige og erfarne elektrikere er altid klar til at rådgive om den rette værdigskabende løsning tilpasset de konkrete behov.

Vi har kapaciteten og kompetencerne og hos os får du en leverandør, der giver dig tryghed. Vi løser altid opgaverne effektivt og i høj kvalitet.

+350 medarbejdere