Elektriker Aars

Vi er din lokale elektriker og autoriseret elinstallatør i Aars og Nordjylland med 24 timers døgnvagt. Har du brug for hjælp? Vi har erfaring med alt inden for EL, og leverer altid verdensklasse service. Kontakts os i dag for at modtage et godt og uforpligtende tilbud.


325+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Hvordan kan vi hjælpe?

Elektriker i Aars og Nordjylland. Søger du en kompetent elektriker og autoriseret el-installatør i Aars eller omegn?

Hos Uggerly Installation er vi altid klar til at hjælpe, og vi giver dig altid et stærkt og uforpligtende tilbud på dine elektrikeropgaver.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hos os er du altid i trygge hænder

Elektriker i Aars med god service og skarp timepris

Hos Uggerly Installation er vi et stort team af erfarne elektrikere, el-installatører, montører og projektledere. Vores største mål er at levere den bedste kundeservice og oplevelse. Med over 100 års historie, er du altid i gode hænder hos os.

Du kan altid få et godt uforpligtende tilbud af os. Send os din opgave, eller giv os et kald. Vi garanterer altid, at du er sikret en skarp timepris på din elektrikeropgave.

Alsidig elektriker Aars

Vores alsidighed giver os en stor fordel, til gavn for dig. Vores brede teams ekspertise skaber trygger rammer, så du altid ved at du har en autoriseret el-installatør med i planlægningen. Uanset størrelse af opgaven, om du skal have en stor renovering, eller blot skiftet et par lamper. Vores elektrikere er altid hurtige til at planlægge og udføre din opgave, så du hurtigt kan komme videre.

Vi løser alle opgaver til en skarp timepris

Hos Uggerly Installation udfører vi alle former for elektrikeropgaver i Aars og Nordjylland. Vores store erfaring gør at vores elektrikere og montører har mange projekter under bæltet, og vi udfører f.eks. følgende elektrikeropgaver:

  • Skift eller reparation af gamle stikkontakter
  • Opsætning af lampe
  • Udendørs belysning
  • Installation af hvidevare
  • Ny eltavle
  • Installation eller reparation af alarmer
  • Data og internetinstallationer
  • Ladestander til elbiler
  • El-tjek

Hele Nordjyllands elektriker

Vi er rundt i hele Nordjylland dagligt. Vores mange servicevogne kommer vidt omkring, og uanset hvor du befinder dig i Nordjylland, er vi klar til at hjælpe.
Uanset om det er Aalborg, Svenstrup, Aars, Vodskov, Storvorde, Klarup, Nørresundby, så er vi altid kun et opkald væk.

Hurtig elektriker døgnservice i Aars

Du har altid mulighed for at ringe til os, hvis du har akut brug for hjælp. Vi sender altid en klar og pakket servicevogn ud med en elektriker Aars. Ring nu på nummeret nedenfor, så skynder vi os at sende en vogn af sted.

Landsdækkende elektriker

Vi dækker ikke kun Aars og Nordjylland som elektriker. Vi har også en afdeling I Aarhus, som løser langt de fleste problemer syd for Nordjylland.

Vi er også aktive på Fyn, hvor vores afdeling i Odense varetager alle de fynske opgaver.

Vi har også to afdelinger på Sjælland, som tilsammen varetager hele Sjælland. Vi er meget aktive i København og vores elektrikere operer b.la. i Valby, Ballerup, Amager, Taastrup, Glostrup, og på Frederiksberg.

Vi kan løse alt inden for EL og VVS

Vi kan hjælpe med alt af EL og VVS. Hos Uggerly Installation skaber vi totalløsninger for kunder.
Har du derfor brug for en professionel løsning, så er vi den rette samarbejdspartner. Vi leverer også VVS i Aalborg og afdelingen håndterer både private serviceopgaver og entrepriseopgaver i alle størrelser.

Bliv ringet op

* Ved akutte henvendelser, bedes du ringe direkte.
Henvendelser behandles man-fre 07:00-15:00

+100

Års erfaring

En effektiv forbindelse

Hos Uggerly Installation løser vi store og små opgaver og vores dygtige og erfarne elektrikere er altid klar til at rådgive om den rette værdigskabende løsning tilpasset de konkrete behov.

Vi har kapaciteten og kompetencerne og hos os får du en leverandør, der giver dig tryghed. Vi løser altid opgaverne effektivt og i høj kvalitet.

+350 medarbejdere