VVS-installatør Svenstrup

Din VVS-installatør og blikkenslager i Svenstrup og omegn

Vi er din lokale VVS-installatør i Svenstrup – Hvad kan vi hjælpe dig med?

Uggerly Installation er din lokale VVS-installatør og blikkenslager i Svenstrup. 
Vi installerer og servicerer alle former for VVS-installationer i Svenstrup og omegn. Vi har mange års erfaring, og med vores rødder forplantet i Svenstrup, er vi altid et sikkert valg.
Mangler du en VVS-installatør, er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os:

VVS-installatør i Svenstrup

Uggerly Installation har stor erfaring med alle former for Varme-, gas- og vandinstallationer. Vi har vores oprindelse i Svenstrup, og med mere end 17 års erfaring med store og små VVS-opgaver, ved vi hvordan vi løser dit problem bedst muligt. Uanset om din håndvask drypper eller om din radiator er gået kold.

Med et stort team af dygtige VVS-installatører og VVS-specialister kan vi hjælpe dig, uanset hvad din VVS-opgave måtte være. Vi har været med på de største VVS-entrepriser, men kører også lokalt rundt i Aalborg, hver eneste dag. Størrelsen af din VVS-opgave spiller ingen rolle. Til gengæld sætter vi en ære i at løse alle opgaver

Har du en opgave inden for VVS? Så kontakt os allerede i dag, så finder vi sammen den bedste løsning

Professionel VVS-installatør Svenstrup

Hos Uggerly Installation udfører vi alle former for VVS-installationer og blikkenslagerarbejde i Svenstrup og Nordjylland. Vores montører har mange års erfaring indenfor VVS, og vi udfører installation, reparation og service på bl.a.:

 • Vandinstallationer
 • Varmeinstallationer
 • Fjernvarme
 • Varmepumper
 • Blødgøringsanlæg
 • Gasfyr
 • Lækagesporing
 • Blikkenslager- og smedeværksted

VVS Service i hele Nordjylland

Vi kører rundt i  hele Nordjylland, og vi servicerer alle typer af vvs-opgaver i hele Nordjylland. heriblandt Aalborg, Svenstrup, Aars, Vodskov, Storvorde, Klarup.

VVS-installatør Svenstrup med fast garanti

Som medlem af TEKNIQ, er du altid forsikret, når vi laver VVS for dig i Svenstrup. TEKNIQs forsikring dækker skader op til 100.000kr, så uanset omstændighederne, kan du altid vide dig tryg. Vores autoriserede VVS-installatører er klat til alle former for VVS opgaver. 

VVS døgnservice Svenstrup

Hos Uggerly Installation har vi VVS døgnvagt for alle akutte vvs-problemer i Svenstrup og omegn. Så er et vandrør sprunget eller er radiatoren gået kold? Vores servicevogne står pakket og klar til at løse din opgave døgnet rundt.

Se vores andre kompetencer

$

El

$

VVS

$

Entreprise

$

Svagstrøm

Få et uforpligtende tilbud

Svenstrup Rør og Sanitet bliver til Uggerly Installation

Svenstrup Rør og Sanitet bliver overtaget af Uggerly Installation tilbage i 2016. Svenstrup Rør og Sanitet var en stærk VVS virksomhed med stærke rødder i Svenstrup og Nordjylland. Uggerly Installation så derved mulighederne for at overtage Svenstrup Rør og Sanitet, og forstærke vores position på VVS-løsninger i Nordjylland. 

Overtagelsen har med tiden vist at være en fantastisk investering, og i dag er Uggerly Installation en stor spiller på VVS markedet. Overtagelsen af Svenstrup Rør og Sanitet har gjort at vi kan både være med på de største entrepriser, men også vores mulighed for at køre rundt til private kunder med VVS-opgaver i Svenstrup og størstedelen af Nordjylland. Dette skyldes i sær det stærke mandskab, som vi overtog med købet, og hvordan mandskabet passer ind i værdierne i Uggerly Installation.

Erhverv

El-installationer og service til erhverv

$

Privat

El-installationer og service til private

$

Blikkenslager Svenstrup med stor erfaring

Vi har verdensklasse blikkenslagere Svenstrup. Vores Blikkenslagere udfører blikkenslagerarbejde over hele landet, hvor vi selv producere mange forskellige specialprodukter for kunder. Vores blikkenslagere arbejder både med almindeligt og sort står, og vi udfører også meget specialsvejsning.
Derudover udfører vi selvfølgelig alt blikarbejde i Svenstrup og omegn:

 • Tagrender – Vi laver tagrender og nedløb i zink og kobber. Så skal du bruge nye tagrender eller nedløb, så tilbyder vi levering af tagrender, montering af tagrender og reparation af tagrender. 
 • Inddækninger – Vores blikkenslagerafdeling i Svenstrup har stor erfaring med inddækninger, og monterer og reparerer alle former for dækninger ved kvist, Tagvinduer, tag og skorsten. 
 • Facadebeklædning og tagdækning – Vi tilbyder facebeklædning og tagdækning i zink, kobber og aluminium. Facebeklædning er med til at holde dine bygninger skadesfri og giver samtidigt et nyt og moderne look til bygningen, som skaber kontinuitet. Vores blikkenslager Svenstrup kommer gerne og med levering og montering af facebeklædning til husstanden eller en ny tilbygning. 
 • Skiferarbejde – Skifer er et smukt og unikt materiale til udsmykning af et tag, som stadig i dag bliver brugt meget. Som blikkenslager Svenstrup har vi stor erfaring med montering og reparation af skiftertag. Det er ikke kun kirker som stadig bruger skifertage, og hvis du mangler et skifertag i Svenstrup eller omegn, så kontakt vores blikkenslagerafdeling for at høre nærmere. 

 

Nyt Kobbertag på Løvvangskirken i Nørresundby.
Blikkenslager monterer nyt tag på lejlighedskompleks.