VVS-installatør Svenstrup

Din VVS-installatør og blikkenslager i Svenstrup og omegn. Vi tilbyder alt inden for VVS og blikarbejde som VVS-installatør i Svenstrup. Har du brug for hjælp med VVS? Vi har altid et godt tilbud på hånden.


325+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Din lokale VVS-installatør i Svenstrup

Uggerly Installation er din lokale VVS-installatør og blikkenslager i Svenstrup.

Vi installerer og servicerer alle former for VVS-installationer i Svenstrup og omegn. Vi har mange års erfaring, og med vores rødder forplantet i Svenstrup, er vi altid et sikkert valg.

Mangler du en VVS-installatør, er vi klar til at hjælpe dig.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hos os er du altid i trygge hænder

VVS-installatør i Svenstrup

Uggerly Installation har stor erfaring med alle former for Varme-, gas- og vandinstallationer. Vi har vores oprindelse i Svenstrup, og med mere end 17 års erfaring med store og små VVS-opgaver, ved vi hvordan vi løser dit problem bedst muligt. Uanset om din håndvask drypper eller om din radiator er gået kold.

Med et stort team af dygtige VVS-installatører og VVS-specialister kan vi hjælpe dig, uanset hvad din VVS-opgave måtte være. Vi har været med på de største VVS-entrepriser, men kører også lokalt rundt i Aalborg, hver eneste dag. Størrelsen af din VVS-opgave spiller ingen rolle. Til gengæld sætter vi en ære i at løse alle opgaver.

Har du en opgave inden for VVS? Så kontakt os allerede i dag, så finder vi sammen den bedste løsning.

Professionel VVS-installatør Svenstrup

Hos Uggerly Installation udfører vi alle former for VVS-installationer og blikkenslagerarbejde i Svenstrup og Nordjylland. Vores montører har mange års erfaring indenfor VVS, og vi udfører installation, reparation og service på bl.a.:

  • Vandinstallationer
  • Varmeinstallationer
  • Fjernvarme
  • Varmepumper
  • Blødgøringsanlæg
  • Gasfyr
  • Lækagesporing
  • Blikkenslager- og smedeværksted

VVS Service i hele Nordjylland

Vi kører rundt i hele Nordjylland, og vi servicerer alle typer af vvs-opgaver i hele Nordjylland. heriblandt Aalborg, Svenstrup, Aars, Vodskov, Storvorde, Klarup.

VVS-installatør Svenstrup med fast garanti

Som medlem af TEKNIQ, er du altid forsikret, når vi laver VVS for dig i Svenstrup. TEKNIQs forsikring dækker skader op til 100.000kr, så uanset omstændighederne, kan du altid vide dig tryg. Vores autoriserede VVS-installatører er klar til at varetage alle former for VVS-opgaver. Dine udfordringer spiller ingen rolle. Sammen finder vi en løsning på problemet

VVS døgnservice Svenstrup

Hos Uggerly Installation har vi VVS-døgnvagt for alle akutte vvs-problemer i Svenstrup og omegn. Så er et vandrør sprunget eller er radiatoren gået kold? Vores servicevogne står pakket og klar til at løse din opgave døgnet rundt.

Bliv ringet op

* Ved akutte henvendelser, bedes du ringe direkte.
Henvendelser behandles man-fre 07:00-15:00

+100

Års erfaring

Svenstrup Rør og Sanitet bliver til Uggerly Installation

Svenstrup Rør og Sanitet bliver overtaget af Uggerly Installation tilbage i 2016. Svenstrup Rør og Sanitet var en stærk VVS-virksomhed med stærke rødder i Svenstrup og Nordjylland. Uggerly Installation så derved mulighederne for at overtage Svenstrup Rør og Sanitet, og forstærke vores position på VVS-løsninger i Nordjylland.

Overtagelsen har med tiden vist at være en fantastisk investering, og i dag er Uggerly Installation en stor spiller på VVS-markedet. Overtagelsen af Svenstrup Rør og Sanitet har gjort at vi kan både være med på de største entrepriser, men også vores mulighed for at køre rundt til private kunder med VVS-opgaver i Svenstrup og størstedelen af Nordjylland. Dette skyldes især det stærke mandskab, som vi overtog med købet, og hvordan mandskabet passer ind i værdierne i Uggerly Installation.

+350 medarbejdere