Elektriker Svenstrup - Uggerly Installation

Vi er din elektriker og autoriseret el installatør i Svenstrup og hele Nordjylland med døgnvagt

Hvad kan vi hjælpe dig med?

 

 

Vores servicevogne står altid pakket og parat til at hjælpe dig. Hos Uggerly Installation varetager vi alle elektrikeropgaver, og som elektriker og autoriseret el-installatør i Svenstrup, har vi de brede kompetencer til at hjælpe dig godt i mål. Vi har døgnvagt alle ugens dage, 24 timer i døgnet, og vi kan altid tilbyde dig konkurrence dygtige priser.
Ring nu, så sender vi dig et stærkt og uforpligtende tilbud.

Kontakt os:

Elektriker Svenstrup der tager EL seriøst 

Som autoriserede elektriker Svenstrup tager vi altid vores arbejde meget seriøst. Vores mål er altid glade og tilfredse kunder, hvor vi kan være stolte over kvaliteten af vores arbejde.  Så mangler du en elektriker i Sventrup, er vi  altid klar til at hjælpe, eller give dig et godt tilbud på opgaven.

God service og glade kunder

 Vi værdsætter vores kunder, og målet er at opbygge de langvarige relationer med hver eneste kunde. God service er en af byggestenene af vores virksomhed, og det er også en af grundene til at vi har mange glade kunder i Svenstrup og Nordjylland.

Uggerly Installation bærer på mere end 100 års historie, og har vokset til en virksomhed på over 300 mand, men vi sætte stadig en stor ære i at varetage alle opgaver med samme omhug og ekspertise. 

Vores størrelse gør os til en alsidig og professionel virksomhed, og med en bred vifte af eksperter, er dit projekt altid i sikre hænder. 

Bred vifte af kompetencer

Der er ingen opgaver som er for store, og ingen som er for små. Vores store team af elektrikere, elinstallatører og specialister, gør at vores kompetencer spænder bredt, så du altid er i sikre hænder.
Vi laver alle former for elektrikeropgaver i Svenstrup og Nordjylland, og vi udfører installation, reparation og service på bl.a. på følgende elektrikeropgaver:

  • Skift eller reparation af gamle stikkontakter
  • Opsætning af lampe
  • Udendørs belysning
  • Installation af hvidevare
  • Ny eltavle
  • Installation eller reparation af alarmer
  • Data og internetinstallationer
  • Ladestander til elbiler

El-Service Nørresundby og hele Nordjylland

Vi servicere dagligt kunder i hele Nordjylland, hvor vi laver alle typer af elektrikeropgaver opgaver. heriblandt i  Aalborg, Svenstrup, Aars, Vodskov, Storvorde, Klarup, Nørresundby.

Elektriker døgnservice

Hos Uggerly Installation har vi altid døgnservice, og vi står altid klar ved telefonen. Vi kan altid tilbyde øjeblikkeligt elservice døgnet rundt, alle dage om året. 

Se vores andre kompetencer

$

El

$

VVS

$

Entreprise

$

Svagstrøm

Få et uforpligtende tilbud

Erhverv

El-installationer og service til erhverv

$

Privat

El-installationer og service til private

$

En effektiv forbindelse

Hos Uggerly Installation løser vi store og små opgaver og vores dygtige og erfarne elektrikere er altid klar til at rådgive om den rette værdigskabende løsning tilpasset de konkrete behov.

Vi har kapaciteten og kompetencerne og hos os får du en leverandør, der giver dig tryghed. Vi løser altid opgaverne effektivt og i høj kvalitet.