Elektriker Svenstrup – Uggerly Installation

Vi er din elektriker Svenstrup og autoriseret elinstallatør i hele Nordjylland. Vi har altid hurtig 24/7 døgnvagt, og kan hurtigt komme ud til akutte opgaver. Har du brug for hjælp på en opgave, eller vil du modtage et godt tilbud? Så kontakt os allerede i dag.


325+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vores servicevogne står altid pakket og parat til at hjælpe dig. Hos Uggerly Installation varetager vi alle elektrikeropgaver, og som elektriker og autoriseret el-installatør i Svenstrup, har vi de brede kompetencer til at hjælpe dig godt i mål.

Vi har døgnvagt alle ugens dage, 24 timer i døgnet, og vi kan altid tilbyde dig konkurrencedygtige priser.

Ring nu, så sender vi dig et stærkt og uforpligtende tilbud.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hos os er du altid i trygge hænder

Elektriker Svenstrup der tager EL seriøst

Som autoriserede elektriker Svenstrup tager vi altid vores arbejde meget seriøst. Vores mål er altid glade og tilfredse kunder, hvor vi kan være stolte over kvaliteten af vores arbejde. Så mangler du en elektriker i Svenstrup, er vi altid klar til at hjælpe, eller give dig et godt tilbud på opgaven.

God service og glade kunder

Vi værdsætter vores kunder, og målet er at opbygge de langvarige relationer med hver eneste kunde. God service er en af byggestenene af vores virksomhed, og det er også en af grundene til at vi har mange glade kunder i Svenstrup og Nordjylland.

Uggerly Installation bærer på mere end 100 års historie, og har vokset til en virksomhed på over 300 mand, men vi sætter stadig en stor ære i at varetage alle opgaver med samme omhug og ekspertise.

Vores størrelse gør os til en alsidig og professionel virksomhed, og med en bred vifte af eksperter, er dit projekt altid i sikre hænder.

Bred vifte af kompetencer

Der er ingen opgaver som er for store, og ingen som er for små. Vores store team af elektrikere, elinstallatører og specialister, gør at vores kompetencer spænder bredt, så du altid er i sikre hænder.

Vi laver alle former for elektrikeropgaver i Svenstrup og Nordjylland, og vi udfører installation, reparation og service på bl.a. på følgende elektrikeropgaver:

  • Skift eller reparation af gamle stikkontakter
  • Opsætning af lampe
  • Udendørs belysning
  • Installation af hvidevare
  • Ny eltavle
  • Installation eller reparation af alarmer
  • Data og internetinstallationer
  • Ladestander til elbiler
  • El-tjek

El-Service Svenstrup

Vi servicerer dagligt kunder i hele Nordjylland, hvor vi laver alle typer af elektrikeropgaver opgaver. heriblandt i Aalborg, Svenstrup, Aars, Vodskov, Storvorde, Klarup, Nørresundby.

Elektriker døgnservice

Hos Uggerly Installation har vi altid døgnservice, og vi står altid klar ved telefonen. Vi kan altid tilbyde øjeblikkeligt elservice døgnet rundt, alle dage om året.

Professionel og landsdækkende elektriker

Vi er ikke kun på spil som elektriker i Svenstrup og Nordjylland. Faktisk er vi en stor og professionel, landsdækkende installationsvirksomhed.
Fra vores afdeling I Aarhus, som løser langt de fleste problemer syd for Nordjylland.

Vi dækker også hele Fyn, fra vores afdeling i Odense.

Vi varetager også hele Sjælland og København fra vores to afdeling, hvor vi b.la. servicerer i Valby, Ballerup, Amager, Taastrup, Glostrup, og på Frederiksberg.

Vi løser alt inden for EL og VVS

Vi er en stor installationsvirksomhed, som kan varetage alt inden for EL og VVS.
Har du derfor brug for en totalløsning, der skaber tryghed, så er vi en den ideele samarbejdspartner. Vores VVS-afdeling i Aalborg Kan varetage opgaver til private og også entrepriseopgaver i alle størrelser.

Bliv ringet op

* Ved akutte henvendelser, bedes du ringe direkte.
Henvendelser behandles man-fre 07:00-15:00

+100

Års erfaring

En effektiv forbindelse

Hos Uggerly Installation løser vi store og små opgaver og vores dygtige og erfarne elektrikere er altid klar til at rådgive om den rette værdigskabende løsning tilpasset de konkrete behov.

Vi har kapaciteten og kompetencerne og hos os får du en leverandør, der giver dig tryghed. Vi løser altid opgaverne effektivt og i høj kvalitet.

+350 medarbejdere