El-installationer og service til private

Hos Uggerly Installation installerer og servicerer vi dine opgaver inden for el-installation – ingen opgaver er for små eller for store.


325+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Døgnvagt – åben 24/7

+100

Års erfaring

Fokus på effektivitet og høj kvalitet

Vores dygtige og erfarne installatører og montører sørger altid for at finde den løsning, der passer netop til dine behov. Du vil altid blive mødt af professionelle medarbejdere, der vil informere dig om, hvordan opgaven vil blive udført, tidshorisont samt pris.

Vi har altid fokus på effektivitet og høj kvalitet. Fra vores afdelinger i Aalborg, Ringsted og Glostrup løser vi opgaver i hele Danmark.

+350 medarbejdere

Hos os er du altid i trygge hænder

Vores installatører og montører løser alle udfordringer

Vi hjælper dig for eksempel med installering, vedligeholdelse, reparation, eftersyn og test af anlæg – og hos os er du altid i trygge hænder.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hvad kan vi være til hjælp med?

Uanset din udfordring, står vores installatører klar til at hjælpe.

Hvad mangler
du hjælp til?

Som et led i vores brede vifte af kompetencer installerer vi også lysstyringsanlæg. Lysstyring kan anvendes til mange forskellige formål med dets adskillige funktioner. Vi har kompetencerne til at løse din opgave, uanset om du har brug for et simpelt tænd/sluk-anlæg med PIR-sensor (bevægelsessensor) eller et mere avanceret anlæg med styring af forskellige funktioner.

Behovet for en stærk dækning i hele hjemmet bliver mere og mere nødvendigt, hvilket kan være svært med en traditionel router. Det kan derfor være en fordel at få installeret en udvidelse af det trådløse netværk, også kaldet en access point. Et access point er en enhed, der trådløst kan formidle trafikken mellem jeres netværk og dets enheder.

Vi hjælper dig med installation, reperation og vedligehold af fx indbrudsalarm, røgalarm og dørtelefon. Se mere under vores område for svagstrøm.

Ønsket om at køre på el er stødt stigende og vi kan hjælpe dig med at etablere ladestandere til din el-bil. Vi kan håndtere hele processen fra start til slut.

Se vores case fra Krøyers Plads i København HER

Termografering er en effektiv måde at lokalisere fejl og defekter i el-tavler og installationer. Termografering sker via et højteknologisk termografikamera, der kan aflæse og registrere termisk energi. Derved kan fejl, der er skjult for det blotte øje, opdages hurtigt og præcist og du undgår for eksempel produktionsstop eller driftsforstyrrelser.

Se mere under vores område for termografi.

Et el-tjek/el-eftersyn er en gennemgang af en bygnings elinstallationer. Hos Uggerly Installation tilbyder vi en grundig og effektiv gennemgang, hvor du får udleveret en elinstallationsrapport, som bl.a. kan bruges til at tegne ejerskifteforsikringer. Vi tilbyder både El-tjek/el-eftersyn af ejerboliger og andelsboliger.

Se mere under el-tjek.