El-tjek andelsbolig

Bestil et effektivt og professionelt el-tjek af din andelsbolig.
Hos Uggerly Installation kan du få en gennemgang af alle dine elinstallationer i din andelsbolig, og modtag en velstruktureret el-rapport fra en autoriseret elinstallatør.


325+

5-stjernet anmeldelser

Trustpilot

Elektriker som er ved at udfører et el-tjek og er ved at tjekke sikringerne i eltavlen.
Elektriker fra Uggerly Installation, som er ved at udfører et El-tjek for en kunde.

Bestil et el-tjek af din andelsbolig fra en autoriseret elinstallatør


Når du skal have udført et el-tjek i andelsboligen, er det meget vigtigt at du får den udført af en autoriseret elinstallatør.

Hos Uggerly Installation er du altid sikret, at en af vores elinstallatører er tilknyttet opgaven, når vi udfører el-tjek i andelsboliger.

Der er stor forskel på kvaliteten el-tjek, og hos Uggerly Installation garanterer vi altid førsteklasses arbejde, og vi leverer altid en velstruktureret El-rapport.

Hurtig service

Alle opgaver er forskellige, men vores hurtige og effektive service er altid den samme.

Faglig ekspertise

Med over 100 års erfaring inden for faget, er vi eksperter i vores branche.

Godt håndværk

Én ting er helt sikkert – vi leverer altid stærkt og pålideligt håndværk.

Hos os er du altid i trygge hænder

Elektriker fra Uggerly Installation som er ved at tjekke en stikkontakt i forbindelse med et el-tjek.

+100

Års erfaring

Elektriker fra Uggerly Installation som er ved at tjekke en stikkontakt i forbindelse med et el-tjek.

Hvad er inkluderet i et El-tjek af andelsbolig?

Når vi udfører el-tjek af andelsboliger, er der altid inkluderet en grundig gennemgang af elinstallationerne i bygningen. El-tjekket bliver udført på baggrund af Sikkerhedsstyrelsen retningslinjer og opgaven varetages altid af en autoriseret elinstallatør. I et el-tjek af andelsboliger bliver der omhyggeligt gennemgår kontrol af:

 • Eltavler
 • Lavvoltsinstallationer
 • Fejlstrømsafbrydere (HPFI-relæ og HFI-relæ)
 • Materiel bag afbrydere, stikkontakter og lampeudtag
 • Elinstallationens dimensionering Lavvoltsinstallationer
 • Beskyttelse mod berøring med spændingsførende dele

+400 medarbejdere

Hvad er et el-tjek i andelsboliger?

Et el-tjek i andelsboliger forgår på samme måde som et almindeligt el-tjek. Det er en struktureret gennemgang af hele bygningens elinstallationer. Formålet er at finde fejl og mangler og tjekke sikkerheden af bygningen. Et El-tjek af andelsbolig sker ofte i forbindelse med overdragelsen af andelsboliger, og mange andelsboligforeninger har et krav om at få lavet et el-tjek af andelsboligerne ved køb og salg. Et el-tjek i andelsboliger er ikke en del af Huseftersynsordningen, men et el-tjek i andelsboliger udføres stadig efter Sikkerhedsstyrelsen retningslinjer.

Elektriker fra Uggerly Installation som udfører et el-tjek og afmåling i HFI-relæ

Få udført et el-tjek af andelsbolig ved andelsoverdragelse

I forbindelse med salg og køb af andelsboliger, vælger rigtigt mange at få foretaget et EL-tjek. Det skyldes at ulovlige og dårlige elinstallationer udgår en stor risiko for brand i hjemmet. Dette er også begrundelsen for, at et el-tjek er lovpligtigt i forbindelse med tegning af ejerskifteforsikringer ved hushandler. På trods af at andelsboliger ikke er omfattet Huseftersynsordningen, er et el-tjek stadig et af de bedste investeringer ved bolighandler.

Mange andelsboligforeninger har krav om El-tjek

Mange andelsboligforeninger har gjort det til et krav at få udført et el-tjek ved andelsoverdragelse. Disse andelsboligforeninger har nedskrevet et krav om el-tjek i deres vedtægter, og derfor er alle underlagt disse regler. Husk derfor at spørge din andelsboligforening omkring kravene i forbindelse med el-tjek af andelsbolig

El-tjek af andelsbolig skaber giver tryghed for sælger og køber

El-tjek af din andelsbolig i forbindelse med andelsoverdragelse skaber en ekstra tryghed for alle parter. Både Sælger og køber kan vide sig sikker på, at der ikke er ulovlige og usikre elinstallationer i boligen. Et af el-tjekkets største formål, er for at øge el-sikkerheden i boligen, da ulovlige og gamle elinstallationer udgør en af de største farer i hjemmet.

Få et el-tjek af andelsbolig med garanti

Du er altid forsikret, når vi udfører el-tjek. Vi er en del af TEKNIQs forsikringsordning, som dækker skader helt op til 100.000kr. Selvom der ikke burde opstå nogle komplikationer ved et el-tjek af en andelsbolig, er det altid godt at være på sikre side. Du kan derfor trygt overlade din bolig i vores hænder.

Bliv ringet op

* Ved akutte henvendelser, bedes du ringe direkte.
Henvendelser behandles man-fre 07:00-15:00

EL-tjek og VVS-tjek af andelsbolig, samlet

Vi tilbyder både EL-tjek og VVS-tjek i andelsboliger. Vi kan derfor give dig en samlet vurdering af dine Elinstallationer og VVS-installationer.

I en andelsbolig er det især ofte et krav at få lavet både et EL-tjek og et VVS-tjek, hvor du med fordel kan samle det hos Uggerly Installation.

Udfyld kontaktformularen for at bestille både EL-tjek og VVS-tjek, så ringer vi til tilbage hurtigst muligt. Du er også meget velkommen til at ringe til os direkte, så kan vi sammen finde den bedste tid, som passer dig.

+350 medarbejdere

Fra 1990’erne til nu


+350 medarbejdere

+100

Års erfaring

Få hurtig hjælp efter
el-tjek af din andelsbolig

Hvis vi finder eventuelle fejl og mangler i elinstallationerne, efter vi har udført et el-tjek i din andelsbolig, står vi altid til rådighed til at hjælpe med at udrette fejlene.

El-sikkerheden i dit hjem er vores topprioritet, og vi vil gøre alt for at finde alle fejl som kan være til fare for dig og din familie.

Har du brug for et el-tjek af din andelsbolig? Kontakts os i dag for at høre nærmere.

+350 medarbejdere

Ofte stillede spørgsmål
vedrørende El-tjek

Her kan du få svar på nogle af de mest spurgte spørgsmål, som vi får i forbindelse med el-tjek af andelsboliger. Læs mere om generelle spørgsmål vedrørende El-tjek

Find Svar på alle
Spørgsmål her

Det kan være en rigtig god investering at få lavet et el-tjek. Dette gælder også andelsboliger, hvilket især er aktuelt i forbindelse med køb og salg af boligen.

Et el-tjek i andelsboliger er ikke lovpligtigt, men flere og flere andelsboligforeninger har nedskrevet et krav om det i deres vedtægter i forbindelse med overdragelse af andelsboliger. I den forbindelse, skal andelsboligforeningen skal betale omkostningerne.

Når vi udfører el-tjek af andelsboliger, bliver der foretaget kontrol af bygningens elinstallation. Vi tager stikprøver, og gennemgangen foregår efter Sikkerhedsstyrelsen anbefaling.
Vi udfører el-tjekket som autoriseret elinstallatør og der bliver foretaget kontrol på:

 • Eltavler
 • Lavvoltsinstallationer
 • Fejlstrømsafbryder (HPFI-relæ og HFI-relæ)
 • Materiale bag stikkontakter, lampeudtag og afbrydere
 • Beskyttelse mod direkte og indirekte berøring med spændingsførende dele

Der er en række punkter, som ikke bliver tjekket, når der udføres el-tjek af andelsboliger:

 • Hårde hvidevarer mm.
 • Forhold som ælde og slid, hvis installationerne ikke er beskadiget
 • Dele af elinstallationerne, hvor vi ikke kan få adgang
 • elinstallationer som ikke omfattet selve bygningerne
 • Energiproducerende anlægskomponenter og interne ledningsforbindelser, som f.eks. paneler, invertere og DC-ledninger til solcelleanlæg.

Prisen afhænger mest af andelsboligens størrelse. Et el-tjek af en større andelsbolig vil koste lidt mere, men prisen starter på omkring 1.000kr. Har du spørgsmål til prisen, er du altid velkommen til at kontakte os, så har vi mulighed for at aftale en fast pris.

Ja, du vil også modtage en elinstallationsrapport/el-rapport som er gyldig i 1 år. Rapporten vil du modtage efterfølgende, hvor du også har mulighed for rådgivning af rapporten.

Det afhænger meget af hvilke fejl bliver fundet under el-tjekket af din andelsbolig. Finder vores montører mange ulovlige elinstallationer og skal der bruges mange timer på udbedring, vil prisen stige.

Vi har altid et tilbud klar, som du frit kan vælge at benytte dig af, hvis vi finder eventuelle ulovlige elinstallationer i andelsboligen.

Vi udfører el-tjek af andelsboliger i størstedelen af landet. Vi udfører el-tjek af andelsboliger i Aalborg og Nordjylland, Aarhus og Østjylland, Odense og Fyn, København og Sjælland og på Frederiksberg.