Uggerly Installation udvider sine aktiviteter i Københavnsområdet

Uggerly Installation har gennem en periode afsøgt mulighederne for at udvide sin eksisterende forretning i Københavnsområdet. Det er derfor med stor tilfredshed, at vi kan offentliggøre, at Uggerly Installation køber aktiviteterne i ENCO-EL af Stig Weberg og øvrige aktionærer med virkning fra årsskiftet.
I forvejen havde Uggerly en velfungerende forretning i Glostrup området med ca.25 ansatte. Med opkøbet integreres disse medarbejdere i ENCO-El under ledelse af Regionsdirektør Stig Weberg og Afdelingschef Martin Østergaard.

Uggerly Installation runder mere end 400 ansatte

Adm.Dir. Henrik Uggerly udtaler,- med opkøbet af ENCO-ELs aktiviteter og sammenflytningen på deres lokation på Erhvervsvej i Glostrup har vi skabt en betydelig stærkere position for Uggerly i hele Københavnsområdet. Der er flere oplagte synergier, interessante forretningsmuligheder og generelt et godt match mellem Uggerly og ENCO-EL, der nu tæller mere end 100 medarbejdere i København. Det glæder mig også rigtigt meget, at den nuværende ledelse i ENCO-EL, Stig Weberg og Martin Østergaard forsætter som daglig ledelse for de samlede aktiviteter i København og fremover også indgår i Uggerlys ledergruppe som medejere.

Stig Weberg ser frem til sin nye rolle som Regionsdirektør i en væsenligt større og landsdækkende virksomhed. Der har fra starten af vores dialog været en god kemi med ejerne Henrik og Jens Uggerly og jeg ser mange spændende muligheder for den videre udvikling og det landsdækkende perspektiv giver vores kunder flere og bedre muligheder, udtaler Stig Weberg. ENCO-El har nogle utrolig dygtige og loyale medarbejdere, som har betjent vores store faste kundekreds igennem mange år. Det vil vi forsætte med,- nu bare med flere medarbejdere og nye kompetencer som bliver tilført fra Uggerly siger Stig Weberg.

Jeg synes vi har lagt en god plan for hvordan vi skaber mest mulig værdi for alle intressenter med dette opkøb siger Henrik Uggerly,-ikke mindst vores kunder. Siden min bror og jeg overtog virksomheden for snart 30 år siden er vi vokset støt og roligt til nu at være mere end 400 medarbejdere og en betydelig landsdækkende aktør indenfor EL & VVS tekniske installationer.
Til gengæld vil der ikke blive ændret på grundstenene i virksomheden. Vi vil fortsat have kunderne i fokus og går ikke på kompromis når det gælder om at være ansvarlige og levere godt håndværk og faglig ekspertise slutter Henrik Uggerly.

Såfremt der er spørgsmål til denne pressemeddelelse kan de rettes til ejer og Adm.direktør Henrik Uggerly på mail HU@Uggerly.dk eller tlf. 21613153.

Med venlig hilsen
Uggerly Installation